prosze odswiezyc mnie na liscie
Zlot nad Wkrą 2013
Wędkarstwo – ogólnie
Nawigacja
MO
08.04.2013 06:58 · Odpowiedź #44100
Mi też pasuje ten termin.
Ja również stawię się towarzysko. Za dużo zmian w życiu na czym ubolewam cierpi moje wędkarstwo :bezradny:
No Panowie
Potwierdzać swoją obecność na tej zacnej imprezie.
Ja bez względu na okoliczności będę na 100%, jutro jadę trenować nad Bzurkę 😄
Potwierdzać swoją obecność na tej zacnej imprezie.
Ja bez względu na okoliczności będę na 100%, jutro jadę trenować nad Bzurkę 😄
Ja będę też ale pewnie jeszcze bez możliwości wędkowania :bezradny:
Dobra...
Oprocz jezeli bedzie jakis problem z ostatnie minute, bede z wami 18 Maja... Jade z Warszawie, jezeli ktos sie chce zabierac z nasza stolice... Sa wolne miejsc w samochodzie... Jade z Saska Kepa i na drodze moge wam zgarnac... (N.p: Solec, centrum olimpijskie... itd itd...) Dajcie znak...
Oprocz jezeli bedzie jakis problem z ostatnie minute, bede z wami 18 Maja... Jade z Warszawie, jezeli ktos sie chce zabierac z nasza stolice... Sa wolne miejsc w samochodzie... Jade z Saska Kepa i na drodze moge wam zgarnac... (N.p: Solec, centrum olimpijskie... itd itd...) Dajcie znak...
Mogę prosić o dokładne podanie miejsca zlotu ? Do Sochocina trafie. Chodzi mi jak trafic już na miejscu do punktu "zbornego"
Pozdrawiam
Pozdrawiam
http://maps.google.pl/maps?q=Sochocin&ll=52.68556,20.470576&spn=0.003382,0.010568&oe=utf-8&client=firefox-a&hnear=Sochocin&t=h&z=17&layer=c&cbll=52.685592,20.470714&panoid=Dcs2iDCTprvGJLWY5f-QRQ&cbp=12,293.6,,0,0
Możesz sobie nawet pojeździć ulicami i zwiedzić cały Sochocin:)
Pozdrawiam...
Możesz sobie nawet pojeździć ulicami i zwiedzić cały Sochocin:)
Pozdrawiam...
Potwierdzam swoja obecność razem z Andrzejem, proszę o dopisanie do listy uczestników😄
Lista aktualna na forum 👍 Smerfik z Andrzejem w sensie Andrew?
Pogoda ma nam dopisać 👍 Co prawda bardziej do grillowania bo ma być ciepło i słonecznie, ale wszak nie samymi rybami człowiek żyje :)
Pogoda ma nam dopisać 👍 Co prawda bardziej do grillowania bo ma być ciepło i słonecznie, ale wszak nie samymi rybami człowiek żyje :)
Bysior smerfik mial na mysli innego Andrzeja. Ja bardzo zaluje ale mnie nie bedzie bo mamy akurat mistrzostwa kola w sobote....
Witam. Proszę dopisać mnie do listy 👍 Pozdrawiam i do zobaczenia nad wodą :papa2:
Zaloguj się aby dodać odpowiedź.