Wątpię bym wyszedł do tego czasu ze szpitala, ale wstępnie piszę się na 12.04 :)
Zlot nad Wkrą 2014
Wędkarstwo – ogólnie
Nawigacja
Kto w ogóle będzie jechał z Warszawy samochodem? Ja mam taki plan, o ile mi samochód z warsztatu wróci.
Oczywiście my również będziemy. Aktualnie w trakcie logistycznego przygotowywania planu spotkania z naczelnikiem bysiorem jesteśmy 😄
Najcięższe kary odbywane w SD Prison:
- prace społeczne (struganie woblerów)
- izolacja czasowa (obsługa grilla)
- izolacja trwała (wywiezienie na drugi brzeg narwii na pucharze)
- grzywna (kwiaty dla żony jak się za późno wraca, "bo dobrze brały")
- prace społeczne (struganie woblerów)
- izolacja czasowa (obsługa grilla)
- izolacja trwała (wywiezienie na drugi brzeg narwii na pucharze)
- grzywna (kwiaty dla żony jak się za późno wraca, "bo dobrze brały")
Zabieram ze sobą na zlot naszywki więc jeśli ktoś będzie chętny to śmiało o nie pytać ;)
Położymy obok koszulek i czapek - może i ja w końcu nabędę tą naszywkę bo każdy ma tylko ja nie :P
Szewc bez butów chodzi :dokuczacz: Jeszcze tylko jakiś zarys planu zlotu by się przydał i będzie git 👍
Bucek, zarezerwuj jedną dla mnie :) A zarys planu zlotu masz na stronie :)
Liczyłem na łut szczęścia i termin 5-tego, niestety 12-ty wyjazdówka, szkoda:bezradny:
Poprosze o dopisanie do listy
Gusto -Jarosław Maszerowski
ENZO-Maciej Sulkowski
Raffallo-Rafał Wysocki ?
ENZO-Maciej Sulkowski
Raffallo-Rafał Wysocki ?
ENZO-Maciej Sulkowski
Raffallo-Rafał Wysocki ?
Nie żebym się czepiał, ale chyba najpierw wypadałoby się przywitać TUTAJ
Poza tym czy mi się zdaje, czy Twój awatar łamie regulamin publikacji zdjęć na Shrapie...?
ENZO-Maciej Sulkowski
Raffallo-Rafał Wysocki ?
Nie żebym się czepiał, ale chyba najpierw wypadałoby się przywitać TUTAJ
Poza tym czy mi się zdaje, czy Twój awatar łamie regulamin publikacji zdjęć na Shrapie...?
Niszczu słusznie zgłosił uwagę - avatar leci w kosmos ;)
👍 Miło będzie poznać trochę nowych twarzy. Kto przywozi dobrą pogodę ?
Dziś dzwonił do mnie nasz kolega Gusto ponieważ ma awarię komputera skorzystał do zapisania się na zlot z profilu kolegi. Przeprasza za zamieszanie i zobowiązuje się do samoukarania okrągłym litrem słynnego sierpeckiego samogonu na spotkaniu nad Wkrą. Także zamieszał ale już wyjaśnione dlaczego się kolega nie przywitał skoro jest już z nami kilka lat 😂 Na przyszłość mam nadzieję że Gusto będzie pamiętał jakie ma hasło na konto na shrapie i nie będzie podszywał się pod nowych kolegów których oczywiście witamy 👍
Skrzynka Kasztelana bo inaczej kąpiel we Wkrze :nerwus:
Oczywiście będę obecny, zobaczę jak reszta UĆ TEAM
A co do skrzynki kasztelana, to na tyle chłopa będziemy go chyba z kieliszków popijać :dokuczacz:
A co do skrzynki kasztelana, to na tyle chłopa będziemy go chyba z kieliszków popijać :dokuczacz:
Zaloguj się aby dodać odpowiedź.