Bardzo udane spotkanie nad woda ,miło było poznać fajnych ludzi którzy maja taką sama pasje .Dziękuje organizatorom i uczestnikom
Zlot - Wkra 2010
Wędkarstwo – ogólnie
Nawigacja
@mario drobiazg :)
Zlocik udany na maxa a drakersi naprawdę super koleżeńscy 👍
No uważaj bo "na mieście" mamy różne opinie :boisie:
Osobiście bardzo cieszę się że udało się wystartować aż 30 osobom. W zeszłym roku było 20 osób.
Dziękuje wszystkim za przybycie a w szczególności Kazowi z Bożenką i ekipie z Łodzi. Pokonali wiele kilometrów żeby te kilka godzin spędzić w naszym gronie 👏👍👏
Kilka osób przestało być "wirtualnymi" i w rzeczywistości okazali się jeszcze fajniejsi niż na forum 😄
Mam nadzieję że nagrody się przydadzą bo w tym roku, zamiast kolejnego kija do szafki, starałem się by były to rzeczy codziennego wędkarskiego użytku ;)
Nie pamiętam tylko kto wygrał bo kolega chyba nie jest zarejestrowany u nas na forum :bezradny:
To był piękny dzień. Spotkania w podgrupach są fajne ale duzy zlot z odrobina rywalizacji to jest to!
Organizacja jak zawszE tip top, towarzystwo doborowe, Wozik załatwił takie slonce ze zjaralem sie a serotonina jeszcze buzuje! Ryby dopisaly, gdyby mi Sie chciało schylic po okonia a niE ladowac rybę woda-powietrze-lad to kto wie, kto wie....
Stanowczo trzeba wybrać sie razem nad Narew albo inne fajne miejsce.
Jeszcze raz dzięki wszystkim!
Organizacja jak zawszE tip top, towarzystwo doborowe, Wozik załatwił takie slonce ze zjaralem sie a serotonina jeszcze buzuje! Ryby dopisaly, gdyby mi Sie chciało schylic po okonia a niE ladowac rybę woda-powietrze-lad to kto wie, kto wie....
Stanowczo trzeba wybrać sie razem nad Narew albo inne fajne miejsce.
Jeszcze raz dzięki wszystkim!
Wygrał Piotrek Lysy niestety nie jest zarejestrowany u nas na forum w sumie to był jego debiut.
Mam nadzieje ze w niedługim czasem dołączy do forum na chwile obecna brak kompa i netu.
A zdecydował sie wziąć udział w zawodach wczoraj po południu.
Mam nadzieje ze w niedługim czasem dołączy do forum na chwile obecna brak kompa i netu.
Wygrał Piotrek Lysy niestety nie jest zarejestrowany u nas na forum w sumie to był jego debiut.
To ostre wejście zrobił 👏
Fajnie było :) Już ostrzę sobie zęby na kolejne spotkanie w takim miłym gronie. Szkoda, że kolejne spotkanie Drakersów na otwarcie sezonu dopiero za rok .... ;-)
Dzięki wszystkim za spotkanie, pozdrawiam :)
Dzięki wszystkim za spotkanie, pozdrawiam :)
witam, jest 3:00 ja właśnie sie obudziłem wyspany, po pierwsze to Wszystkim dziękuję za dobra zabawę, organizatorom za organizację bo nie slabną w zapale by nas zebrać 👏. W sumie to możemy robić co miesiąc otwarcie sezonu 😎, a potem zamknięcia .
Dziękujeeeeee
Dziękujeeeeee
B7
25.04.2010 09:33 · Odpowiedź #8241
Strasznie żałuję ,że nie mogłem być z Wami :wnerw: Ale katastrofa pod Smoleńskiem spowodowała zmianę terminu egzaminu,który pierwotnie miał się odbyć 18 kwietnia :zalamka: Na pocieszenie zostałem ratownikiem medycznym z ocenami bdb,db,db.Mam nadzieję,że następnym razem się uda ,do trzech razy sztuka mówią 🥺
Ja z małym opóźnieniem ale dopiero nad ranem dotarłem do domku. Dzięki wszystkim za miłe spotkanko. Jeszcze raz gratulacje dla zwycięzców. 😄 i podziękowania dla organizatorów.
Ja dotarłem do domu ok. 21.30 tak zrąbany, że spałem sobie dziś legalnie do 9.
Spotkanko jak zwykle super. I nie ważne czy drakersów jedzie dwóch czy trzydziestu. Zawsze jest super i zawsze będzie super. Wszystkim dziękuję.
Bardzo ciekawy był Rafałka asortyment, nawet coś tam nabyłem, ale czegoś też było za mało :P, ale obędzie się. Po prostu się nie dogadałem z prezesem. Moja wina. :(
Spotkanko jak zwykle super. I nie ważne czy drakersów jedzie dwóch czy trzydziestu. Zawsze jest super i zawsze będzie super. Wszystkim dziękuję.
Bardzo ciekawy był Rafałka asortyment, nawet coś tam nabyłem, ale czegoś też było za mało :P, ale obędzie się. Po prostu się nie dogadałem z prezesem. Moja wina. :(
Dwie Panie i Panowie :),
zlot w skali od 1 do 10 oceniam co najmniej na 11! 👏👏👏 Póki co nie rozpisuję się - zrobię to w relacji dzisiaj wieczorem 😄- i czekam na zdjęcia od Was pod adresem redakcja@shrap-drakers.pl! 📷
zlot w skali od 1 do 10 oceniam co najmniej na 11! 👏👏👏 Póki co nie rozpisuję się - zrobię to w relacji dzisiaj wieczorem 😄- i czekam na zdjęcia od Was pod adresem redakcja@shrap-drakers.pl! 📷
Colednik - jesteś Mistrzem Fotografii :) Ale to już akurat każdy wie! Zdjęcia rewelacyjne - wieczorem relacja! :)
I ja dziękuję Wszystkim uczestnikom za to, że kolejny raz stworzyli niepowtarzalną atmosferę podczas tradycyjnego już Otwarcia Sezonu z Shrap-Drakers.pl. Jak zawsze było przesympatycznie, super towarzysko i koleżeńsko! 👏 👍 👏. Cieszy fakt, iż z roku na rok jest nas coraz więcej i że z miłą chęcią identyfikujecie się z portalem SD.
A że życie nudy nie lubi, a Redakcja też ludzie i słuchać umie 😎 już myślimy o kolejnym zlocie za rok, przed którym to weźmiemy pod uwagę opinie tegorocznych zlotowiczów i zorganizujemy otwarcie sezonu w troszkę późniejszym terminie ( majowym ) oraz w troszkę innym miejscu.
Mamy nadzieję, że te zmiany sprawią jeszcze większą mozliwość towarzyskiej rywalizacji ( dojdą takie ryby jak szczupak i boleń, a i jaż z kleniem powinny chętniej żerować), a zakamarki nowego odcinka Wkry zachwycą Was szczególnie mocno.
Ale to za rok - przed nami Sezon 2010 i z pewnością wiele spotkań w mniejszym lub większym gronie Shrap Drakersów !🎉 Wszystkim życzę przysłowiowego połamania !!!👋
RAPA - tobie szczególne podziękowania za nagrody oraz mobilne stoisko wędkarskie, w którym kazdy mógł dotknąć, pomacać i porozmyslać o nowych wędkarskich zakupach
Bysior - dzięki za to, że jak na prawdziwego organizatora przystało wszystko tak zręcznie ogarniałeś
Pozdrowionka !
A że życie nudy nie lubi, a Redakcja też ludzie i słuchać umie 😎 już myślimy o kolejnym zlocie za rok, przed którym to weźmiemy pod uwagę opinie tegorocznych zlotowiczów i zorganizujemy otwarcie sezonu w troszkę późniejszym terminie ( majowym ) oraz w troszkę innym miejscu.
Mamy nadzieję, że te zmiany sprawią jeszcze większą mozliwość towarzyskiej rywalizacji ( dojdą takie ryby jak szczupak i boleń, a i jaż z kleniem powinny chętniej żerować), a zakamarki nowego odcinka Wkry zachwycą Was szczególnie mocno.
Ale to za rok - przed nami Sezon 2010 i z pewnością wiele spotkań w mniejszym lub większym gronie Shrap Drakersów !🎉 Wszystkim życzę przysłowiowego połamania !!!👋
RAPA - tobie szczególne podziękowania za nagrody oraz mobilne stoisko wędkarskie, w którym kazdy mógł dotknąć, pomacać i porozmyslać o nowych wędkarskich zakupach
Bysior - dzięki za to, że jak na prawdziwego organizatora przystało wszystko tak zręcznie ogarniałeś
Pozdrowionka !
MO
25.04.2010 12:43 · Odpowiedź #8250
Dzięki Wszystkim za miłe spotkanie, było super i wreszcie udało mi się na pudle znaleść :):):D:D i do zobaczenie nad wodą ponownie mam nadzieję że niedługo:)
Był to moj debiut w towarzystwie Shrap-Drakersów ale bardzo sie ciesze bo naprawde było miło i sympatycznie.Nie zaszalałem za bardzo z rybkami ale towarzystwo wynagrodziło wszystko.Dziekuje organizatorom za wspaniała impreze,z niecierpliwościa czekam na kolejny zlot.Może uda Nam sie spotkac w pełni sezonu na zlocie nad Wisła?Pozdrawiam Mariano Italiano
Krótkie sprawozdanie ze zlotu już przygotowane, teraz tylko fotki! Jest ich mnóstwo! Mam nadzieję wyrobić się z tym do północy - tak więc czekajcie z niecierpliwością! :D
Dziękuj wszystkim za przemiłe spotkanie :) Do zobaczenia nastepnym razem!
Zaloguj się aby dodać odpowiedź.