Uwaga. Santa Rapa przemieszcza się z w centrum pod prąd 😄
Gadżety Shrapa 2014 - zapisy
Gadżety SD
Nawigacja
Tomek, ok. 18:30 się odezwę, może gdzieś się złapiemy.
JS
09.04.2014 12:56 · Odpowiedź #55276
Wpłaciłem kasę. Proszę o wysyłkę kurierem.
Koszulki i czepeczka dziś odebrana w stolicy. 👋 Towar pierwsza kalsa. 👍
Kurier dziś przywiózł , towar rewelacja, kolor piaskowy żonie się spodobał i już mi zabrała czapeczkę :)
.Wielkie dzięki za szybką wysyłkę i za fajny gatunkowo towar.
Pozdrawiam cieplutko.
.Wielkie dzięki za szybką wysyłkę i za fajny gatunkowo towar.
Pozdrawiam cieplutko.
Gadżety są już Moje🎉
Koszulka to prawdziwa limitowana edycja, z kolorem też trafiłem.
Dobra robota, dzięki.👍
Koszulka to prawdziwa limitowana edycja, z kolorem też trafiłem.
Dobra robota, dzięki.👍
I ja dziś trafiłem pierwszą rapę w sezonie. Zadowolony jestem👍
😏 moje koszulki i czapka tez już były przymierzone i pasują SUPER.... Kolory rewelacja, jakość I klasa!
Rapa / Bysior dzięki!
Będzie w czym wystąpić 1 maja :)
Rapa / Bysior dzięki!
Będzie w czym wystąpić 1 maja :)
Dużo koszulek zostanie odebranych na zlocie ale mam nadzieję że do wtorku zakończymy odbiory i wysyłki 😄
My też mamy swoje i podobają nam się czarne koszulki 😄
My też mamy swoje i podobają nam się czarne koszulki 😄
Dziś zgrubię niezgrubionych zaległych z weekendu a jutro rano paczuszki kurierskie i pocztowe nadane zostaną :luzik:
Drodzy koledzy małe wyjaśnienie.
Jeżeli zamawiacie kuriera podawajcie numer telefonu do siebie. Jeżeli wpłacacie z wysyłką to chociaż adres bo zakładam że nie każdy chce dostać paczkę na adres podany w banku.
Jeżeli chcecie odebrać w Warszawie to zadzwońcie, napiszcie priv z numerem telefonu albo dajcie jakikolwiek znak na mój numer : 664059335.
Inaczej jest ciężko się domyślić gdzie nadać, kiedy oddać paczkę. Wiem że jest jeszcze sporo osób które nie odebrały swoich koszulek, czapeczek ale ja praktycznie codziennie jestem w Warszawie z torbą waszych gadżetów
Jeżeli zamawiacie kuriera podawajcie numer telefonu do siebie. Jeżeli wpłacacie z wysyłką to chociaż adres bo zakładam że nie każdy chce dostać paczkę na adres podany w banku.
Jeżeli chcecie odebrać w Warszawie to zadzwońcie, napiszcie priv z numerem telefonu albo dajcie jakikolwiek znak na mój numer : 664059335.
Inaczej jest ciężko się domyślić gdzie nadać, kiedy oddać paczkę. Wiem że jest jeszcze sporo osób które nie odebrały swoich koszulek, czapeczek ale ja praktycznie codziennie jestem w Warszawie z torbą waszych gadżetów
Ok ja tylko mówię że koszulki są gotowe wystarczy się umówić na odbiór 😂
Rafał, ode mnie przelew poszedł. Odbiorę osobiście. Czy muszę się umawiać na jakiś konkretny termin, godzinę czy poprostu po potwierdzeniu wpłaty mogę sobie w odpowiednim dla mnie czasie odebrać w godzinach pracy sklepu? [/i]
Rafał, ode mnie przelew poszedł. Odbiorę osobiście. Czy muszę się umawiać na jakiś konkretny termin, godzinę czy poprostu po potwierdzeniu wpłaty mogę sobie w odpowiednim dla mnie czasie odebrać w godzinach pracy sklepu? [/i]
Termin i godzina bo nie ma mnie w sklepie i raczej już nie będzie 🤐
Chciałbym odebrać w Warszawie. Mogę podjechać między 15 a 16. Zamawiałem Koszulkę czarną XXL i czarną czapkę. Przelew poszedł przed zlotem. Proszę o info gdzie i kiedy mogę odebrać.
Maciek
Maciek
Powitawszy
Przelew za koszulki i czapki poszedł.
Czekam Rafał na info koło środy 23.04 (zgodnie z rozmową telefoniczną).
Pozdrwiam
Grześ
Pozdrwiam
Grześ
Juko Twoje gadżety leżą właśnie obok mnie razem z rzeczami Marcina i Olgierda. Mały błąd logistyczny.... pogadam z Rapa i umówimy się na priv. Sorry za zamieszanie!
Powitawszy
Pozdrwiam
Grześ
Juko Twoje gadżety leżą właśnie obok mnie razem z rzeczami Marcina i Olgierda. Mały błąd logistyczny.... pogadam z Rapa i umówimy się na priv. Sorry za zamieszanie!
Powitawszy
Pozdrwiam
Grześ
Nasze jak mocno nie przeszkadzają to niech chwilę jeszcze poleżą. Zalatany teraz jestem i na wszystko brakuje czasu, nawet na przystań nie ma kiedy zjechać :stres:
Ja też nie byłem ze 3 dni :boisie: Leżą w szafie, nie zginą :)
Nasze jak mocno nie przeszkadzają to niech chwilę jeszcze poleżą. Zalatany teraz jestem i na wszystko brakuje czasu, nawet na przystań nie ma kiedy zjechać :stres:
[/quote]
[quote='juko72' pid='76237' dateline='1397745958']
Powitawszy
Pozdrwiam
Grześ
[/quote]
Powitawszy
Pozdrwiam
Grześ
Nie ma sprawy. :luzik:
Pozdrawiam
Zaloguj się aby dodać odpowiedź.