Piękna, grubaśna mamuśka :)👏👏
Tajne Wody 2013
Sezon wędkarski 2013
Nawigacja
Kozak konkret, gratulacje. I właśnie po to wypuszczamy złowione ryby! Brawo👏
Ładny. A miałeś okonie lowic 🤔 .
z trola ?
z trola ?
Dzięki panowie za graty :)
sajdol rybki zlowione na gume, opadzik :)
sajdol rybki zlowione na gume, opadzik :)
Mało zdjęć pokazuję, ale też rzadko bywam nad wodą ostatnio. Jako że zamknąłem już prawdopodobnie sezon muchowy podzielę się największą rybka z wypadu :)
Piękny lipionek:)
ale...czy Ty masz folię na korku?? Czy to tylko woda? :P
ale...czy Ty masz folię na korku?? Czy to tylko woda? :P
Ale piękniy 👏 👏 👏
Ja trzy dni za nimi latałem i dostałem lekcję pokory :bezradny:
Ale żaden nie był tak kolorowy :nerwus:
Piękny gratulacje na suchą czy nimfa
Ja trzy dni za nimi latałem i dostałem lekcję pokory :bezradny:
Ale żaden nie był tak kolorowy :nerwus:
Piękny gratulacje na suchą czy nimfa
Dzięki za gratulacje :)
Rybka złowiona na długą nimfę. To świecące coś przypominające ofoliowany korek to w rzeczywistości polakierowany uchwyt podbieraka muchowego :)
Marcin lipieniowy już zamknąłem ale w głowie zaczął kiełkować pomysł próby przechytrzenia sandacza na streamera :)
Zobaczymy co z tego wyjdzie ??
Rybka złowiona na długą nimfę. To świecące coś przypominające ofoliowany korek to w rzeczywistości polakierowany uchwyt podbieraka muchowego :)
Marcin lipieniowy już zamknąłem ale w głowie zaczął kiełkować pomysł próby przechytrzenia sandacza na streamera :)
Zobaczymy co z tego wyjdzie ??
Ja też zakończyłem w ten weekend sezon muchowy. Trzy dni łowienia, każdego dnia kilkanaście lipieni. Rekordów nie było, największy miał 38 cm. Początek i koniec dnia najskuteczniejsza nimfa, głównie kiełże w kolorze brudnego różu. Środek dnia to sucha - rude sarniaki, i malutkie siwe jęteczki. Wyjątkowo nieskuteczne okazały sie tym razem wszelkiego rodzaju złotogłówki z brązkami na czele.
Lipień - ładna rybka :)
Jalek, ale pięknie okoliczności przyrody! Zazdroszczę!
Jalek, ale pięknie okoliczności przyrody! Zazdroszczę!
Rzeka przepiękna
Taka jakie lubię najbardziej, w miarę szeroko dość płytko woda kryształ i ten las dookoła.
Ludzi tłumów na pewno tez tam nie ma :)
Piękna sprawa
Taka jakie lubię najbardziej, w miarę szeroko dość płytko woda kryształ i ten las dookoła.
Ludzi tłumów na pewno tez tam nie ma :)
Piękna sprawa
A oto ostatnio osiągnięte przez zemnie wyniki na tajnej wodzie.
Byłem dzisiaj na mojej ukochanej małej rzeczce pstrągowo-lipieniowej z muchówką. Pstrągi już się wytarły naliczyłem bardzo dużo gniazd, ryby zeszły już z tarlisk, złowiłem jednego lipienia takiego na oko 35cm i przyłowiłem na malutkiego kiełża potoka około 52cm. Rybka bardzo chuda lecz w nie najgorszej kondycji, wytarta, samiec w pięknych barwach. Odhaczony został w wodzie bez dotykania ręką.
Wielkie gratulacje Kaziu, wiem o jeszcze jednym
pięknym szczupaku ( 102cm ) 🎵ten to chyba jest
ten 92cm, czekam na fotkę tej metrówki i relację.😏
Jeszcze raz wielkie gratulacje👏👏👏👏👏
Pozdrawiam - waldi-54:papa2:
pięknym szczupaku ( 102cm ) 🎵ten to chyba jest
ten 92cm, czekam na fotkę tej metrówki i relację.😏
Jeszcze raz wielkie gratulacje👏👏👏👏👏
Pozdrawiam - waldi-54:papa2:
Zaloguj się aby dodać odpowiedź.