@Aneta-Bondarenki gratulacje dla męża za piękny połów. Napisz jeśli można z jakiej to wody?
Szczupaki 2010
Ryby
Nawigacja
AI
20.10.2010 13:51 · Odpowiedź #10817
Nasze "kochane" :buzki: chociaz czasem "marudne" :nerwus:
ZEGRZE😄
ZEGRZE😄
No jak widać nie takie całkiem marudne;)
W poprzednią sobotę byłem świadkiem dowiezienia do stanicy Rybaki szczupaka około 10kg.
Mi się wydaje, że po prostu ryby znają się tam już lepiej na technikach i przynętach wędkarskich niż sami wędkarze i ciężko je czymś zaskoczyć.
W poprzednią sobotę byłem świadkiem dowiezienia do stanicy Rybaki szczupaka około 10kg.
Mi się wydaje, że po prostu ryby znają się tam już lepiej na technikach i przynętach wędkarskich niż sami wędkarze i ciężko je czymś zaskoczyć.
Daniel trzyma poziom 👏 Teraz czekam na mętnookiego ;)
Daniel trzyma poziom
Nie do końca, ponieważ jak na razie sandacze mnie olewają, a w zasadzie nie mogę ich znaleźć na dzikich zapomnianych miejscach.
A to jest jak zawsze mój główny cel.
Szczupaki to takie jesienne nagrody pocieszenia :)
(nie wiem czy się nie przeproszę z warszawskim odcinkiem i pogodzę z tłumem nad wodą :( )
Daniel trzyma poziom
Nie do końca, ponieważ jak na razie sandacze mnie olewają, a w zasadzie nie mogę ich znaleźć na dzikich zapomnianych miejscach.
A to jest jak zawsze mój główny cel.
Szczupaki to takie jesienne nagrody pocieszenia :)
(nie wiem czy się nie przeproszę z warszawskim odcinkiem i pogodzę z tłumem nad wodą :( )
To mamy ten sam dylemat. Ja przez infekcję gardła zostałem bez konkretnej wody i nie wiem czy zdążę coś namierzyć do końca sezonu.A zaszłoroczne bankówki nawiedzają tylko szczupaki średniaki :bezradny:
To ja "na pocieszenie" życzyłbym sobie też takiego w tym roku 😎
@hlehle myślę, że na taką "nagrodę pocieszenia" to nawet Naczelny by nie narzekał;)
super szczupły👏👏👏:GRATKI👏👏👏 Ile cm bo muszę złowić większego:P😄:dokuczacz:
Gratulacje
to cel mojej kazdej wyprawy na szczupaka ktory sie jeszcze nie spełnił
Moze jutro....
to cel mojej kazdej wyprawy na szczupaka ktory sie jeszcze nie spełnił
Moze jutro....
MO
12.11.2010 20:04 · Odpowiedź #11478
Piękna rybbbbbbbbba gratuluję.
Ale kaban.... też chcę taką nagrodę pocieszenia ;P Brawo Daniel - jak zwykle pokazujesz klasę 👏
no kurza twarz, ale SMOOOOK👏👏👏!!!!
a ja latam za jakimiś sandaczykami:bezradny:
a ja latam za jakimiś sandaczykami:bezradny:
Dzisiaj złapałem córkę tej mamuśki która w środę połamała mi podbierak :)jutro coś opisze
AI
22.11.2010 06:13 · Odpowiedź #11853
Piękna sztuka.
Zaloguj się aby dodać odpowiedź.