Zlot - Wkra 2010
Wędkarstwo – ogólnie
Zlocik udany na maxa a drakersi naprawdę super koleżeńscy 👍
Zlocik udany na maxa a drakersi naprawdę super koleżeńscy 👍
No uważaj bo "na mieście" mamy różne opinie :boisie:
Osobiście bardzo cieszę się że udało się wystartować aż 30 osobom. W zeszłym roku było 20 osób.
Dziękuje wszystkim za przybycie a w szczególności Kazowi z Bożenką i ekipie z Łodzi. Pokonali wiele kilometrów żeby te kilka godzin spędzić w naszym gronie 👏👍👏
Kilka osób przestało być "wirtualnymi" i w rzeczywistości okazali się jeszcze fajniejsi niż na forum 😄
Mam nadzieję że nagrody się przydadzą bo w tym roku, zamiast kolejnego kija do szafki, starałem się by były to rzeczy codziennego wędkarskiego użytku ;)
Nie pamiętam tylko kto wygrał bo kolega chyba nie jest zarejestrowany u nas na forum :bezradny:
Organizacja jak zawszE tip top, towarzystwo doborowe, Wozik załatwił takie slonce ze zjaralem sie a serotonina jeszcze buzuje! Ryby dopisaly, gdyby mi Sie chciało schylic po okonia a niE ladowac rybę woda-powietrze-lad to kto wie, kto wie....
Stanowczo trzeba wybrać sie razem nad Narew albo inne fajne miejsce.
Jeszcze raz dzięki wszystkim!
Mam nadzieje ze w niedługim czasem dołączy do forum na chwile obecna brak kompa i netu.
A zdecydował sie wziąć udział w zawodach wczoraj po południu.
Wygrał Piotrek Lysy niestety nie jest zarejestrowany u nas na forum w sumie to był jego debiut.
Mam nadzieje ze w niedługim czasem dołączy do forum na chwile obecna brak kompa i netu.
A zdecydował sie wziąć udział w zawodach wczoraj po południu.
To ostre wejście zrobił 👏
Dzięki wszystkim za spotkanie, pozdrawiam :)
Dziękujeeeeee
Spotkanko jak zwykle super. I nie ważne czy drakersów jedzie dwóch czy trzydziestu. Zawsze jest super i zawsze będzie super. Wszystkim dziękuję.
Bardzo ciekawy był Rafałka asortyment, nawet coś tam nabyłem, ale czegoś też było za mało :P, ale obędzie się. Po prostu się nie dogadałem z prezesem. Moja wina. :(
zlot w skali od 1 do 10 oceniam co najmniej na 11! 👏👏👏 Póki co nie rozpisuję się - zrobię to w relacji dzisiaj wieczorem 😄- i czekam na zdjęcia od Was pod adresem redakcja@shrap-drakers.pl! 📷
A że życie nudy nie lubi, a Redakcja też ludzie i słuchać umie 😎 już myślimy o kolejnym zlocie za rok, przed którym to weźmiemy pod uwagę opinie tegorocznych zlotowiczów i zorganizujemy otwarcie sezonu w troszkę późniejszym terminie ( majowym ) oraz w troszkę innym miejscu.
Mamy nadzieję, że te zmiany sprawią jeszcze większą mozliwość towarzyskiej rywalizacji ( dojdą takie ryby jak szczupak i boleń, a i jaż z kleniem powinny chętniej żerować), a zakamarki nowego odcinka Wkry zachwycą Was szczególnie mocno.
Ale to za rok - przed nami Sezon 2010 i z pewnością wiele spotkań w mniejszym lub większym gronie Shrap Drakersów !🎉 Wszystkim życzę przysłowiowego połamania !!!👋
RAPA - tobie szczególne podziękowania za nagrody oraz mobilne stoisko wędkarskie, w którym kazdy mógł dotknąć, pomacać i porozmyslać o nowych wędkarskich zakupach
Bysior - dzięki za to, że jak na prawdziwego organizatora przystało wszystko tak zręcznie ogarniałeś
Pozdrowionka !
Zaloguj się aby dodać odpowiedź.