Temat Tajne wody 2012
Widzę, że trochę się pozmieniało w związku z czym trzeba pozakładać nowe tematy. Ja tradycyjnie połowiłem okonków. Dobrze, że styczeń póki co jest łaskawy z p...
Autor tematu
czermin
14 lat temu
Newsy znad wody w sezonie 2012
Widzę, że trochę się pozmieniało w związku z czym trzeba pozakładać nowe tematy. Ja tradycyjnie połowiłem okonków. Dobrze, że styczeń póki co jest łaskawy z p...
Autor tematu
czermin
14 lat temu
Tak znienawidzone przez Was rejestry mogą okazać się ciekawym narzędziem w naszych rękach. Większość ludzi ich nie wypełnia, a to BŁĄD. Każda woda ma swój...
Autor tematu
hlehle
13 lat temu
Witam :) Tak jak obiecałem pod koniec ubiegłego sezonu,będę starał się czasem wstawić jakieś wieści znad tej nieco zapomnianej, ale najpiękniejszej rzeki nizin...
Autor tematu
mlody
14 lat temu
Dzisiaj byłem nad naszą piękną Królową:hura: Złapałem... mnóstwo świeżego powietrza, pojeździłem jednośladem po ośnieżonych i zmrożonych ścieżkach nadwiślańskic...
Autor tematu
Paweł
14 lat temu
mały zator lodowy na Wkrze w mojej okolicy ( niedziela 26 luty )
Autor tematu
kamil141
14 lat temu
Jako największy fan "jedynej, słusznej, najpiękniejszej rzeki świata". Zgodnie z wszelkimi pisanymi i niepisanymi zasadami Shrap drakers pozwalam sobie na założ...
Autor tematu
moczykij
14 lat temu
Cześć Ostatnia niedziela na motorówce Marinero II , z Władysławowa , ryb baaaardzo dużo ale same "bolki" , nie udało się wydłubać nic większego ani nawet śre...
Autor tematu
Artur Z.
13 lat temu
Witam, Pierwszy szczupak w sezonie złowiony! Po trzech dniach walki na Zalewie w końcu udało się wyciągnąć wymiarowego szczupaka :) Walczył dzielnie i dostar...
Autor tematu
marcin_
13 lat temu
Witam wszystkich chciałem ładnie przywitać się na forum wiem że słóży do tego wątek Witamy się ale nadarzyła się okazja i ...... Jestem tutaj całkiem nowy choć...
Autor tematu
pszem022
14 lat temu
Dziś wykorzystując nieco lżejszy mróz bo tylko -8 w ciągu dnia oraz wizytę Michała, wybrałem się na łowy. Choć świadomość tego że w tym zbiorniku dużych okoni n...
Autor tematu
garbus
14 lat temu
Pamiętacie koledzy jak pisałem o absurdach działania SSR w Nowym Dworze Maz? Poniżej przypomnienie: http://shrap-drakers.pl/forum/thread-2418.html No to po...
Autor tematu
krzysiex
13 lat temu
W zasadzie prawie "no kill", bo jedynie na pstrągi i lipienie, ale jednak ... Będzie obowiązywał także na odcinku toruńskim, a nie jak dotychczas tylko na ciec...
Autor tematu
hlehle
13 lat temu
Zbliżają się wybory w PZW. Dowiedziałem jak to się stało, że są okręgi, które skruszyły beton - np. nie ma rybaków na ich wodach. Po prostu w zarządzie są wędk...
Autor tematu
hlehle
13 lat temu
Od następnego sezonu w Okręgu Ciechanowskim dochodzą następujące górne wymiary ochronne: - szczupak 85cm - sandacz 80cm - okoń 35 cm
Autor tematu
hlehle
13 lat temu
Wczoraj byłem gościnnie nad Bzurą na 3 godzinki. Pogoda nie rozpieszczała ale pierwszy kleń sezonu cieszy ogromnie :hura:
Autor tematu
Bucek
14 lat temu
Panowie, Czy jakby Wam kobitę gwałcili na Waszych oczach to też byście odwracali głowę i jedynie użalali się na forach internetowych?? Wkurza mnie to biad...
Autor tematu
hlehle
13 lat temu
Jesień nad zbiornikiem Nielisz Wraz z kolegami z koła wybraliśmy się nad zbiornik Nielisz : Ryby dopisały.Przez cały wyjazd złowiliśmy różne gatunki ryb :Szczu...
Autor tematu
galieni
13 lat temu
Wczorajszy bezrybkowy wypad nad "moją" Pilicę :) Pogoda przepiękna, towarzystwo jak zwykle przednie i piękne okoliczności przyrody :) Jednak jeszcze gdzieniegd...
Autor tematu
kojoto
14 lat temu
Siema, dysponuje ktoś może informacjami jak sytuacja na Biebrzy? Od soboty zaczynam spływ połączony z wędkowaniem ze Sztabina i przez 7 dni planuję spłyną...
Autor tematu
krzysiex
13 lat temu
Otwieram ten wątek bo właśnie przyjechałem nad to jezioro:). Od jutro nie zamierzam zejść z łodzi do niedzieli także każde wyniki będę na bieżąco wklejał w ten...
Autor tematu
cyrax
13 lat temu
Showing 1 to 20 of 39 results