Bysior. Lada dzień będę miał kolejną "magiczną" paczkę 😎 na którą czekamy więc bedzie okazja do spota oraz ustalenia organizacyjne. Tak więc nagroda juz długo u Ciebie nie zagości i nie masz szans na tzw przejęcie jej przez "zasiedzenie" 😜 😜
Zlot - Wkra 2010
Wędkarstwo – ogólnie
Nawigacja
Eeee. Luzik :) Jak Tylko Matka Natura i Żona pozwoli, to może w ten weekend Wkrę spinningiem pomacam ... Jakby co, to składam naturalnie oficjalny raport zwiadowczy ;)
Główny Zwiadowco - czekamy z niecierpliwością ogromną! :D @Wozik - hm... no takie fajne te nagrody masz od Team-Rapa, że .... śpiesz się ;P Ratuje Cię ta Twoja tajemnicza paczka ;P
BI
26.03.2010 14:36 · Odpowiedź #7415
Wcześniej wolałem powiedzieć żeby nie bylo rozmów szkoda że nie powiedziałeś he he
B7
27.03.2010 20:07 · Odpowiedź #7427
Być może i mnie się uda zawitać.Ale obiecać nie mogę ,bardzo się starał będę :)
Być może i mnie się uda zawitać.Ale obiecać nie mogę ,bardzo się starał będę :)
Jak się uda to będzie nam miło 👍
B7
28.03.2010 05:21 · Odpowiedź #7431
Jak się uda to będzie nam miło 👍Cała przyjemność po mojej stronie Rafałku:D Jak tylko Kaz mnie zabierze to będę :luzik:
Bardzo, bardzo miło Bodziu! Poznasz nową wodę, nowych znajomych, złowisz klenia 50 cm :D A jakbyś miał przyjechać... to byśmy zamienili grilla na leczo :D
B7
28.03.2010 05:16 · Odpowiedź #7430
. to byśmy zamienili grilla na leczo :DTylko skąd ja w kwietniu paprykę wykombinuję 🤔 :stres:
B7
28.03.2010 18:34 · Odpowiedź #7444
Ze świecą szukać takiego przyjaciela:buziak:
Ok Bodziu masz zarezerwowane miejscówkę u mnie . :ostr:
Oczywiście i proszę mnie wraz z moją drugą połowa tą lepszą zapisać😜.
Miód na me serce! :D:D:D Zapisuję Bożenkę, Ciebie Kaziu i Bodzia! @Bodzio - to już Ci daruję to leczo ;)
B7
28.03.2010 18:39 · Odpowiedź #7445
Bodzio - to już Ci daruję to leczo ;)Racja Bysiorku,zostawmy to jako menu PJ😋
Bysior dopisz i mnie jadę na 90% dokładnie będę wiedział dzień przed
MO
28.03.2010 18:53 · Odpowiedź #7446
Ale zacne towarzystwo sie zapowiada :) bedzie super spotkanie juz sie doczekac nie moge:):):):):):):):D:D:D:D:D:D
Quźwa! Mam zaproszenie od Bondarenków jako drajwery i do Wawki bym dojechał, ale kto mnie potem do Łajstoka oholuje! A z tak zacną ekipą wartowało by się spotkać!
na 1-3 maja jadę na do Białego wiec jak przesiedzisz tydzień to nie ma problemu z transportem
Bizonik! Ja przesiedzę, tylko kto ze mną tyle wytrzyma!?! Jak będziesz w mojej wiosce to daj znać, może się spikniemy 606-988-000
spoko odezwę sie
jak bym miał gdzie Cie przechować to nie było by problemu
jak bym miał gdzie Cie przechować to nie było by problemu
Zaloguj się aby dodać odpowiedź.