Ekspedycja: Zimowa Troć 2010
Wędkarstwo – ogólnie
1. 15-16.01.2011
2. 22-23.01.2011
3. 29-30.01.2011
Wpisujcie proszę swoją chęć uczestnictwa oraz proponowany termin. Myślę, że wspólnie dojdziemy do konsensusu.
harp - nieźle długi weekend 9-cio miesieczny 🤔 😄😄
A 9 miesięcy mija czasami bardzo szybko.
Harp, klepnij może jedno wahadełko więcej 🥺
Ja nie mam jeszcze doświadczenia z trotkami :zawstydzony:
ładny prawda?!
URRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)
ładny prawda?!
URRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)
Powiem tak bo musiałem oczywiście sprawdzić czy wszystko jest ok :luzik: jest mega mocny, robi wrażenie 👍 trocie mają przechlapane ;)
Krótko i na temat:
Dzwoniłem na kwaterę i nie będzie problemu z żadnym z poniższych terminów:
1. 15-16.01.2011
2. 22-23.01.2011
3. 29-30.01.2011
Koszt noclegu to 25PLN osoba/noc.
Warto się zastanowić, czy jaki wariant wybrać:
a) przyjeżdżamy w piątek wieczorem(wtedy wieczorkiem można uskutecznić nieco intensywniejszą integrację;)) wędkujemy w sobotę od rana do zmierzchu, w międzyczasie jakieś ognisko wskazane, wieczorem wymiana spostrzeżeń znad rzeki(kierowcy już nieco mniej aktywnie;)). W niedzielę od rana znów nad rzekę, po południu pakowanie i powrót do domów.
b) przyjeżdżamy rano w sobotę prosto nad rzekę, wędkujemy do zmierzchu po drodze robiąc jakieś ognisko z kiełbaskami po czym udajemy się na kwaterę. Tam oczywiście jak wyżej kulturalna wymiana doświadczeń. Niedziela jak w wariancie a).
Ewentualnie można zrobić połączenie tych dwóch wariantów i pozostawienie uczestnikom możliwości indywidualnego wyboru czyli: każdy przyjeżdża kiedy mu wygodniej. Wtedy należy zaznaczyć tylko ile noclegów kto chce.
Ja osobiście wolałbym wariant a) tj przyjazd w piątek wieczorem i od rana do boju:)
Prośba o wpisywanie kto się pisze i na jaki wariant, oczywiście śmiało dawajcie swoje sugestie/propozycje.
Zaloguj się aby dodać odpowiedź.