Spotkanie Jabłonna 14.11.2010r.
Sezon wędkarski 2011, 2010 i 2009
😄😄😄😄 Pamiętliwy jesteś że hej 😄 Dobra dobra Krzysiu. Wiem że mnie podpuszczasz ;);). Ja w woderach, po tych habaziach spocony, a Ty nic tylko myk myk od miejsca do miejsca i sandaczyk jak ta lala 😎
Piotrek to nic złośliwego z mojej strony, a pamiętam ten wypad bo było fajnie i bardzo mile wspominam to wspólne łowienie 😎.
@Bysior, rzeczywiście a4 moje :)
Mnie również bardzo podobalo się nasze spotkanie tymbardziej, że od Krystiana dowiedziałem się w poprzedzający wieczór, że będzie w sumie 7 osób na niedzielnym wypadzie.
Przyznam sie, że i ja zostawiłem w wodzie ładne kilo gum ... i mówią, że wędkarstwo to tanie hobby ... ehhh :zalamka:
Zmora tego kawałka wody jest to ze niestety od pazdziernika do grudnia jest czesany sieciami. Tylko w tygodniu, aby nie draznic wedkarzy.:krzyk:
Witam. Miłe spotkanie mieliscie. Nie dziwcie sie wynikiem na 7 spinningistow.🤔
Zmora tego kawałka wody jest to ze niestety od pazdziernika do grudnia jest czesany sieciami. Tylko w tygodniu, aby nie draznic wedkarzy.:krzyk:
No to trzeba mieć niezłe samozaparcie, żeby siatkę rzucić w taki syf... :bezradny:
A trzy, że syf było nie do opisania. Po kościotrupach krów na innych takich kończąc. To był kolejny krok w moim zrażeniu się do Wisły..
Z jakimiś przerwami całe życie w Warszawie ale najdalej na północ dotarłem do Tarchomina, nie wiem jaki był skład chemiczny cieczy płynącej ale że to było jakoś tak we wrześniu i było ciepło a wiatr wiał z zachodu to doznania zapachowe z bergla zapadające w pamięć. Nie wiem czy któryś z Was ma do Wisły bliżej, ja jakieś 400-500m ale nad Wisłą warszawską bywałem raz, może dwa w roku. W tym roku w zasadzie przez SD bywam częściej ale jeśli już to Zawady i vis-a-vis Dębówka, Gassy.W tym roku nie byłem tam gdzie bywałem kiedyś zdecydowanie częściej czyli Radwanków, Piwonin ale jeszcze może się wybiorę.
Ja myślałem że mam blisko nad Bug ale On pobił mnie bliskością nas Wisłę :dokuczacz:
Faktycznie zaczepów tam bez liku :dobani:
A myślałem Domin że to ja urwałem najwięcej 🤪
Zaloguj się aby dodać odpowiedź.