Darek, czyż byś na muchówkę ustrzelił tego "kaczora".....?
Czarnoksiężnicy👍
Moczykij, to ci się wtarabanił na "mete" 😄
Czarnoksiężnicy👍
Moczykij, to ci się wtarabanił na "mete" 😄
Sezon wędkarski 2012
W ilości sztuk dwie 😏 Gdzie są służby do walki z tym procederem powołane ja pytam !!!! :zly: :zly: :zly:
W ilości sztuk dwie 😏 Gdzie są służby do walki z tym procederem powołane ja pytam !!!! :zly: :zly: :zly:
Służby są na zdjęciu w poście Bysiora 😜
Zauważyłem że ostatnio moje połowy są podobne do tych Marcista 😄 😜
:D super moczykiju i na twojej pogańskiej księżniczce :P
👏 👏 👏 za siaty 👏 👏 👏
[quote='moczykij' pid='52758' ]
:D super moczykiju i na twojej pogańskiej księżniczce :P
👏 👏 👏 za siaty 👏 👏 👏
Dziś dość późno wyskoczyłem nad Księżniczkie :luzik: Główny plan to odświeżyć swoją znajomość z " Okuniami " z Narwi 😏 Wyjątkowo plan całkiem znośnie zrealizowałem . I jak to z księżniczko bywa :bezradny: w invadera z " dużym " przyponem uderzył boluś 😄
Łowienie zakończyło niespodziewane znalezisko :dobani:
Skoro taki moczykij w ciągu tygodnia utylizuje cztery sztuki i wcale nie za tym się szlaja nad Narwią :bezradny: To jaka musi być skala zjawiska ? :(
Dziś dość późno wyskoczyłem nad Księżniczkie :luzik: Główny plan to odświeżyć swoją znajomość z " Okuniami " z Narwi 😏 Wyjątkowo plan całkiem znośnie zrealizowałem . I jak to z księżniczko bywa :bezradny: w invadera z " dużym " przyponem uderzył boluś 😄
Łowienie zakończyło niespodziewane znalezisko :dobani:
Skoro taki moczykij w ciągu tygodnia utylizuje cztery sztuki i wcale nie za tym się szlaja nad Narwią :bezradny: To jaka musi być skala zjawiska ? :(
Trzeba przyznać że we dwójkę zdziałaliśmy więcej niż PSR w ostatnich kilku sezonach 😛 Szczerze powiedziawszy to nie słyszałem nawet o tym żeby kiedykolwiek jakieś siaty u nas zdjęli ...

Zaloguj się aby dodać odpowiedź.