Wpłaty zaksięgowane odnotowuję na bieżąco, mam nadzieję że w tygodniu przed zawodami uda mi się dostarczyć większość koszulek z odbiorem w Warszawie.
Gadżety Shrapa 2014 - zapisy
Gadżety SD
Nawigacja
Mogę tak zrobić 👍 będziesz Pan jeszcze pogrubiony :dokuczacz:
Przelew zrobiony. Jeżeli uda mi się przyjechać odbiorę na zlocie, jeżeli nie to w Warszawie.
pozdrawiam
JALEK
pozdrawiam
JALEK
Wieczorem uaktualnię listę zaksięgowanych ( zostaną pogrubieni 😂 ) 👍
I ja będę czekał na pogrubienie...😄
Sposób odbioru jeszcze do sprecyzowania, ale coś się wymyśli:)
Sposób odbioru jeszcze do sprecyzowania, ale coś się wymyśli:)
M0
05.04.2014 16:58 · Odpowiedź #55189
witam ,przelew zrobiony a odbiór nad wkrą , pozdrawiam
M0
06.04.2014 12:11 · Odpowiedź #55196
zakładając ze trafiłem w rozmiar 😄
Wpłacone do odbioru w wa-wa do ustalenia jeszcze z RAPĄ.Pozdrwiam.
W dniu jutrzejszym i w środę rapa będzie śmigać po centrum z koszulkami dla osób które wybrały odbiór w Warszawie i dokonały już wpłaty. Kto się jeszcze nie zdeklarował będzie mógł odebrać koszulkę na zlocie lub dopiero po nim w Warszawie lub czekać na wysyłkę również po zlocie. W dniu jutrzejszym liczę że będzie to w godzinach 15-17 w okolicy metra centrum. Zaznaczam że z koszulkami mogę się przemieścić w rozsądnym promieniu od centrum 😂
Oczywiście osoby które wpłaciły już pieniądze i wybrały wysyłkę czy to pocztą czy kurierem otrzymają swoje koszulki przed zlotem. Dziś go godzin wieczornych jest jeszcze czas do namysłu i ewentualnego przelewu. Jutro rano będzie już za późno i trzeba będzie czekać do przyszłego wtorku z odbiorami w Warszawie. Ewentualne odbiory w Pułtusku są możliwe również jutro (po potwierdzeniu wpłaty przez pogrubienie) po umówieniu się z Bysiorem 😎
Oczywiście osoby które wpłaciły już pieniądze i wybrały wysyłkę czy to pocztą czy kurierem otrzymają swoje koszulki przed zlotem. Dziś go godzin wieczornych jest jeszcze czas do namysłu i ewentualnego przelewu. Jutro rano będzie już za późno i trzeba będzie czekać do przyszłego wtorku z odbiorami w Warszawie. Ewentualne odbiory w Pułtusku są możliwe również jutro (po potwierdzeniu wpłaty przez pogrubienie) po umówieniu się z Bysiorem 😎
wpłata poszła... ja poproszę z wysyłką, wyśle w tej sprawie wiadomość priv
GS
07.04.2014 20:24 · Odpowiedź #55241
W dniu jutrzejszym i w środę rapa będzie śmigać po centrum z koszulkami dla osób które wybrały odbiór w Warszawie i dokonały już wpłaty. Kto się jeszcze nie zdeklarował będzie mógł odebrać koszulkę na zlocie lub dopiero po nim w Warszawie lub czekać na wysyłkę również po zlocie. W dniu jutrzejszym liczę że będzie to w godzinach 15-17 w okolicy metra centrum. Zaznaczam że z koszulkami mogę się przemieścić w rozsądnym promieniu od centrum 😂
@rapa ja w środę bym był chętny na odbiór jeżeli ma to być metro centrum to chętnie podjadę w godzinach 8-16.
@rapa ja w środę bym był chętny na odbiór jeżeli ma to być metro centrum to chętnie podjadę w godzinach 8-16.
No to jesteśmy umówieni na środę a co do godziny złapiemy się tel :)
Piniendze poszły, nie mam tylko pewności czy będę na zlocie nad Wkrą, określę się jeszcze bliżej zlotu.
Piniendze poszły, nie mam tylko pewności czy będę na zlocie nad Wkrą, określę się jeszcze bliżej zlotu.
Marcin Wam to ja dostarczę - powiedz tylko kiedy i gdzie :)
Miejcie nad Wkrą, jeśli nas nie będzie złapiemy się w Pułtusku i odbierzemy.
[quote='Marcin' pid='75965' dateline='1396883939']
Miejcie nad Wkrą, jeśli nas nie będzie złapiemy się w Pułtusku i odbierzemy.
[/quote]
Przyniosę Ci pod blok albo w stoczni się umówimy, od razu Jaśkowi, po co to wozić w tą i z powrotem :)
Kaska wysłana.:)
Rafał dogadamy się na priv, prawdopodobnie odbiorę osobiście.
Rafał dogadamy się na priv, prawdopodobnie odbiorę osobiście.
Pierwsze koszulki odebrane, pierwsze paczki przekazane kurierowi. Czekamy na focie w koszulkach i czapeczkach 👏👍😂
Przypominam że dziś można odebrać paczki z koszulkami i czapeczkami w Warszawie. Osoby pogrubione które wybrały odbiór w Warszawie chodzę z wielkim worem czapek i koszulek po ulicach 😂😂😂
Jako osobnik pogrubiony zarówno na pierwszej stronie wątku jak i w naturalny sposób - skorzystam z okazji i zapoluję dziś, mimo okresu ochronnego, na rapę w stolicy👋
Zaloguj się aby dodać odpowiedź.