Temat Wieści znad Narwi
Panowie, Wisełka ..Wisełką ale Narew jest również piękna :klotnia: Ja osobiście spędzam nad nią każdą wolną chwilę. Najczęściej spotkacie mnie w towarzystwie m...
Autor tematu
Robson
17 lat temu
Newsy znad wody w sezonach 2011, 2010 i 2009
Panowie, Wisełka ..Wisełką ale Narew jest również piękna :klotnia: Ja osobiście spędzam nad nią każdą wolną chwilę. Najczęściej spotkacie mnie w towarzystwie m...
Autor tematu
Robson
17 lat temu
1 stycznia, godzina 4:15 dzwoni budzik. Właściwie to pospałem może 2 godziny, głowa trochę boli, ale w tli się w niej już tylko jedno słowo: Troć! Szybkie śnia...
Autor tematu
kaczy
15 lat temu
Wklejam link do relacji z noworocznej wypadu nad Łupawę :) http://shrap-drakers.pl/artykul/trociowa-inauguracja/
Autor tematu
andrew
14 lat temu
Witam Serdecznie W czwartkowe popołudnie ( Boże Ciało ) postanowiliśmy z dwoma znajomymi wypaść nad Kanałek, odwiedzić najładniejsze rejony kanałowe tj. Aleksa...
Autor tematu
gaspard
14 lat temu
Klika fotek znad rzeki Pilica koło Białobrzeg Radomskich
Autor tematu
Kaz
15 lat temu
Dziś udało mi się na chwilę zajrzeć nad Wkrę.Oto kilka zdjęć... Okolice Bolęcina... i okolice Jońca...
Autor tematu
mario
17 lat temu
Z soboty na niedzielę wraz z Wujkiem Piotrkiem pojechaliśmy na nockę na miętusa. Łowisko : ujście Widawki do Warty. Dojechali koledzy z Kłobucka, na hakach file...
Autor tematu
Novis
17 lat temu
Dzisiaj jeden z shrapow mial niecodzienna przygode nad rzeka :nie:. Uspokajam zatroskanych: glówny bohater akcji ma sie dobrze ;). Mistrz wroci to napisze wiece...
Autor tematu
andrew
15 lat temu
Witam kolegów i koleżanki :),co prawda w rz.Bug nad którą mieszkam nie ma za wiele rybek,mimo to pozwoliłem sobie na otworzenie takiego oto wątku :).Zapraszam w...
Autor tematu
biosteron
17 lat temu
Dzisiejszy poranek nad Bzurą bardzo udany - w sumie 5 szczupaków dało mi chwile radości walcząc o życie. Do tego koziołek we mgle niczym zjawa, tak więc i przyr...
Autor tematu
Wozik77
16 lat temu
Noc z piątku na sobotę spędziłem na łowisku "Okoń", powrót z pracy trochę się przedłużył więc na stanowisko dotarłem dopiero o godzinie 21, Szybko przygotowałe...
Autor tematu
ostry
14 lat temu
A co tez wam troche popisze o moich polowach Nie bede was zanudzal i napisze tylko o listopadzie Wiec zaczalem mocno przesladowac okonie z fantastycznymi wy...
Autor tematu
coyote
14 lat temu
http://www.youtube.com/watch?v=mPT7Bgwq2LM&feature=player_embedded Znalazłem na forum muchowym.
Autor tematu
harp
14 lat temu
Jak wszyscy wiemy jest wielu wędkarzy, którzy nie koniecznie chcą zdradzac swoje małe Akweny Eldorado. Wątek ten powstał właśnie w tym celu, aby każdy kto zech...
Autor tematu
Wozik77
15 lat temu
W sobotę wieczorem zaswędziało "mnie gdzie nie gdzie" :haha: i parę minut po pierwszej w nocy już siedziałem na łódce szukając mętnookich piesków. Towarzyszył m...
Autor tematu
garbus
14 lat temu
Myślę, że sporo z nas łowi też na Zegrzu, tak więc otwieram ten wątek kilkoma zdjęciami z ostatniego wypadu. W ostatnią niedzielę wybraliśmy się nad Zegrze z To...
Autor tematu
bysior
16 lat temu
W nocy dodałem na stronie team-rapa.pl "Dorsze Team Rapa 2010 cz. 1" Zapraszam do przeczytania i dzielenia się swoimi morskimi opowieściami w tym wątku. Część...
Autor tematu
rapa
16 lat temu
Witam! W ostatnią niedzielę wybrałem się z kolegą Maćkiem nad Nidę w okolice Niegosławic zapolować na szczupaka. Temperatura w okolicy 3 st. i przenikliwy wiat...
Autor tematu
zapodawacz
14 lat temu
tego dnia udało sie skusić wiele rybek największy szczupak 86cm i 5,5kg wagi :) była metrowa i to pod sama lodka ale hak nie wytrzymał presji :) może następnym...
Autor tematu
sebkow
14 lat temu
Tak jak pisalem na tegoroczna majówke wybralismy sie razem z Robsonem , rodzinkami oraz paczką przyjaciół na malutkie acz urocze jeziorko koło Biskupca. Poniewa...
Autor tematu
pablitos
14 lat temu