Szczerze mówiąc, to tuż po skończeniu tej fotorelacji... 📷 Ok. Przerwa i dygresja :) Fotek było mnóstwo, sporo więcej niż tych pokazanych, Piotrek dał czadu, ja też nacykałem ponad 250, Morouk dosłał swoje, Wozik wysłał paczkę, Bizonika ściągnąłem z forum. Miałem dylemat i to wielki, bo szczerze mówiąc nie da się opisać w 100% atmosfery naszego spotkania, nie da się przedstawić emocji na zdjęciach tak, jakbyśmy chcieli. Zdjęcia wybrałem sam, w dodatku nie ukrywam że w pośpiechu, bo Syrsan już na nas czeka... Ale po skończeniu tej fotorelacji, kiedy spokojnie już bez pośpiechu usiadłem żeby samemu ją przejrzeć.... Panowie i Panie - doszedłem do wniosku, że jestem bardzo szczęśliwym człowiekiem! 🎉 Dzięki Wam! 🎉
Mam nadzieję, że strona będzie się ciągle rozwijać, tylko i wyłącznie w tej atmosferze jaką mamy teraz. Grono Redakcyjne - moi Przyjaciele którzy zgodzili się wstąpić do ekipy to wspaniali ludzie, można na nich liczyć w każdym calu - rzadko tak bywa! Brawa dla Was 👏 I z tego miejsca, chciałbym powiedzieć, że wielkie brawa należą się Wozikowi77 i Rafałkowi! Bez nich nie udało by się zorganizować tej świetnej imprezy. Niebawem, mam nadzieję, redakcja trochę się poszerzy, ale ... zobaczymy i wszytko wyjdzie w praniu. Chciałbym rozszerzyć to grono o trzy kolejne osoby, jedna była w Marzano na Woli, druga złowiła amura w Okoniu a trzecia pozostanie niespodzianką. :w8:
Osobiście dodam, że nie sądziłem nigdy, że uda mi się skupić takich świetnych ludzi, takich wspaniałych wędkarzy. Nie sądziłem, że ta stronka "bysiora i bednara" tak się rozwinie i zmieni swój etap prywatnej enklawy - na coś większego. Jestem pod wrażeniem... dzięki Wam :kwiatek:
Dziękuję wszystkim bardzo serdecznie w imieniu swoim jak i całej Redakcji, mam nadzieję, że to dopiero nasz start.... 🎵
ps. Seba spakuję wszystkie foty i po zapytaniu do mnie na priv dam link :)