Tajne wody 2012
Sezon wędkarski 2012
Wynik połowu ja 55cm i 6szt małych .a kolega którego zabrałem ze sobą 70 i 74
Wniosek taki że warto odwiedzać wody na których już wszyscy postawili krzyżyk
Kaczorek niczego sobie cale 92 cm ale niestety brak foty. Za to powiem tyle ze przy płetwie ogonowej miałem problem z jego objęciem ręką, więc maluszek nie był. W ferworze walki nie czułem jak zgryzły mnie komary i w nocy cały się drapałem. Jestem ciekawy ile ta woda jeszcze kryje tajemnic.
A kolega Sacha niech się przyjży zdjęciom to pozna wodę z dawnych lat
Slavko - choć nie wiem gdzie to jest, prośba - nie zdradzaj miejsca nikomu 🤐🤐
Tajne wody- to tajne wody😜 Niestety głupota ludzka nie zna granic i z rybkami będzie coraz gorzej.
Wieść niesie, że jeden jegomość złapał 33 szczupaki w czasie tarła:beczy: (wędkarz z kartą).
Osobiście jakieś 4 lata temu złapałem Pstrąga 43 cm. Teraz chodzę rekreacyjnie, tak jak pisałem wyżej-czasami trafi się szczupak. Kleń na spin to dla mnie wyższa szkoła jazdy, wolę federy.
Jeżeli był kontakt, to może wybiorę się poszukać klenia, ale marnie to widzę....
Znajomi opowiadali, że kilka lat temu można tam było spotkać pstrągi, jednak dziś to byłby nie lada wyczyn :)
Nie kilka,nie kilka. Raczej ok. 20 lub lepiej. Z tego co się orientuję to chyba w II połowie lat 80 pewna grupa wędkarzy warszawskich zapuszczała pstrągi tamże.
ale nie przestawaj z wrzucaniem fotek bo super mobilizują do wypadów na rybki😄
pozdro i szacun
Zaloguj się aby dodać odpowiedź.