majster
jak sie ma sprawa z pozwoleniami
bo bede musial zakupic
jak sie ma sprawa z pozwoleniami
bo bede musial zakupic
Wędkarstwo – ogólnie
Chlopaki...
Bylem teraz na strone PZW, i czytalem, (moze i nawet zrozumialem...!) ze poszadac karte wedkarska (z czlonkowswo) na okreg Mazowieczki maja mozliwosci lowienia 9Dzieki porozumienia miedzi okregami) w Sochocinie...
http://www.pzw.org.pl/home/mapa_porozumien/8
Czi Ja dobrze zrozumialem...!???
A ja w końcu wybrałem formę transportu, dodatkowo własnie się ubezpieczyłem u miłego kolegi Drakersa - proszę więc o dopisanie do listy:):):)
A ja w końcu wybrałem formę transportu, dodatkowo własnie się ubezpieczyłem u miłego kolegi Drakersa - proszę więc o dopisanie do listy:):):)
Tylko nie mów Pawle że rowerem przyjedziesz 🤔
[quote='Paweł' pid='65452' dateline='1368731749']
[quote='Bucek' pid='65472' dateline='1368773590']
[quote='Paweł' pid='65452' dateline='1368731749']
Witam! Piszę e imieniu @Króla Tarcho któremu "padł" transport :bezradny: Jeżeli ktoś może zabrać go z Warszawy 🥺 to proszę o kontakt na mój priv. lub telefonicznie bezpośrednio do Mariusza. Król jest teraz tylko pod telefonem więc info od Kolegów którzy nie mają jego numeru ja będę przekazywał. Dzięki w imieniu Mariusza 👍 :papa2:
Witam! Piszę e imieniu @Króla Tarcho któremu "padł" transport :bezradny: Jeżeli ktoś może zabrać go z Warszawy 🥺 to proszę o kontakt na mój priv. lub telefonicznie bezpośrednio do Mariusza. Król jest teraz tylko pod telefonem więc info od Kolegów którzy nie mają jego numeru ja będę przekazywał. Dzięki w imieniu Mariusza 👍 :papa2:
Dzwoniłem do niego ale nie odbiera :p
Skąd on rusza 🤔
Temat transportu (czyt. karocy 😄) dla Króla Tarcho załatwiony pozytywnie 👍 W imieniu Mariusza dziękuję wszystkim oferującym pomoc 👍 Pozdrawiam :papa2:
Zaloguj się aby dodać odpowiedź.