poproszę o dopisanie mnie na listę z osobą towarzyszącą. + danie Towarzysze pomóżcie
Wigilia 2013
Wędkarstwo – ogólnie
Nawigacja
Życzę świątecznej atmosfery i miłych chwil spędzonych w tak zacnym gronie.
Pozdrawiam. :)
Pozdrawiam. :)
Lista gości oraz menu wysłane, także miłej zabawy życzę.
Wesołych Świąt w rodzinnej atmosferze wszystkim życzę.
Wesołych Świąt w rodzinnej atmosferze wszystkim życzę.
W gwoli wyjaśnienia, zeby nie było ze sie obraźilem to nie tak. Mam problemy osobiste i dlatego mnie nie bedzie.
Także jeszcze raz dobrej zabawy i wesołej golonki życzę.
Także jeszcze raz dobrej zabawy i wesołej golonki życzę.
Niestety moje "być może", zmieniło się w "niestety raczej mnie nie będzie" :(
Niestety moje "być może", zmieniło się w "niestety raczej mnie nie będzie" :(
Szkoda.Liczyłem,że poopowiadasz trochę o tych ruskich łososiach.
Panowie,
nie mierzmy wielkości gałęzi nad wodą....
Wszystko jest OK, w najbliższym czasie damy znać. Jeśli nie bedzię innej możliwości , będziemy musieli przemaszerować mostem do innej knajpy :)
Więc nie ma na razie co się kłócić, a jak będzie nie po naszej myśli to i tak damy radę razem :) :) :)
nie mierzmy wielkości gałęzi nad wodą....
Wszystko jest OK, w najbliższym czasie damy znać. Jeśli nie bedzię innej możliwości , będziemy musieli przemaszerować mostem do innej knajpy :)
Więc nie ma na razie co się kłócić, a jak będzie nie po naszej myśli to i tak damy radę razem :) :) :)
To że czasami może mi się zdarzyć grypa, albo jak teraz utrata laptopa to nie znaczy że świąt nie będzie! Przypomina mi się film o Grinchu (http://www.filmweb.pl/film/Grinch%3A+%C5%9Awi%C4%85t+nie+b%C4%99dzie-1966-31890# ) :)
Więc nie ma się co martwić :)
Więc nie ma się co martwić :)
Ja myślę,że skoro sytuacja opanowana to nie ma co zmieniać tak klimatycznego miejsca i nie ma co robić zamieszania. No bo gdzie indziej zjem taka zacna golonke?! :-D Szkoda czasu na kombinowanie.
Koledzy!
W związku z tym, że na spotkaniu nie będzie Kolegi @Bizonik'a rezerwacja została przepisana na mnie.
Mając na uwadze różne kwestie, bezpieczniej i wygodniej będzie jeśli każdy będzie się rozliczał indywidualnie z obsługą lokalu - nie będzie wspólnego rachunku, dzięki temu unikniemy nieporozumień i usuniemy jakiekolwiek pole do nadużyć w tej kwestii.
Jeśli chodzi o zbiórki kasy na dowolne cele, kontaktujcie się bezpośrednio z @Bysior'em.
W związku z tym, że na spotkaniu nie będzie Kolegi @Bizonik'a rezerwacja została przepisana na mnie.
Mając na uwadze różne kwestie, bezpieczniej i wygodniej będzie jeśli każdy będzie się rozliczał indywidualnie z obsługą lokalu - nie będzie wspólnego rachunku, dzięki temu unikniemy nieporozumień i usuniemy jakiekolwiek pole do nadużyć w tej kwestii.
Jeśli chodzi o zbiórki kasy na dowolne cele, kontaktujcie się bezpośrednio z @Bysior'em.
Tak więc Kaczy, przejmujesz organizację :) W końcu nie będę musiał mówić oficjalnego powitania tylko przyjść jak gość 👏
GOŚĆ jesteś Bysior - to fakt, a przemówienia chyba są zbędne bo nie dla nich się spotykamy
Dla mnie zaczyna robić się bałagan... Teraz kelnerzy będą wiedzieli kto spośród 40 gosci zamówił golonkę ważącą 230g a kto 278g a kto 459g... nie łatwiej umówić się na jakieś jednolite ceny przy takich ilościach jedzenia i jednak wrzucać w kapelusz? :) No ale ok. Jak ma tak być to będzie niezłe latanie z każdym zamówieniem :)
Zresztą jak będzie trzeba to nic nie zjem a ważniejsze jest spotkanie, na które już czekam z utęsknieniem :):)
Zresztą jak będzie trzeba to nic nie zjem a ważniejsze jest spotkanie, na które już czekam z utęsknieniem :):)
Dla mnie zaczyna robić się bałagan... Teraz kelnerzy będą wiedzieli kto spośród 40 gosci zamówił golonkę ważącą 230g a kto 278g a kto 459g... nie łatwiej umówić się na jakieś jednolite ceny przy takich ilościach jedzenia i jednak wrzucać w kapelusz? :) No ale ok. Jak ma tak być to będzie niezłe latanie z każdym zamówieniem :)
I właśnie o to chodzi 🎵 👏 👏 😂 😊 🎉
A temat zamówień Kaczy ogarnie, nie martwcie się :)
nie psujmy świątecznej atmosfery :) Co...my Drakersi nie damy rady? :) Chwała tym co opanowali sytuację i czekajmy na sobotę i będziemy się jak zawsze dobrze bawić. :)
Witam wszystkich gorąco niestety muszę odwołać swoją obecność życzę wszystkim miłej zabawy i dużo smakołyków no i wesołość świąt . Może uda się następnym razem.
A ja zrobię promocję na Wigilii. Zabieram 8 naszywek - oddam każde dwie sztuki za jednego browarka 😋
A ja zrobię promocję na Wigilii. Zabieram 8 naszywek - oddam każde dwie sztuki za jednego browarka 😋
Cos czuję że w najbliższym czasie to moga być Białe Kruki ..
Cos czuję że w najbliższym czasie to moga być Białe Kruki ..
Ojciec założyciel na to nie pozwoli ;P
Złe proporcje raczej 1 naszywka za 8 browarków :)
Złe proporcje raczej 1 naszywka za 8 browarków :)
Dla Ciebie zrobię wyjątek :D
Nie dam rady na 20.00 ale wpadne na tzw. dozynki. Nie rozpedzajcie sie za szybko. Dla mnie kaczka
Potwierdzam, że będę. Jeszcze nie byłem na żadnym forumowym spotkaniu, ale zawsze musi być ten pierwszy raz.
Czego ja chcę Wam życzyć to naprawdę rodzinnej atmosfery.
Raz w życiu chciałbym na takiej wigilii być i niestety nie będzie mi dane ani u mnie bo nie robimy ani u Was choć chciałbym. Chciałbym bo podoba mi się zgranie ekipy Waszej, wasza serdeczność i to ze Tomek stworzył z Wami taką prawie rodzinę. Podziwiam Wasze spotkania bo są liczne.
Powinniście jednak organizacyjnie troszkę inaczej do tego podejść. Zrzucacie się umówioną kwotę a szef zamawia wszystko na konkretną grupę. To prawie jak hurt i dzięki temu zawsze troszku się uszczknie na pożegnalnego kielicha choćby.
Bawcie się więc dobrze i wszystkim Wam życzę Wesołych Świąt
Raz w życiu chciałbym na takiej wigilii być i niestety nie będzie mi dane ani u mnie bo nie robimy ani u Was choć chciałbym. Chciałbym bo podoba mi się zgranie ekipy Waszej, wasza serdeczność i to ze Tomek stworzył z Wami taką prawie rodzinę. Podziwiam Wasze spotkania bo są liczne.
Powinniście jednak organizacyjnie troszkę inaczej do tego podejść. Zrzucacie się umówioną kwotę a szef zamawia wszystko na konkretną grupę. To prawie jak hurt i dzięki temu zawsze troszku się uszczknie na pożegnalnego kielicha choćby.
Bawcie się więc dobrze i wszystkim Wam życzę Wesołych Świąt
@avallone - no nie wszystko jest tak różowe jak piszesz a sprawa z tą atmosferą ma się nieco inaczej ... no ale cóż ;)
Wszystkiego najlepszego chłopaki, miłej atmosfery ( choćby takiej jak była w Kani Polskiej nad Bugiem 👍 ), przykro mi, że nie mogę do Was dołączyć ... Bawcie się dobrze i nie pijcie za dużo %%% 😂
Wszystkiego najlepszego chłopaki, miłej atmosfery ( choćby takiej jak była w Kani Polskiej nad Bugiem 👍 ), przykro mi, że nie mogę do Was dołączyć ... Bawcie się dobrze i nie pijcie za dużo %%% 😂
@avallone - no nie wszystko jest tak różowe jak piszesz a sprawa z tą atmosferą ma się nieco inaczej ... no ale cóż ;)
A co Ci w atmosferze panujacej wśród społeczności Shrapa nie pasuje?
Jak pisze to widocznie ma powód 😜 ja np. pojechałem do "Pikanterii" dzisiaj 🎉 na spotkanie z Wami no ale Was nie było☝️ Ale chyba się mnie daty pomerdały bo dzwoniłem do jednego z kolegów i mnie uświadomił. Miałem wony wieczór ale nie wiem jak będzie jutro:bezradny:
Jak pisze to widocznie ma powód 😜 ja np. pojechałem do "Pikanterii" dzisiaj 🎉 na spotkanie z Wami no ale Was nie było☝️ Ale chyba się mnie daty pomerdały bo dzwoniłem do jednego z kolegów i mnie uświadomił. Miałem wony wieczór ale nie wiem jak będzie jutro:bezradny:
😂 😂 😂
Widzimy się jutro Dareczku :)
Przypominam że ,, Wigilia,, to czas kiedy się ludzie radują a nie gniewają i wylewają żale:) Czy warto się obrażać zamiast spędzić miło czas w gronie Drakersów:)
Przypominam że ,, Wigilia,, to czas kiedy się ludzie radują a nie gniewają i wylewają żale:) Czy warto się obrażać zamiast spędzić miło czas w gronie Drakersów:)
Jak zwykle Apsik masz całkowitą rację :)
[quote='Grisha' pid='72349' dateline='1386919789']
Jak zwykle Apsik masz całkowitą rację :)
[/quote]
toż to ja wiem:) hahhaa pozdrawiam i bawcie sie dobrze
Zaloguj się aby dodać odpowiedź.