Bawcie się dobrze dzieciaki :):buzki::buzki::buzki:
Wigilia 2013
Wędkarstwo – ogólnie
Nawigacja
Miłej zabawy. Miała być wspólna ale jak to u mnie przeważnie jest życie pokrzyżowało plany.:bezradny:
Ale Asiu kto się obraża, bez przesady toż to samo życie.
Ale Asiu kto się obraża, bez przesady toż to samo życie.
Bizonik no właśnie życie, dziś jesteś jutro Cię nie ma więc po co takie akcje....
Czy nie lepiej się cieszyć tym co się ma, i spędzić miło czas w gronie znajomych.
Ważne, że się udało:)
do ostatniej chwili nie bylem pewien ale uda sie z wami zobaczyc😄
Dzięki wszystkim za spotkanie, za to właśnie cenię sobie shrapa ponad wszystkie inne portale wędkarskie, że ten ma grono realne, można łapę uścisnąć, ciekawych rzeczy posłuchać i umówić się na kolejne spotkanie.
Dzięki wszystkim za spotkanie, za to właśnie cenię sobie shrapa ponad wszystkie inne portale wędkarskie, że ten ma grono realne, można łapę uścisnąć, ciekawych rzeczy posłuchać i umówić się na kolejne spotkanie.
To grono jest duże i to dlatego pisałem że bardzo mi się to podoba. Na każdym portalu jest jakieś tam grono które się spotyka, u Was jest jednak ono naprawdę duże. Gratuluje udanej wigilii i sam czekam na relacje.
No i kolejna wigilia za nami 👋. Dzięki i do następnego spotkania ;)
Andzia super wobki. 👏
Andzia super wobki. 👏
Ja dopiero dotarłem do domu :) Super Panowie że byliście, jak zwykle rodzinna atmosfera :D :D :D Kaziu Wnuczkę Nikolkę pozdrów od wujka :) I jeszcze raz gratulacje Bogdan :) Robson zgubiłem wizytówkę, daj namiary na maila :)
Dzięki koledzy za wspaniałe spotkanie wigilijne .OK Bysiorku już to uczyniłem. Nicola do tej pory wspomina 😄. Robson odezwię się na priva. :ostr:
Dzięki chłopaki za super spotkanie!!! Oj będzie co wspominać.
Cieszę się że udało nam się dotrzeć mimo spóźnienia 😄 Kto nie dotarł niech żałuje bo golonka i rozmowy przy niej świadczą że mimo niewielkich zawirowań forum a przede wszystkim ludzie je tworzący mają się dobrze. Dziękujemy wszystkim za miłą atmosferę 👍
Bysior jak twój 🐱 🤐😂
Bysior jak twój 🐱 🤐😂
Cieszę się że udało nam się dotrzeć mimo spóźnienia 😄 Kto nie dotarł niech żałuje bo golonka i rozmowy przy niej świadczą że mimo niewielkich zawirowań forum a przede wszystkim ludzie je tworzący mają się dobrze. Dziękujemy wszystkim za miłą atmosferę 👍
Bysior jak twój 🐱 🤐😂
Dał radę :) Jakby nie on to ja nie wiem co by było :)
Kojoto wyszło jak wyszło :) Idę szukać zaraz tej torebki mam nadzieję że nie zgubiłem :D :D :D
Dzięki za spotkanie. Andzia wobki powalają na kolana :krzyk: Pozdrowienia dla "sandaczowego nadgarstka" 😂 Darku dzięki za znaczki i za ogarnięcie tematu. A świąteczna golonka jak zwykle mistrzostwo świata 😋
za to właśnie cenię sobie shrapa ponad wszystkie inne portale wędkarskie, że ten ma grono realne, można łapę uścisnąć, ciekawych rzeczy posłuchać i umówić się na kolejne spotkanie.
Ja się pod tym podpiszę.
Dzięki wszystkim za spotkanie, Andzia super wobki.
Uffff ciężko było dziś się ogarnąć ale jakoś poszło :) Dzięki wszystkim i "starym" i nowoprzybyłym :) Dzięki Darku za znaczki! Ogarnąłeś to perfekcyjnie :)
Dzięki Marta i Domin za ogarnięcie nas pod sam dom bo by było ciężko inaczej :P
do następnego :)
Dzięki Marta i Domin za ogarnięcie nas pod sam dom bo by było ciężko inaczej :P
do następnego :)
Znalazłem, więc nie zaginęło :) Relaxy te większe fajne 👍 A mniejsze to szkoła Litwińskiego :D
Bysior nie chrzan, tylko pozbieraj fotki i ogarnij relacje:nerwus: Co roku jest wiec czemu w tym ma nie byc??
Bysior nie chrzan, tylko pozbieraj fotki i ogarnij relacje:nerwus: Co roku jest wiec czemu w tym ma nie byc??
👍
Zaloguj się aby dodać odpowiedź.