Zlot - Wkra 2010

Zlot - Wkra 2010

Forum Wędkarskie · Wędkarstwo – ogólnie

Zlot - Wkra 2010

Wędkarstwo – ogólnie

Odpowiedzi

316 odpowiedzi · 196,957 wyświetleń

Idź do ostatniej odpowiedzi
GI
24.04.2010 19:39 · Odpowiedź #8231
Bardzo udane spotkanie nad woda ,miło było poznać fajnych ludzi którzy maja taką sama pasje .Dziękuje organizatorom i uczestnikom
KK
24.04.2010 19:43 · Odpowiedź #8233
@mario drobiazg :)

Zlocik udany na maxa a drakersi naprawdę super koleżeńscy 👍
RA
24.04.2010 20:31 · Odpowiedź #8236

Zlocik udany na maxa a drakersi naprawdę super koleżeńscy 👍

No uważaj bo "na mieście" mamy różne opinie :boisie:
Osobiście bardzo cieszę się że udało się wystartować aż 30 osobom. W zeszłym roku było 20 osób.
Dziękuje wszystkim za przybycie a w szczególności Kazowi z Bożenką i ekipie z Łodzi. Pokonali wiele kilometrów żeby te kilka godzin spędzić w naszym gronie 👏👍👏
Kilka osób przestało być "wirtualnymi" i w rzeczywistości okazali się jeszcze fajniejsi niż na forum 😄
Mam nadzieję że nagrody się przydadzą bo w tym roku, zamiast kolejnego kija do szafki, starałem się by były to rzeczy codziennego wędkarskiego użytku ;)
Nie pamiętam tylko kto wygrał bo kolega chyba nie jest zarejestrowany u nas na forum :bezradny:
AW
@andrew (edytowany 16 lat temu)
24.04.2010 20:15 · Odpowiedź #8234
To był piękny dzień. Spotkania w podgrupach są fajne ale duzy zlot z odrobina rywalizacji to jest to!
Organizacja jak zawszE tip top, towarzystwo doborowe, Wozik załatwił takie slonce ze zjaralem sie a serotonina jeszcze buzuje! Ryby dopisaly, gdyby mi Sie chciało schylic po okonia a niE ladowac rybę woda-powietrze-lad to kto wie, kto wie....

Stanowczo trzeba wybrać sie razem nad Narew albo inne fajne miejsce.

Jeszcze raz dzięki wszystkim!
BK
@Bizonik (edytowany 16 lat temu)
24.04.2010 20:34 · Odpowiedź #8237
Wygrał Piotrek Lysy niestety nie jest zarejestrowany u nas na forum w sumie to był jego debiut.
Mam nadzieje ze w niedługim czasem dołączy do forum na chwile obecna brak kompa i netu.
A zdecydował sie wziąć udział w zawodach wczoraj po południu.
RA
24.04.2010 20:40 · Odpowiedź #8238

Wygrał Piotrek Lysy niestety nie jest zarejestrowany u nas na forum w sumie to był jego debiut.
Mam nadzieje ze w niedługim czasem dołączy do forum na chwile obecna brak kompa i netu.
A zdecydował sie wziąć udział w zawodach wczoraj po południu.

To ostre wejście zrobił 👏
MK
24.04.2010 21:59 · Odpowiedź #8239
Fajnie było :) Już ostrzę sobie zęby na kolejne spotkanie w takim miłym gronie. Szkoda, że kolejne spotkanie Drakersów na otwarcie sezonu dopiero za rok .... ;-)

Dzięki wszystkim za spotkanie, pozdrawiam :)
MN
25.04.2010 01:38 · Odpowiedź #8240
witam, jest 3:00 ja właśnie sie obudziłem wyspany, po pierwsze to Wszystkim dziękuję za dobra zabawę, organizatorom za organizację bo nie slabną w zapale by nas zebrać 👏. W sumie to możemy robić co miesiąc otwarcie sezonu 😎, a potem zamknięcia .
Dziękujeeeeee
B7
25.04.2010 09:33 · Odpowiedź #8241
Strasznie żałuję ,że nie mogłem być z Wami :wnerw: Ale katastrofa pod Smoleńskiem spowodowała zmianę terminu egzaminu,który pierwotnie miał się odbyć 18 kwietnia :zalamka: Na pocieszenie zostałem ratownikiem medycznym z ocenami bdb,db,db.Mam nadzieję,że następnym razem się uda ,do trzech razy sztuka mówią 🥺
ME
25.04.2010 09:36 · Odpowiedź #8242
Ja z małym opóźnieniem ale dopiero nad ranem dotarłem do domku. Dzięki wszystkim za miłe spotkanko. Jeszcze raz gratulacje dla zwycięzców. 😄 i podziękowania dla organizatorów.
TN
25.04.2010 12:03 · Odpowiedź #8244
Ja dotarłem do domu ok. 21.30 tak zrąbany, że spałem sobie dziś legalnie do 9.
Spotkanko jak zwykle super. I nie ważne czy drakersów jedzie dwóch czy trzydziestu. Zawsze jest super i zawsze będzie super. Wszystkim dziękuję.
Bardzo ciekawy był Rafałka asortyment, nawet coś tam nabyłem, ale czegoś też było za mało :P, ale obędzie się. Po prostu się nie dogadałem z prezesem. Moja wina. :(
bysior
25.04.2010 12:08 · Odpowiedź #8245
Dwie Panie i Panowie :),

zlot w skali od 1 do 10 oceniam co najmniej na 11! 👏👏👏 Póki co nie rozpisuję się - zrobię to w relacji dzisiaj wieczorem 😄- i czekam na zdjęcia od Was pod adresem redakcja@shrap-drakers.pl! 📷
bysior
25.04.2010 12:26 · Odpowiedź #8247
Colednik - jesteś Mistrzem Fotografii :) Ale to już akurat każdy wie! Zdjęcia rewelacyjne - wieczorem relacja! :)
BK
25.04.2010 12:34 · Odpowiedź #8248
Bysior moje zdjęcia już wstawione więcej nie robiłem
W7
25.04.2010 12:40 · Odpowiedź #8249
I ja dziękuję Wszystkim uczestnikom za to, że kolejny raz stworzyli niepowtarzalną atmosferę podczas tradycyjnego już Otwarcia Sezonu z Shrap-Drakers.pl. Jak zawsze było przesympatycznie, super towarzysko i koleżeńsko! 👏 👍 👏. Cieszy fakt, iż z roku na rok jest nas coraz więcej i że z miłą chęcią identyfikujecie się z portalem SD.

A że życie nudy nie lubi, a Redakcja też ludzie i słuchać umie 😎 już myślimy o kolejnym zlocie za rok, przed którym to weźmiemy pod uwagę opinie tegorocznych zlotowiczów i zorganizujemy otwarcie sezonu w troszkę późniejszym terminie ( majowym ) oraz w troszkę innym miejscu.
Mamy nadzieję, że te zmiany sprawią jeszcze większą mozliwość towarzyskiej rywalizacji ( dojdą takie ryby jak szczupak i boleń, a i jaż z kleniem powinny chętniej żerować), a zakamarki nowego odcinka Wkry zachwycą Was szczególnie mocno.

Ale to za rok - przed nami Sezon 2010 i z pewnością wiele spotkań w mniejszym lub większym gronie Shrap Drakersów !🎉 Wszystkim życzę przysłowiowego połamania !!!👋

RAPA - tobie szczególne podziękowania za nagrody oraz mobilne stoisko wędkarskie, w którym kazdy mógł dotknąć, pomacać i porozmyslać o nowych wędkarskich zakupach
Bysior - dzięki za to, że jak na prawdziwego organizatora przystało wszystko tak zręcznie ogarniałeś

Pozdrowionka !
MO
25.04.2010 12:43 · Odpowiedź #8250
Dzięki Wszystkim za miłe spotkanie, było super i wreszcie udało mi się na pudle znaleść :):):D:D i do zobaczenie nad wodą ponownie mam nadzieję że niedługo:)
KZ
25.04.2010 12:58 · Odpowiedź #8252
Brawa dla zwycięzców !!!!👏👏👏
MO
25.04.2010 19:27 · Odpowiedź #8267
Był to moj debiut w towarzystwie Shrap-Drakersów ale bardzo sie ciesze bo naprawde było miło i sympatycznie.Nie zaszalałem za bardzo z rybkami ale towarzystwo wynagrodziło wszystko.Dziekuje organizatorom za wspaniała impreze,z niecierpliwościa czekam na kolejny zlot.Może uda Nam sie spotkac w pełni sezonu na zlocie nad Wisła?Pozdrawiam Mariano Italiano
bysior
25.04.2010 19:54 · Odpowiedź #8270
Krótkie sprawozdanie ze zlotu już przygotowane, teraz tylko fotki! Jest ich mnóstwo! Mam nadzieję wyrobić się z tym do północy - tak więc czekajcie z niecierpliwością! :D
SA
25.04.2010 23:18 · Odpowiedź #8273
Dziękuj wszystkim za przemiłe spotkanie :) Do zobaczenia nastepnym razem!
bysior
26.04.2010 06:27 · Odpowiedź #8277
http://shrap-drakers.pl/wiosenny-zlot-wkra-relacja/ udało mi się lepiej lub gorzej wstawić notatkę i fotorelację! :D
RA
26.04.2010 13:04 · Odpowiedź #8282
Wielkie dzięki za wspaniąła imprezkę, miło było poznać tylku ciekawych ludzi.
Nie mogę się doczekać kolejnego spotkania.

Zaloguj się aby dodać odpowiedź.