Sandacz 2009

Sandacz 2009

Forum Wędkarskie · Ryby

Sandacz 2009

Ryby

Odpowiedzi

209 odpowiedzi · 30,518 wyświetleń

Idź do ostatniej odpowiedzi
RA
12.11.2009 17:00 · Odpowiedź #5243
Gratuluje chyba znasz Domaniów jak własną kieszeń 👏
Interesuje mnie głębokość na jakiej brały 🤔
bysior
12.11.2009 17:01 · Odpowiedź #5244
To trochę połapałeś Pawełku - i całkiem ładny okoń Ci się trafił... :) I ja bym się również zapytał o trochę więcej informacji, na co, jak itd itp ;P Szkoda tylko, że już Ty wiesz co!
BI
12.11.2009 17:04 · Odpowiedź #5246
6m a 7m , a woda taka wysoka że nawet znalazłem pierwszy raz dołki po prawie 9m
BI
12.11.2009 17:06 · Odpowiedź #5247
Jeszcze dodam że jak na Domaniów to ciężko łowiłem 22g do 30g
bysior
12.11.2009 20:33 · Odpowiedź #5252
Panowie - trochę nie na temat.
KF
12.11.2009 22:13 · Odpowiedź #5258
Tomek! na temat jak najbardziej na temat zobacz na logo swojej strony...
KF
12.11.2009 22:14 · Odpowiedź #5259
Jeszcze Cię trochę dobije w niedzielę sandacz 4,30 złowiony przez Pawła, Adam miał jakiegoś 1,5 kg
HE
12.11.2009 22:23 · Odpowiedź #5261
Co tam jest na górze? Dobrze widzę? Shrap-Drakers i co ? ...

Zazwyczaj wisi mi to co się wyrabia na portalach internetowych, ale tutaj niby mieliście wspierać C&R, a jak jest? TWA
Nie chodzi o to , że ktoś zjadł kilka rybek, ale o to jak reprezentujecie ludzi utożsamiających się z C&R.
Dlatego częstym argumentem jest, że wszyscy Ci "nołkilowcy" to po cichu w łeb walą. Jak widać nie tak po cichu.

Liżmy się dalej po jajkach. W końcu jesteśmy kolesiami.
Nie chcę być utożsamiany z takimi stronami.

Sleep mode on.

Dziękuję!
PO
12.11.2009 22:56 · Odpowiedź #5263

Co tam jest na górze? Dobrze widzę? Shrap-Drakers i co ? ...

Zazwyczaj wisi mi to co się wyrabia na portalach internetowych, ale tutaj niby mieliście wspierać C&R, a jak jest? TWA
Nie chodzi o to , że ktoś zjadł kilka rybek, ale o to jak reprezentujecie ludzi utożsamiających się z C&R.
Dlatego częstym argumentem jest, że wszyscy Ci "nołkilowcy" to po cichu w łeb walą. Jak widać nie tak po cichu.

Liżmy się dalej po jajkach. W końcu jesteśmy kolesiami.
Nie chcę być utożsamiany z takimi stronami.

Sleep mode on.

Dziękuję!

W pełni popieram @hlehle

Panowie, widać fałszywy obraz samych siebie pokazujecie Z jednej strony C&R a z drugiej świadomie przyznajecie do zabierania rybek Oczywiście nie mam nic przeciwko zabieraniu zgodnie z regulaminem...macie do tego prawo - jednak się przyczepię - między innymi plugawicie w ten sposób wszystkich wyznawców C&R czy NO KILL Znaczek C&R przy logo SD wyraźnie chyba pokazuje jaka powinna być idea portalu z założenia A jest na odwrót...Dajecie w ten sposób fałszywe świadectwo GŁÓWNEJ IDEII na której opiera się portal ShrapDrakers. Najlepiej będzie jak właściciel zdejmie znaczek C&R Prawda że proste? Będąc z wami szczery, nie chcę się również utożsamiać z portalami które dają fałszywe świadectwo swojej wiary, w tym przypadku wiary w C&R czy NO KILL

Nic tu po mnie :(
RA
12.11.2009 23:39 · Odpowiedź #5266
Chyba trochę winy ponoszą media, wszędzie jak okiem sięgnął piszą jedz rybę bo się rozchorujesz.
To że ktoś bardziej jest podatny na marketing....... :bezradny:
Ja nikogo na tyle tu nie lubię żeby lizać mu jajka ( sorka bysior :bezradny: ) a tym bardziej Pawła. Zawsze mnie denerwował że łapie tyle ryb (zazdrość) a że zabiera jego prawo :dokuczacz:. Tu jeśli dostaje gratulacje to za wyniki, znajomość łowisk a nie za postawę i umiejętność filetowania.
Chcemy coś zmienić? Zmieńmy regulamin połowu. Prawda że proste. Nikomu się nie chce nic z tym zrobić. Wolicie na forach płakać:beczy: i obrażać się.
bysior
13.11.2009 06:57 · Odpowiedź #5269
Nie chodziło mi o samą ideę C&R tylko o temat, który, jak to przewidziałem wczoraj pisząc ten krótki post - przyniesie kolejną kłótnię - słuszną oczywiście ale jakże bardzo przewidywalną. Jedynym moim założeniem tego postu - było przeniesienie tej, właśnie toczącej się dyskusji do innego wątku - w tym jest miejsce dla sandaczy - niekoniecznie martwych (*). A jeśli chodzi o mnie to wypuszczam wszystkie złowione ryby - i nie tylko - bo nie na tym tylko C&R polega. Kolejny raz pojawia się ten temat - kolejny raz te same argumenty itd. itp.

Nie liże nikomu jajek - tylko sam poprosiłem Pawła o zamieszczenie zdjęć - myślałem szczerze mówiąc, że będą miały trochę inny charakter.

Widzisz Pafcio - nie sądzę, że ktokolwiek tutaj pokazuje fałszywy obraz - a tym bardziej ja - bo zakładając tą stronę i forum - nie taki był mój cel - założyłem to wszystko z pasji i miłości do wędkarstwa. I jako właściciel nie zamierzam bynajmniej nic zmieniać z obecnym logo, bo "jedna jaskółka wiosny nie czyni."

I dodam - bo już ciśnienie mi się trochę podniosło - ja już więcej nie będę nikogo prosić i przepraszać za innych - nie ma obowiązku udzielać się tutaj.

W poniedziałek pojawi się regulamin SD - który jest jak widać bardzo potrzebny - będziemy trzymać się określonych ram i część problemów zniknie.

KONIEC TEGO TEMATU W TYM WĄTKU - jeśli ktoś chce kontynuować - zapraszam do założenia oddzielnego tematu.

A tutaj możecie znaleźć wątek odnośnie regulaminu: http://shrap-drakers.pl/regulamin

WSZYSTKIE KOLEJNE POSTY NIE NA TEMAT ŁOWIENIA SANDACZY będę KASOWANE.
KO
13.11.2009 23:23 · Odpowiedź #5275
Koniec to koniec. Mówisz i masz. Trzynastego nie koniecznie przynosi pecha 🎉. Rybka złowiona na wobler własnej produkcji, nie mierzona i nie ważona 😜.
DSC00192.JPG
DSC00191.JPG
bysior
13.11.2009 23:28 · Odpowiedź #5276
Krzyko! :) Co ja mogę powiedzieć :) Jedynie tyle, że żałuję, że nie wybrałem się z Tobą ( bo też mam woblera własnej produkcji ;p )! Przepiękny! Gratuluję z całego serca!! :D
AW
13.11.2009 23:57 · Odpowiedź #5277
krzyko piekny pies
wiedzialem ze dzisiaj beda gryzly ale walcze z przeziebieniem i jednak zostalem w domu
woda ostro idzie w gore?
TN
14.11.2009 05:44 · Odpowiedź #5278
Krzysiu-nic dodać nic ująć. Piękny sandacz.
Bysior-cudzej nie swojej. A te woblerki to klasyka jakiej jeszcze nie widziałem. Cud, miód i orzeszki.
RA
14.11.2009 06:59 · Odpowiedź #5279
Jak widać piątek 13-go nie musi być pechowy 👏
W7
14.11.2009 11:15 · Odpowiedź #5280
Bravo Krzyko!!! Piekna ryba. A woblery które też miałem okazję podziwiać to majstersztyk!!! Tym bardziej frajda większa jak się na swoją przynete złowi- jeszcze raz gratulacje!
KO
14.11.2009 19:50 · Odpowiedź #5285
Dziękuję wszystkim za miłe słowa i życzę równie fajnych doznań nad wodą🎵.
CK
@colednik (edytowany 16 lat temu)
14.11.2009 22:09 · Odpowiedź #5293
poraz kolejny piękna rybka i gratulacje!!!
MO
@mario (edytowany 16 lat temu)
15.11.2009 07:31 · Odpowiedź #5297
Graty Krzyko piękny sandał👏👏
A twoje woblerki to arcydzieła.[hr]
KZ
15.11.2009 13:54 · Odpowiedź #5304
Krzyko - moje gratulacje wspaniały sandał👏.

Zaloguj się aby dodać odpowiedź.