gratki Domin 👏 nic się nie chwaliłeś, że w Twojej stajni pojawił się shimanowski czarnuch 😎
Tajne wody 2012
Sezon wędkarski 2012
Nawigacja
wczorajszy wypad zaowocował szczupłym 59cm:boisie:
Fotka ukryta, jak zajrzy tu Bysior to zdecyduje czy zostawić czy usunąć.
Admin: Zdjęcie przez usunięte ze względu na brak estetyki.
Fotka ukryta, jak zajrzy tu Bysior to zdecyduje czy zostawić czy usunąć.
Admin: Zdjęcie przez usunięte ze względu na brak estetyki.
Nie wiem co to jest ale fajnie nie wygląda :bezradny: Do tego coś "nie tak" z pyskiem

To dzisiejszy wypad było kilka okoni ale potem jakby znikneły :bezradny: po tym jak je wypuszczałem musiały się jakoś porozumnieć:beczy:

A tego Pana to ja najpewniej ucapiłem po raz drugi. Z rozerwaną wargą, ale żyje, rośnie i ma się dobrze. Do następnego ;)
Pozostałe 5 bardzo podobnych wymiarowo. nie ma nic 30 + póki co. Ale może jutro...
Jaro ta Twoja tajna woda leży koło "gazowego"?. Pytam z ciekawości.
Kamil widzę że się ruszyło. Widziałem dziś Twoje auto więc się spodziewałem fotek :) Myślę że za tydzień w niedzielę też się wybiorę ;)
Ależ oczywiście, że połowiłem. Ale tym razem zdjęć nie będzie :-)
Za tydzień mam inny pomysł, jakbyś był w Lesznie daj znać :-)
Za tydzień mam inny pomysł, jakbyś był w Lesznie daj znać :-)
Wczorajszy, poranny wypad na glinianki mojego koła i zanotowany 1 szczupaczek. Od samego początku towarzyszyła mi zbłąkana, czarna panterka 🐱 która chyba liczyła zapewne, że dostanie na śniadanie rybkę :spadaj:
Co by nie było zbyt kolorowo to większość wyrobisk została zarybiona karpiem i pewnie dopóki lody nie skują wody wygłodzone ryby będą trafiać do zamrażarek amatorów mięcha :zalamka:
Co by nie było zbyt kolorowo to większość wyrobisk została zarybiona karpiem i pewnie dopóki lody nie skują wody wygłodzone ryby będą trafiać do zamrażarek amatorów mięcha :zalamka:
Wczoraj z Dominem wybraliśmy się nad "coś" gdzie stawiałem swoje, pierwsze wędkarskie kroki (dobre 25 lat temu) 😎 Nie będę ukrywał ... Był to dla mnie mocno sentymentalny wyjazd bo nie byłem nad tą wodą prawie 20 lat :) Efekty mizerne, niestety ... Okonie, które (podobno) są tam duże i jest ich dużo (podobno) nie brały :bezradny: Udało się jednak oszukać szczupaczka +60cm (zdjęcie wkleję jak dostanę się do służbowego maila) ... Na kiju do 10g z żyłką 0,18 chodząc przy pniakach rybka dała na prawdę sporo adrenaliny 😋 Obiecałem sobie, że w tym roku jeszcze tam pojadę 😏 Pozdrawiam - Grisha
Też wczoraj najechaliśmy " tajne " wody i nie tylko 😄 Wędkarska klapa :bezradny: Nie może być inaczej jak na początku wypakowuje się płyny ...
Woda ma potencjał bez dwóch zdań 👍 Na pewno jeszcze ją odwiedzę 😏
Woda ma potencjał bez dwóch zdań 👍 Na pewno jeszcze ją odwiedzę 😏
Też wczoraj najechaliśmy " tajne " wody i nie tylko 😄 Wędkarska klapa :bezradny: Nie może być inaczej jak na początku wypakowuje się płyny ...
Sądząc po czystości koreczka rekojeści, wędka robi za rekwizyt i jeszcze wody nie widziała😄.Ale jak się ma ubrudzić na dachu samochodu ?.;P🤔
😄 😄 😄 Krótko u mnie jest dlatego taka czyściutka 😜 a na zdjęciu widać że tylko ja wypakowałem spina 😄 Więc o żadnej taryfie ulgowej dla patyka nie było mowy 😄
mój szczupaczek z niedzieli ... mam nadzieję, że od teraz będzie bardziej uważny i nie trafi w łapy mięsiarzy z Grójca 🥺
A ja uparłem się tej jesieni na okonie. Mam już ponad 200 sztuk od 25-30 cm i ze dwa, trzy powyżej. Ostatnio zacząłem zwiększać kaliber przynęt. Na gumki 5-6 cm wieszają się takie same jak na troczka :)
Taki tam szczupaczek z weekendowego wypadu nad pewne, nowo poznane bajorko 🤐 Co ciekawe woda tam jest dopiero od 2008 roku, brzegi prawie dziewicze 😎 Przynęta -> jedyna słuszna na tak płytkie akweny ;)
Z niedzielnego wypadu z mormyszką na moje bagienko :) Przez 1,5 godziny ok. 40 okoni. 90% małych, 3 dwudziestaczki i jeden spaślaczek 25cm 😎 Co ciekawe te największe brały tam gdzie latem z Bizonikiem łowiliśmy karasie i liny i mam nadzieję, że to ich stałe miejsce przebywania na zimę 😏
pozdrawiam - Grisha
pozdrawiam - Grisha
Zaloguj się aby dodać odpowiedź.