Znam odpowiedź na pytanie Kazika ;) Ale niech sam rozstrzygnie tę zagadkę :)
Tajne Wody 2013
Sezon wędkarski 2013
Nawigacja
OK !
A więc jeśli chodzi o pierwszą fotkę to robił mi ją szwagier i właśnie ten szczupły miał 102 cm ,choć wygląda że ma mniej a właśnie za sprawą tych wielkich łopat(ręce) jakie wyszły na fotce , może ja się w trolla zamieniam :krzyk: ,(bo rosną mi uszy i łapy jak u niedżwiedzia) .Szupły jest pięknie ubarwiony i był naprawdę śliski dlatego tak mocno go przy sobie trzymałem. Na drugiej fotce też jest samica ale mocno już napompowana ikrą i ułożyłem ją wzdłuż pontonu a że było to zaraz po wyciągnięciu i po sporej walce z jej strony nie męczyłem ją zbytnio fotkami i zaraz wypuściłem a miała 92 cm co musicie mi uwierzyć na słowo gdyż byłem sam na pontonie. Ale jeden odcinek nagranego filmiku ma już Tomek następne postaram się jak najszybciej wysłać do Tomka.:luzik:
A więc jeśli chodzi o pierwszą fotkę to robił mi ją szwagier i właśnie ten szczupły miał 102 cm ,choć wygląda że ma mniej a właśnie za sprawą tych wielkich łopat(ręce) jakie wyszły na fotce , może ja się w trolla zamieniam :krzyk: ,(bo rosną mi uszy i łapy jak u niedżwiedzia) .Szupły jest pięknie ubarwiony i był naprawdę śliski dlatego tak mocno go przy sobie trzymałem. Na drugiej fotce też jest samica ale mocno już napompowana ikrą i ułożyłem ją wzdłuż pontonu a że było to zaraz po wyciągnięciu i po sporej walce z jej strony nie męczyłem ją zbytnio fotkami i zaraz wypuściłem a miała 92 cm co musicie mi uwierzyć na słowo gdyż byłem sam na pontonie. Ale jeden odcinek nagranego filmiku ma już Tomek następne postaram się jak najszybciej wysłać do Tomka.:luzik:
Kaz - gratuluję, piękne szczupaki!
Na dodatek dwa jednego dnia, to zasługuje na uznanie.
Od siebie dodam, że cętki dużo mówią o wielkości szczupaka.
Metrowce prawie zawsze mają je wydłużone, nie okrągłe...
Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję!
Na dodatek dwa jednego dnia, to zasługuje na uznanie.
Od siebie dodam, że cętki dużo mówią o wielkości szczupaka.
Metrowce prawie zawsze mają je wydłużone, nie okrągłe...
Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję!
Piekny kaczorek i niesamowicie wybarwiony. Gratuluje
Kamil - piękny gruby zwierz ! 👏👏👏👏 A jak jeszcze z tajnej wody to cieszy potrójnie !!!!!!!!!!! ;););););)
Moje gratulacje 👏 piekna sztuka !! ps.Widzę że zmiana multiplikatora przyniosła efekty :ostr:
JY
27.11.2013 08:58 · Odpowiedź #51193
Zaloguj się aby dodać odpowiedź.