Muchowe łowy 2012 czyli plątanie sznura
Wędkarstwo Muchowe
Też podziwiam MMsa do tej pory . Szok 😲😲😲😲
Rzeka pozostaje tajemnicą.
A ten kleń Darka - pięęękny...!
Zaczęło się fatalnie od tego ,że pierwszą miejscówkę zepsuł mi koleś,który rzucał patyk psu.Po zmianie miejsca branie po którym żyłka 016 pękła.Następny był 30 centymetrowy pistolet a potem wziął ten:
Piękny klenisko Darku, musiał nieźle szaleć na muchówce.Zdradzisz coś więcej o muszce, o charakterze łowiska (oczywiście bez lokalizacji :luzik:) no i czy to 50tak 😄
Pozdrawiam ;)
PS. Zacząłem czytać "Wędkarstwo Muchowe" Jeleńskiego 😎 Jakieś podstawy teorii muszę mieć ;);)
Do 50 cm ciut zabrakło ale to nic.
Potem pogoda gwałtownie się zmieniła, zaczęło mocno wiac i trzeba było wracac .
Wczoraj wyskoczyłem na chwilę sprawdzic nowy odcinek mojej rzeczki.Pierwsze branie tradycyjnie już spartoliłem ale następnym razem już nie dałem się zaskoczyc i po naprawdę fajnym holu zapozował ten czterdziestaczek:
Potem pogoda gwałtownie się zmieniła, zaczęło mocno wiac i trzeba było wracac .
Fajna rybka i fotka taka klimatyczna 🎵

pięknie panowie łowicie na te owady 👏 👏 👏
Widzę, że zamuszyłeś się na maxa :) Mnie to cieszy i czekamy na kolejnych zapaleńców!
Gratuluję początkowych sukcesów. A jak kiedyś pojedziesz na pstrągi ... to już przepadniesz na wieki wieków! Ja teraz szukam muchówki 6/7 na szczupaki :)
Kamizelkę muchową już kupiłem ... Jutro chcę kupić cdc i kołowrotek muchowy ... Przepadłem!
Zaloguj się aby dodać odpowiedź.