Wigilia Shrap Drakers 2011 Zaproszenie

Forum Wędkarskie · Wędkarstwo – ogólnie

Wędkarstwo – ogólnie

Odpowiedzi

227 odpowiedzi · 163,055 wyświetleń

Idź do ostatniej odpowiedzi
KO
@kojoto (edytowany 14 lat temu)
10.11.2011 23:26 · Odpowiedź #23740
Dokładnie. Mariano i Hairy dobrze prawią. Czy po prostu nie możecie odejść - jak już tak bardzo chcecie - ale z funkcji redaktorów i uczestniczyć w forum jako ci "zwykli" użytkownicy? Jakoś nie widzę przeszkód :)

Ale ja sądzę ,że czas wigilijny to chwile kiedy trzeba stanąć ponad podziałami i innymi poglądami i spotkać się razem jako Wędkarze a nie pismaki, redaktorzy, konstruktorzy, krętacze i cholera wie kto jeszcze :)

Spotkajmy się do jasnej cholery w tej Pikanterii i pogadajmy o rybach, łowieniu, wyprawach, marzeniach wędkarskich... W końcu to kochamy najbardziej i to jest wigilia wędkarska Shrapów a nie spotkanie na szczeblu redakcyjnym....

Ja chociaż miałbym siedzieć sam z Martą to 16 grudnia stawiam się w Pikanterii i tyle.
EA
10.11.2011 23:35 · Odpowiedź #23742
Maćku nie będziesz siedział w Pikanterii sam :nie: ja też bedę po to aby spotkać się z ludźmi , pogadać i spędzić wieczór w miłym towarzystwie ...
KO
10.11.2011 23:38 · Odpowiedź #23743
cieszę się :)
MK
10.11.2011 23:38 · Odpowiedź #23744
No tak, teraz jeszcze po kolei redaktorzy beda odchodzic ... Chlopaki z redakcji, wezcie sobie wszystko wyjasnijcie we wlasnym gronie, potem idzcie na wodke i gwarantuje ze nastepnego dnia wszyscy tzn. my i wy bedziemy juz tylko smiac sie z dzisiejszych wydarzen (dla nas - szarakow zreszta nie do konca zrozumialych).
Swoja droga to naprawde niezly psikus i parados, zeby taka zawierucha i zamieszanie powstalo na tle spotkania wigilijnego... Niechaj kazdy z redakcji wyciagnie dla siebie nauke z tego wydarzenia na przyszlosc i tyle. Podac sobie rece i jechac dalej, a nie mi tu rezygnowac.
Portal sie rozrasta i jak to mowil ojciec mojego kumpla, gdy ten stawal na slubnym kobiercu - sranie po krzakach konczy sie i zaczyna sie prawdziwe zycie (tu: redagowanie). A ze nie ma ludzi nieomylnych, to wyciagnac z tego lekcje na przyszlosc i jechac dalej, a nie po kolei rezygnowac. :-)
Ja tam jestem zdania ze wspolne spotkanie oczysci cala atmosfere. Rapa, Bizonik, Bysior i kto tam jeszcze zwasniony powinni byc na tym spotkaniu, trzasnac po kielichu i po mesku ... puscic wszystko w niepamiec co zle i nauke zachowac na przyszlosc.

A i jeszcze jedno. To Wy droga redakcjo zawsze powtarzaliscie ze to My, ktorzy tu zagladamy tworzymy Razem ten portal. Skoro tak, to proponuje sie tego trzymac i docenic to, ze komus sie chcialo cos zorganizowac. Zwlaszcza ze Glowny, jak wynika z relacji Rapy - zaspal.

Bizonik na pewno mial dobre intencje. Nastepnym razem niechaj redakcja nie zasypia i juz.

A ja proponuje dla ugaszenia pozaru spotkanie Wszystkich w Pikamterii i obalenie flaszki (piwka) pokoju ;-) zgodnie ze staropolskim swiatecznym zwyczajem. :-) ;-)
HY
10.11.2011 23:46 · Odpowiedź #23745
odejście jest najprostszym wyjściem, kto naważył piwa niech teraz je spija, ja nie wnikam kto co kiedy poco i dlaczego, sprawa miedzy Wami. Dlatego ogarnijcie się dajcie jak trzeba sobie wzajemnie po gębie, później idźcie na piwo i bierzcie się do roboty a jak trzeba pomocy w organizacji czegoś to piszcie publicznie albo na priva do kogo chcecie i myślę że tematy będą ogarnięte
MK
10.11.2011 23:47 · Odpowiedź #23746
Amen ;-)
KO
10.11.2011 23:47 · Odpowiedź #23747
Ot i mądrego po szkole dobrze posłuchać !!!! :) :) :)
MK
@morouk (edytowany 14 lat temu)
10.11.2011 23:57 · Odpowiedź #23749
To teraz po serii samo-dymisji oczekujemy samo-refleksji i w nastepnej kolejnosci odwolania dymisji i wziecia sie za robote jak trzeba :-) :-) :-)

Ps. Teraz juz ide spac, ale jak wstane to ma juz byc porzadek w redakcji bo ... skladam dymisje (zart taki ;-) ;-) ;-) ) ;-) :-)
HY
11.11.2011 00:01 · Odpowiedź #23750
Schowajcie urazy do kieszeni i dociągnijcie temat Wigilii do końca. Dla wielu forumowiczów to jedyna szansa żeby się spotkać ze sobą jeden jedyny raz w roku, niektórzy przyjeżdżają z daleka i wzięli już urlopy.
A tak pół żartem pół serio to co z okresem wypowiedzenia ;)
RA
11.11.2011 00:14 · Odpowiedź #23751
Ale ja nie napisałem że rezygnuję z bycia użytkownikiem portalu, że zamierzam odejść. Jestem tu tak długo że pamiętam jak admin w krótkich majtkach z leszczynową wędką biegał nad Narwią :) Musieli by mi IP zbanować żebym tu nie zaglądał :)
Chciałem żeby każdy wiedział jak wygląda sytuacja z Wigilią bo według mnie jest to lepsze rozwiązanie niż wymiana informacji przez smsy i gg.
Jeżeli będzie zorganizowana Wigilia Shrap Drakers 2011 stawię się napewno ale jako user a nie redaktor bo niestety ale odpowiedzialność mnie przerosła i w obecnej chwili nie mogę zajmować się tak sprawami portalu jak powinienem i czuję się po części winny tej całej sytuacji.
Mam nadzieję że wkrótce pojawi się oficjalne stanowisko administracji portalu i będę mógł dopasować swój grafik do terminu Wigilii bez względu na to kiedy i gdzie ona się odbędzie.

KO
11.11.2011 05:17 · Odpowiedź #23753
Kurna nawet nie wiedziałem że redaktor Rapa ma tyle odwagi cywilnej żeby się przyznać do nie swojego błędu 😜.W dzisiejszych czasach jest to cecha mało popularna , zawsze łatwiej zwalić winę na kogoś innego. Piszesz Rafale że portal będzie istniał i to zapewne prawda ale stanie się jednym z wielu w necie w życiu których nie mam ochoty uczestniczyć.Bez Was, bez nas nie będzie już to samo.Jeśli się nie dogadacie myślę że i mnie tu powoli zabraknie.A sytuacja z Mekamilem ,Olo i resztą była trochę inna, bo oni narzucali swój sposób na wędkowanie innym w sposób nie do przyjęcia.Szczyciliśmy się dotąd brakiem zadym i mam nadzieję że spotkamy się wszyscy w Pikanterii jak w zeszłym roku.
KZ
11.11.2011 05:36 · Odpowiedź #23754
Krzysiu powiedziałem też jedej osobie że najlepiej jest jak się wszyscy spotkamy razem i to jest właśnie Wigilja i powiemy sobie wszystko co nas boli bez owijania w bawełne.A na Wigilji spotykamy się i tak nie jako redaktorzy tylko jako userzy portalu i to bardzo dobrego portalu.
GO
11.11.2011 08:43 · Odpowiedź #23756
"Aby narodziło się zło wystarczy ,aby jeden dobry człowiek nie robił nic"
zamykamy temat już wszyscy wiedzą że Wigilia odbędzie się 16.12.2011 o-20zero/zero
potwierdzam przybycie;)
BI
11.11.2011 12:04 · Odpowiedź #23768
witajcie
mam pytanie może ktoś mnie oświeci co jest w końcu z tym spotkaniem 16 grudnia.
Czy jest jeśli tak to gdzie i o której.
RA
11.11.2011 12:22 · Odpowiedź #23772
Witaj
Panie lub Pani bibi :) Mamy taki wątek gdzie można się przywitać przed zadaniem pytania. Rozumiem że zamierzasz do nas dołączyć na spotkaniu Wigilijnym ale miło by było najpierw się przedstawić a z pewnością zostaniesz oświecony/oświecona.

Pozdrawiam
BI
11.11.2011 12:32 · Odpowiedź #23776
przepraszam już się poprawiam
RA
11.11.2011 12:36 · Odpowiedź #23779
Nie ma za co przepraszać. Lubię wiedzieć kto pyta a spotkanie Wigilijne na pewno się odbędzie bo mam już zapisane w kalendarzu.
bysior
@bysior (edytowany 14 lat temu)
11.11.2011 13:19 · Odpowiedź #23789
Wigilia 2012 portalu Shrap-Drakers.pl odbędzie się w wyznaczonym terminie i w wyznaczonym miejscu :)

Przykro mi jest tylko z tego powodu, że powstała nie miła atmosfera z powodu prania brudów związanych z prowadzeniem portalu przez jednego z byłych redaktorów. Tej sytuacji można było uniknąć i ze swojej strony zapewniam, że więcej tak się nie wydarzy.

Wracając do samego spotkania wigilijnego Shrapów - aby emocje troszeczkę opadły - wszelkie informacje z nim związane zostaną opublikowane na stronie głównej w poniedziałek późnym wieczorem 🎉
KO
@kojoto (edytowany 14 lat temu)
11.11.2011 13:22 · Odpowiedź #23791
Czyli rozumiem ,że zostaje Pikanteria 16 grudnia? :)

👏 👏 👏 👏 👏 👏 👏

a ,że są różnice zdań to nie tragedia. Na całym świecie są i jakoś żyjemy :) Mam nadzieję,że na wigilii spotkamy się w miłej atmosferze, WSZYSCY bez wyjątków i będzie miło :)

do zobaczenia :)
bysior
11.11.2011 13:31 · Odpowiedź #23794

Czyli rozumiem ,że zostaje Pikanteria 16 grudnia? :)

👏 👏 👏 👏 👏 👏 👏

a ,że są różnice zdań to nie tragedia. Na całym świecie są i jakoś żyjemy :) Mam nadzieję,że na wigilii spotkamy się w miłej atmosferze, WSZYSCY bez wyjątków i będzie miło :)

do zobaczenia :)

Tak jest :) A szczegóły i szczególiki w poniedziałek wieczorem zawisną na głównej 👍 Pełną listę obecności, mam nadzieję, że jak najdłuższą, też będzie tam można śledzić wraz z naszymi wyborami golonkowo kaczkowymi tudzież tatarowymi (bo ja tatara muszę zjeść na przystawkę do golonki ;)) 🎉

RA
11.11.2011 13:22 · Odpowiedź #23792
Rozumiem że jest to 16.12 wieczorową porą.
Zatem do zobaczenia w Pikanterii.
Rapa + golonka :P

Zaloguj się aby dodać odpowiedź.