wiadomo cos co do konkretnej godziny spotkania :bezradny:
Zlot nad Wkrą 2014
Wędkarstwo – ogólnie
Nawigacja
Tak jak powiedział Bucek - 7:00. Ale to zlot a nie puchar więc spóźnienia i wcześniejsze przybycie nie będą karane ;)
W tym roku będziemy mieli na zlocie małą niespodziankę :)
Otóż na zlot przybędą również chłopaki z .... www.WkraFishing.pl :) Im nas więcej tym weselej :)
Otóż na zlot przybędą również chłopaki z .... www.WkraFishing.pl :) Im nas więcej tym weselej :)
Tak na marginesie był ktoś z tego portalu ? 🤔
Była Wkra 😜
Było Fishing 😛
I było pl 😂
tylko nie pamiętam kropki 🤪
[quote='bysior' pid='75911' dateline='1396634735']
Była Wkra 😜
Było Fishing 😛
I było pl 😂
tylko nie pamiętam kropki 🤪
[/quote]
I za to Cię lubię 😂😂
Mam nadzieję że tego rodzaju integracja przyniesie dużo korzyści.
W sumie od tylu lat spotykamy się nad "ich wodą" a teraz może będzie okazja się poznać bo nie wykluczone że nie raz mijaliśmy się z nimi nad rzeką 👍
Mam nadzieję że Radek zbierze jakąś reprezentację i spotkamy się w sobotę nad wodą 🎵
Mam nadzieję że Radek zbierze jakąś reprezentację i spotkamy się w sobotę nad wodą 🎵
W sumie od tylu lat spotykamy się nad "ich wodą" a teraz może będzie okazja się poznać bo nie wykluczone że nie raz mijaliśmy się z nimi nad rzeką 👍
Mucha, spinning, multik :P Wymiana doświadczeń i przynęt przy grillu :)
A propos multika - taka mała dygresja. Pamiętasz Rapa zlot już dawno temu, co Wieszak przyjechał Złapałeś klenia i rzucaliśmy niebieską Daiwą na drugą stronę rzeki :) Znaczy kto rzucał to rzucał, ale próby były :) Poplątanie też było i to niekiepskie :) Poszukam jutro fotek z tego zlotu, chyba że masz pod ręką to wrzuć ;)
Stara Daiwa Viento 😄 klenika też pamiętam mikro klenika 😂 ale sobie porzucaliśmy i co się na plątało to już nasze zostanie 🤐
i w pizd.... wylądaował i cały misterny plan też w pizd...
Wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują że po raz pierwszy od 4 lat mnie nie będzie :nerwus:
Wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują że po raz pierwszy od 4 lat mnie nie będzie :nerwus:
Nie będzie reprezentacji z miasta UĆ??? Nie chce mi się wierzyć :beczy:
pojawiło się światełko w tunelu...mam nadzieję że to nie pospieszny
U mnie się niespodziewanie pozmieniało, mam góra dwie soboty pracujące w roku i ta 12 kwietnia okazała się właśnie taką.... :(
Czyli na machanie sznurem można liczyć 👍
Też możesz pomachać 😜 Nie jest wcale trudno a frajda spora.
Zostanę przy multku ale żona nieśmiało chce spróbować bo na razie tylko po ogrodzie u znajomego machała po jabłonkach 😂😂😂😂
[quote='rapa' pid='76003' dateline='1396982554']
Zostanę przy multku ale żona nieśmiało chce spróbować bo na razie tylko po ogrodzie u znajomego machała po jabłonkach 😂😂😂😂
[/quote]
Damy jej pomachać 😂 Będzie miała w czym wybierać :D
Ja już też przepustkę u żony mam :) więc jak najbardziej jadę.
Tego właśnie się boję że za bardzo się jej spodoba i będę musiał kolejną wędkę wziąć do domu :bezradny:
Panowie kto jedzie z pułtuska i by mnie zabral ? :P
Wszystko wskazuje na to ,że będę jechał.Jutro powinienem wiedzieć na 100%
Będę wiedział w piątek z rana czy będę jechał. Jeżeli tak to mogę zabrać. Będę jechać sam.
Ja będę na 100% i kolegę nieforumowego, wędkującego zabrać chciałem - oczywiście opłatę stosowną uiści i woblerka też będzie miał.
Zaloguj się aby dodać odpowiedź.