Odebrałem, czapka pierwsza klasa i kolor właśnie taki jak chciałem i myślałem, że taki będzie 😊😊😊
Gadżety Shrapa 2014 - zapisy
Gadżety SD
Nawigacja
Dziś odebrałem przesyłkę z koszulkami. Ładna rzecz :)
Dziękuję
Dziękuję
Padło kilka pytań czy istnieje możliwość domówienia czapki czy koszulki - tak więc informuje że istnieje możliwość :)
Uwaga! Dostępny jest tylko kolor czarny!
Jeśli ktoś preferuje - zapisujcie się poniżej.
Uwaga! Dostępny jest tylko kolor czarny!
Jeśli ktoś preferuje - zapisujcie się poniżej.
Drodzy Koledzy i Koleżanki 😄
Ponieważ zbliża się sezon majowy wyruszam na wyprawę z której powrócę dopiero 12 maja. Osoby które jeszcze nie odebrały rzeczy, nie do końca mają sprecyzowane warunki odbioru lub wysyłki lub nie dokonały wpłaty mają ostatnie dwa dni na odebranie swoich ciuszków. Jutro jestem jeszcze w stanie nadać kurierem lub pocztą paczkę. W środę możliwy będzie tylko odbiór osobisty na ul. Barskiej.
Kontakt do mnie to 664059335 dzwonić można bo staram się odbierać nawet jak jadę.
Wracam 12 maja i wtedy zrobię ostatnie wysyłki i temat uważamy za zamknięty. Osoby które do tego czasu nie zdeklarują się co do wpłaty znajdą swoje zamówienia w wątku sprzedam 😂 myślę że czasu na decyzję o odbiorze i wpłacie było wystarczająco dużo 👍
@ cyrax dziś wyszedł kurier
Ponieważ zbliża się sezon majowy wyruszam na wyprawę z której powrócę dopiero 12 maja. Osoby które jeszcze nie odebrały rzeczy, nie do końca mają sprecyzowane warunki odbioru lub wysyłki lub nie dokonały wpłaty mają ostatnie dwa dni na odebranie swoich ciuszków. Jutro jestem jeszcze w stanie nadać kurierem lub pocztą paczkę. W środę możliwy będzie tylko odbiór osobisty na ul. Barskiej.
Kontakt do mnie to 664059335 dzwonić można bo staram się odbierać nawet jak jadę.
Wracam 12 maja i wtedy zrobię ostatnie wysyłki i temat uważamy za zamknięty. Osoby które do tego czasu nie zdeklarują się co do wpłaty znajdą swoje zamówienia w wątku sprzedam 😂 myślę że czasu na decyzję o odbiorze i wpłacie było wystarczająco dużo 👍
@ cyrax dziś wyszedł kurier
Ogłoszenie parafialne:
@ Ela poproszę adres do wysyłki i info czy ma być kurier czy poczta
@ Malcz... koszulka za rogiem zapraszam na kawę i odbiór :P
@ andrew... koszulka i czapeczka również czeka
@ Olo... tak samo
aigle96, wiertlo, Puzio czekamy na decyzję odnośnie waszych koszulek do 1 czerwca. Jeżeli nie zdecydujecie się co dalej do tego czasu koszulki zostaną wystawione w dziale sprzedam.
🎵
@ Ela poproszę adres do wysyłki i info czy ma być kurier czy poczta
@ Malcz... koszulka za rogiem zapraszam na kawę i odbiór :P
@ Olo... tak samo
aigle96, wiertlo, Puzio czekamy na decyzję odnośnie waszych koszulek do 1 czerwca. Jeżeli nie zdecydujecie się co dalej do tego czasu koszulki zostaną wystawione w dziale sprzedam.
🎵
No bylismy u Ciebie w sklepie w zeszly piatek i oczywiscie zapomnialem o koszulke zapytac....
No bylismy u Ciebie w sklepie w zeszly piatek i oczywiscie zapomnialem o koszulke zapytac....
Bo w sklepie to mnie od stycznia nie ma 😂 i czapeczki też raczej tam już nie znajdziesz ale zgodnie z umową czeka na ciebie u mnie a nie w wątku sprzedam 😂 Teraz mam inną firmę pod skrzydłami więc musiałem się wymiksować z Daiwa. Sklep prowadzi Natalia 😂
Panowie a mam pytanie czy nie myśleliście o koszulach firmowych na długi rękaw np podpinany zdaję sobie sprawę że było by to sporo droższe od koszulki. Ale ja z chęcią taką koszulę bym nabył (chyba że nie macie nic przeciwko na wykorzystanie loga to sam sobie zrobię taką i zaprezentuje na pucharze może ktoś będzie wtedy chętny jeszcze).
Ja jestem też za, fajna koszula wędkarska z logo SHRAP-DRAKERS to jest to Jarek. Fajnie to wymyśliłeś 👍👍👍
Koszulę to bym musiał przymierzyć przed zakupem ale pomysł OK.Przydałaby się taka.
Koszulę to bym musiał przymierzyć przed zakupem ale pomysł OK.Przydałaby się taka.
Poszedłem więc o krok dalej i byłem w CROPIE dziś bo tylko tam było to co mnie zainteresowało :)i kupiłem w przecenie za 39,90. Dwie kieszenie na guzik na piersiach rękaw zwijany i podpinany na guzik żeby z długiego stał się krótki. Kolor mi odpowiada ani za jasny ani za ciemny zobaczymy w weekend za tydzień jak się będzie sprawować nad wodą.
PYTANIE DO BYSIORA
Czy nikt nie będzie miał przeciwko żeby umieścić sobie samemu grafiki SD na koszulach zgodnie z wzorem jaki jest na koszulce.
Problemu chyba nie będzie, a jak będzie to tylko z głową Bysiora 😜 że zabrania promocji portalu tym bardziej gdy ktoś chce to zrobić z własnej woli i co więcej za własne pieniądze poświęcając na to swój czas.
Z głową jeszcze u mnie wszystko OK :) Natomiast dobrze jest wiedzieć po prostu Marcin co i jak żeby nie było tak, że zobaczę logo na przykład na czymś na czym bym nie chciał go widzieć ;)
Nie ma problemu Wiśnia, daj maila to podeślę Ci wektory :)
A Ty Marcin jak do jutra koszulek nie zabierzesz to w poniedziałek zaniosę do sklepu co na schodkach czasami stoję to jak będziesz przejeżdżał będziesz miał może prościej je odebrać w końcu :D :D :D
A co do samego pomysłu, to zależy ile by było chętnych, zrobić to nie problem generalnie :) Ja sam na przykład nie chodzę w koszulach na co dzień i przyznam się, że myślałem bardziej o bluzach z kapturem z napisami na rękawach i logo z przodu :)
A Ty Marcin jak do jutra koszulek nie zabierzesz to w poniedziałek zaniosę do sklepu co na schodkach czasami stoję to jak będziesz przejeżdżał będziesz miał może prościej je odebrać w końcu :D :D :D
A co do samego pomysłu, to zależy ile by było chętnych, zrobić to nie problem generalnie :) Ja sam na przykład nie chodzę w koszulach na co dzień i przyznam się, że myślałem bardziej o bluzach z kapturem z napisami na rękawach i logo z przodu :)
Z głową jeszcze u mnie wszystko OK :) Natomiast dobrze jest wiedzieć po prostu Marcin co i jak żeby nie było tak, że zobaczę logo na przykład na czymś na czym bym nie chciał go widzieć ;)
Cholera skoro tak piszesz to będę musiał temu rybakowi z Brzuze odmówić i powiedzieć że mu nie załatwię logo Shrapa bo chciał na łódkę 😄.
Bysior u mnie z czasem bardzo licho. Zaraz po 17 wypadam na chwilę do stolicy, wracam zmieniam pojazd i jadę na działkę podlać zieleninę. Wrócę to kładę się spać a jutro już jestem ugadany na poranek zwieść pijaków z libacji. Poniedziałek dzień ciężki ale może się coś uda ;), jak nie to we wtorek i środę jestem kręcony po mieście i da radę się spotkać i odebrać.
Jak to mówi Marta, na mientko 😂, odbiorę.
Koszulki na wojska polskiego w sklepie będą we wtorek, bo zapomniałem że w poniedziałek od rana walczymy z panem Rapą na wodzie :) Zatrzymasz się na chwilę i zagarniesz bo już się wygniotły w tej torbie jak cholera :) Żeby się Ciebie nie przestraszyli powiedz że ze Shrapa po koszulki jesteś :P
Cholera skoro tak piszesz to będę musiał temu rybakowi z Brzuze odmówić i powiedzieć że mu nie załatwię logo Shrapa bo chciał na łódkę 😄.
Bysior u mnie z czasem bardzo licho. Zaraz po 17 wypadam na chwilę do stolicy, wracam zmieniam pojazd i jadę na działkę podlać zieleninę. Wrócę to kładę się spać a jutro już jestem ugadany na poranek zwieść pijaków z libacji. Poniedziałek dzień ciężki ale może się coś uda ;), jak nie to we wtorek i środę jestem kręcony po mieście i da radę się spotkać i odebrać.
Jak to mówi Marta, na mientko 😂, odbiorę.
Koszulki na wojska polskiego w sklepie będą we wtorek, bo zapomniałem że w poniedziałek od rana walczymy z panem Rapą na wodzie :) Zatrzymasz się na chwilę i zagarniesz bo już się wygniotły w tej torbie jak cholera :) Żeby się Ciebie nie przestraszyli powiedz że ze Shrapa po koszulki jesteś :P
Nie byłem, ale będę w czwartek jechał nad wodę to zajadę. Będziesz tam w czwartek ok.11-12?.
Chyba że jutro zajadę, jak się obrobię 🤔.
Nie byłem, ale będę w czwartek jechał nad wodę to zajadę. Będziesz tam w czwartek ok.11-12?.
Chyba że jutro zajadę, jak się obrobię 🤔.
Trochę mam nie do czas w tym tygodniu, więc ciężko mi zaplanować o której nad wodą będę.... na Wojska Polskiego do sklepu może zaniosę bo zaraz tam się wybieram?
CLogo to własność sd wiec wypada zapytać o zgodę odpowiednich osób :) bluza może i fajna ale tak jak ostatnio byliśmy bluzy nie założysz bo za gorąco koszulka na krótki rękaw Strus może powiedzieć jakwyglądały moje ręce po 4 godzinach czuje do dziś a koszula lekka bawełna na wszelki wypadek podpinany rękaw na guzik. A w koszuli zawsze jakieś foczki skuteczniej biorą :)
CLogo to własność sd wiec wypada zapytać o zgodę odpowiednich osób :) bluza może i fajna ale tak jak ostatnio byliśmy bluzy nie założysz bo za gorąco koszulka na krótki rękaw Strus może powiedzieć jakwyglądały moje ręce po 4 godzinach czuje do dziś a koszula lekka bawełna na wszelki wypadek podpinany rękaw na guzik. A w koszuli zawsze jakieś foczki skuteczniej biorą :)
Foczki :) W bluzie też biorą foczki ;) A na jesień w koszulce na sandacze latać to trochę za zimno :) Zorientuje się w tygodniu Wiśnia w tej firmie co koszulki robiliśmy ile takie koszule (i jakie mają) by kosztowały :)
Zaloguj się aby dodać odpowiedź.