No właśnie lubiły czasem się poluzować chociaż nie zdarzyło mi się żeby jakiś spadł 🤔 Miałeś na myśli pewnie złamaną później też Cormorana 😂😂😂
Test Black Star Distance Power - wiślany uniwersał?
Wędki
Nawigacja
Bysiorku, widzisz że ja się nic nie odzywam 😜 znaczy się nie prowokuję :bezradny:
To wszystko przez to że mam daleko sprzęt i nie mogę go zobaczyć przed napisaniem swoich super wrażeń z użytkowania i konstrukcji tychże 🤪 :zawstydzony:
Przecież ja też nic Krzyko nie mówię 🤔 🤪
To wszystko przez to że mam daleko sprzęt i nie mogę go zobaczyć przed napisaniem swoich super wrażeń z użytkowania i konstrukcji tychże 🤪 :zawstydzony:
To jaki to był Black Star ? Ten przedostatni CM ? Z uchwytem i przelotkami Fuji i ciężarkami wyważającymi ? Ja posiadam taki jeden 270 5-25 i spisuje się bardzo dobrze, zresztą kijek został przetestowany przez jednego z drakersowych testerów i też bardzo mu się podobał.
Ta seria Black Star jest jak wino - im starszy egzemplarz tym lepiej ;)
Jak nie jak tak 😄 Tylko chyba wersja 3-21g z tego co pamiętam. Bardzo fajna seria jakościowo bijąca na głowę tą nową 👍 Jeszcze jak trafiło się promocję to kije były relatywnie tanie 200-250zł a jakość i uzbrojenie nie miało sobie równych na rynku w owym czasie.
Rapa a Black Star Sensi Power to to samo mniej więcej jest? Jeśli tak to muszę pochwalić producenta, bo w moim kijku zastosował dzieloną rękojeść i krótki foregrip i problem Pawła został zminimalizowany. Choć odkąd przeczytałem tą reckę to zacząłem się martwić o pierwsze 2 centymetry foregripu, bo jakieś takie luźne są.
Nie rozumiem. Kijek jest Made by Daiwa, która potrafiła zrobić dobrą nakręcaną rękojeść do infinity, ale do cormoranów już nie! :bezradny:
Nie rozumiem. Kijek jest Made by Daiwa, która potrafiła zrobić dobrą nakręcaną rękojeść do infinity, ale do cormoranów już nie! :bezradny:
Rapa a Black Star Sensi Power to to samo mniej więcej jest? Jeśli tak to muszę pochwalić producenta, bo w moim kijku zastosował dzieloną rękojeść i krótki foregrip i problem Pawła został zminimalizowany. Choć odkąd przeczytałem tą reckę to zacząłem się martwić o pierwsze 2 centymetry foregripu, bo jakieś takie luźne są.
Ja chyba staromodny jestem wolę od dołu niż od góry. Fakt Infinity ma to lepiej rozwiązane a tu trzeba zwracać uwagę żeby łepka nie ukręcić :bezradny:
Co do wykonania to jak czytam to co pisze Lulek to jak bym czytał o dwóch różnych wędkach 🤔 Co prawda zostały mi chyba tylko dwie sztuki na stojakach ale sporo mi się przewinęło przez ręce i nie było czegoś takiego jak zalane lakierem przelotki :boisie:
Made by Daiwa świadczy, że to ta sama najnowsza seria.
Seria przedostatnia Black Star CM na osprzęcie Fuji jest jeszcze do kupienia na portalach w cenie od 300 do 400, jednak jak ktoś poszuka to jeden z dobrze znanych sklepów posiada jeszcze niedobitki w promocyjnej (śmiesznej wg. mnie jak za to co oferują ) cenie 200 zł - modele Jiggerspin 240cm/5-25g i Jiggerspin Light 210cm/5-20g.Ta seria jest szybsza i o bardziej szczytowym, nie przesztywnionym ugięciu.
Dwa miesiące temu kupiłem jeszcze nowego, ostatniego produkowanego przez starego oryginalnego niemieckiego Cormorana, Black Stara w cenie 330 zł - model 270 10-40 (sprzedawca możliwe, że ma jeszcze 240 10 -30).Wędka o wolniejszej akcji i głębszym ugięciu, ale to inna liga.W internecie jest godzinny film, w którym Jacek Kolendowicz i Robert Taszarek wędkują nad Odrą i pokazany jest Black Star Jigrute 10-25, mino, że wklejanka to piekielnie mocna.W mojej opinii najlepszy spinning z serii Black Star jaki Cormoran kiedykolwiek wyprodukował.Wolniejsza akcja a sandacze same na nią siadają czy to w rzece czy to w jeziorze...Lata 90, to były czasy :)
Seria przedostatnia Black Star CM na osprzęcie Fuji jest jeszcze do kupienia na portalach w cenie od 300 do 400, jednak jak ktoś poszuka to jeden z dobrze znanych sklepów posiada jeszcze niedobitki w promocyjnej (śmiesznej wg. mnie jak za to co oferują ) cenie 200 zł - modele Jiggerspin 240cm/5-25g i Jiggerspin Light 210cm/5-20g.Ta seria jest szybsza i o bardziej szczytowym, nie przesztywnionym ugięciu.
Dwa miesiące temu kupiłem jeszcze nowego, ostatniego produkowanego przez starego oryginalnego niemieckiego Cormorana, Black Stara w cenie 330 zł - model 270 10-40 (sprzedawca możliwe, że ma jeszcze 240 10 -30).Wędka o wolniejszej akcji i głębszym ugięciu, ale to inna liga.W internecie jest godzinny film, w którym Jacek Kolendowicz i Robert Taszarek wędkują nad Odrą i pokazany jest Black Star Jigrute 10-25, mino, że wklejanka to piekielnie mocna.W mojej opinii najlepszy spinning z serii Black Star jaki Cormoran kiedykolwiek wyprodukował.Wolniejsza akcja a sandacze same na nią siadają czy to w rzece czy to w jeziorze...Lata 90, to były czasy :)
Sam byłem w szoku...sklep oddał mi pieniądze ''za karę'' kasując wszystkie gratisowe punkty, które dawały mi już kilka fajnych wobków za free ;) Nie będę robił antyreklamy i pisał dosadnie, kupowałem w wiodącym sklepie internetowy znanym chyba przez wszystkich.
Nie będę robił antyreklamy i pisał dosadnie, kupowałem w wiodącym sklepie internetowy znanym chyba przez wszystkich.
Wiodący jest tylko jeden na R 😄
Zaloguj się aby dodać odpowiedź.