Radek zgarniemy Cie na pewno tylko napisz skad
Zlot - Wkra 2010
Wędkarstwo – ogólnie
Nawigacja
Hm... ciężko trochę pewnie... nie znajdziesz kumpla z samochodem? :)
Hm... proponuję tą oprawić w ramkę i powiesić na ścianę... ;P Nie ma co wykorzystywać szczęścia! Teraz trzeba poczekać na nowy talizman! :)
witam serdecznie :)
poproszę o dopisanie mnie do listy :)
poproszę o dopisanie mnie do listy :)
Jeśli chodzi o dojazd to mam jeszcze jedno wolne miejsce u siebie - należy się liczyć z tym, że trzeba być ze mną trochę wcześniej i niestety odjechać do domu na końcu całej imprezy ... :) Więc jeśli ktoś jeszcze chce się zabrać to zapraszam :)
Oczywiście ja też chętnie kogoś zabiorę.Będę jechał z dolnego Mokotowa.😎
Witam
Jest szansa że i mnie się cosik plany wyklarują i dołączę z Uć team ?😄
Jest szansa że i mnie się cosik plany wyklarują i dołączę z Uć team ?😄
BI
25.03.2010 18:22 · Odpowiedź #7397
Może i mi się uda spotkać z wami we własne urodziny.
Nie no, Bondarenki, strasznie subtelnie przemyciłeś wiadomość o swoich urodzinach ;) Teraz jakie prezenta trza ci przygotować ;)
No Morouk. Woblera strugaj 😎
Mottle - miło będzie uściskać grabę z Uć team 😎
Mottle - miło będzie uściskać grabę z Uć team 😎
Chmmm ... Może jakąś zielona kartę dla Bondarenkiego ...? ;) Awansem na pudło ...? Coś tam Kierownictwo na pewno wymyśli ;) Ja mam imieniny 14 dni przed zawodami, ale to pewnie się nie liczy ... ;-)
😄 Morouk. Dla Ciebie mamy inne ważne zadanie. Jako że mieszkasz najbliżej to jesli będziesz miał najświeższe informacje o wodzie we Wkrze to przekazuj nam na bieżąco. To cenna wskazówka dla nas wszystkich 🤔
Seba dołączaj z Uć Team! :) Koniecznie! :) Pawełku Ciebie też nie może zabraknąć! :) Tym razem mam nadzieję że z Anetką! A to z mojego Wkrzańskiego archiwum:
Nie ma problemu, będę składał raporty o stanie wód w okolicach Bolęcina :)
Zaloguj się aby dodać odpowiedź.