Wieści znad Jeziorki, 2013

Forum Wędkarskie · Sezon wędkarski 2013

Sezon wędkarski 2013

T2
@tomek_32 Archiwum Zamknięty
03.06.2013 19:02
Dla tych którzy często mają zbyt mało czasu żeby wyskoczyć w tygodniu gdzieś dalej, a jednocześnie chcą poczuć trochę natury, prawdziwych komarów, zieleni i liczą na małą presję wędkarską polecam fajną miejscówkę którą odkryłem przypadkiem podczas spaceru z rodziną.

Rzeka Jeziorka na wysokości Konstancin-Jeziorna, poniżej mapka miejsc w których łowiłem:

Chodziłem tam oczywiście ze spinningiem, rzucałem lekkimi woblerami i małymi obrotówkami w poszukiwaniu Kleni i Jazi, ale ku mojemu zdumieniu w samo południe w Niedzielę walnął Szczupak, ok 2 kg - wrócił oczywiście do wody. Później wybrałem się tam na spokojnie wieczorem, spinningowałem głównie w miejscach zaznaczonych na czerwono i złowiłem 5 Okoni i Klenia, jak na 3 godzinki spacerku fajnie, cisza spokój mała presja - polecam.

Aha, co ważne nie pchajcie się wszyscy na raz, bo wszystkie ryby wyłapiecie i co ja będę łowił :beczy:
4895 wyświetleń 3 odpowiedzi

Odpowiedzi

3 odpowiedzi · 4,895 wyświetleń

Idź do ostatniej odpowiedzi
NU
@niszczu (edytowany 12 lat temu)
04.06.2013 07:06 · Odpowiedź #45947
Tomek, widzę, że wszędzie Cię pełno - Bug, Wisła, Wkra, Jeziorka... aż boję się otworzyć lodówkę ... 😄

Ja chyba dwa lata temu byłem nad Jeziorką na wysokości Głoskowa - bez efektów niestety. Ale woda tam jest piękna.

Wg opowieści mojego teścia, kiedyś piękne ryby tam pływały...
jeziorka.JPG
KK
04.06.2013 07:10 · Odpowiedź #45948
Po co dublować tematy, panowie rozglądajcie się.

Moderatorów proszę o połączenie wątków o jeziorce :)

Zaloguj się aby dodać odpowiedź.