Brawo Moniczko to już jest ryba. Dla mnie duża sprawa bo pora już nie jest najlepsza do spiningowania ze względu na to że kaczory siedzą już w grążelach i trudno je wydłubać. Chyba jerkowanie to jest metoda na letnie szczupaki. Ciekawi mnie czy jerk bardzo się czepia przeprowadzany między kaczeńcami? Gratuluję Ci i życzę jeszcze większych kaczodziobych.
Szczupaki 2010
Ryby
Nawigacja
Acha jeszcze na dodatek dodam ze posiadam nowego grypa!!! to może jeszcze raz spróbujemy hihihihi😄😄😄
W sumie to trzeba szukać małych oczek między grążelami lub grzybieniami i tam precyzyjnie zapodawać jerka. Czepiać się czepia - jak każda inna przyneta uzbrojona w dwie kotwice...
Moniczka po cichutku trenuje do jesieni na razie z bardzo dobrym wynikiem.
Ten sandacz to chyba zostanie oprawiony w ramki a Monia wykupiła wszystkie na rynku.
Bysior ale on chyba bardziej podobny do sandacza z Kanady
Skoro tam się sprawdził dlaczego inaczej miało by być u nas?
Hmmmm..., a nie przyszło Wam (i nam) panowie do głowy, że to nie zasługa sandacza jednak😄😄😄??????
Monika, brawo👏!!!
Monika, brawo👏!!!
Niestety trzeba się przyznać zazdrościmy jej troszeczkę.
Ja z zazdrości to nawet awatar zmieniłem na szczupaczy😏!
Dość już mam wiosennej karaski😄!
Dość już mam wiosennej karaski😄!
Panowie kurka wodna ,bo zaraz i ja zmienię swój awatar!!!;););)
Panowie! Rzeczywiście to zasługa sandacza i rzeczywiście starałam się wykupić wszystkie do jakich miałam dojście :p Od taka przynta z ziemi szwedzkiej do Polski :) Jest rewelacyjna, a ryby biją w nią bardzo efektownie :)
Zaloguj się aby dodać odpowiedź.