A nie lepiej Rafałku jakąś sałatkę dietetyczną? ;P:P:P:P
Wigilia Shrap Drakers 2011 Zaproszenie
Wędkarstwo – ogólnie
Nawigacja
Zaimponowaliście mi :) Nawiązując do rozmowy, którą właśnie prowadzę-"Myślicie".:D
Tomku to nie jest tak do końca nie zamierzałem prac brudów administracyjnych tylko po Twojej informacji ze Pikanteria Ci nie odpowiada i zaproszenie nie jest zrobione profesjonalnie co odrzuca sponsorów i reklamodawców i napisaniu ze zarezerwowałeś już Szwejka napisałem ze wigilia w pikanterii się nie odbędzie i to chyba nie jest uznawane przez ciebie za pranie brudów
a co do rezygnacji to chyba mamy wolność słowa i czynu i każdemu jest wolno zrezygnować z korzystania z forum i poinformowania innych o tym a że nie chciałem pisać powodów to chyba tylko i wyłącznie moja sprawa.
a przez gg czy telefon nie prałem brudów bo to nie miało sensu.
Za to na chwile obecna ze pozbyłeś się niewygodnej dla siebie osoby w mojej postaci.
Życzę Ci abyś dalej tak prowadził portal jak robisz to dotychczas i pamiętaj o jednym portal to ludzie a nie reklamy sponsorzy i Ty
To tyle z mojej strony.
Szkoda tylko że nie liczni potrafią przyznać się do błędów .
a co do rezygnacji to chyba mamy wolność słowa i czynu i każdemu jest wolno zrezygnować z korzystania z forum i poinformowania innych o tym a że nie chciałem pisać powodów to chyba tylko i wyłącznie moja sprawa.
Za to na chwile obecna ze pozbyłeś się niewygodnej dla siebie osoby w mojej postaci.
Życzę Ci abyś dalej tak prowadził portal jak robisz to dotychczas i pamiętaj o jednym portal to ludzie a nie reklamy sponsorzy i Ty
To tyle z mojej strony.
Szkoda tylko że nie liczni potrafią przyznać się do błędów .
Tomku to nie jest tak do końca nie zamierzałem prac brudów administracyjnych tylko po Twojej informacji ze Pikanteria Ci nie odpowiada i zaproszenie nie jest zrobione profesjonalnie co odrzuca sponsorów i reklamodawców i napisaniu ze zarezerwowałeś już Szwejka napisałem ze wigilia w pikanterii się nie odbędzie i to chyba nie jest uznawane przez ciebie za pranie brudów
Nie wiem jak funkcjonuje portal,nie wiem jak jest finansowany i g....o mnie obchodzi kto i ile z tego ma.Pawła widziałem na oczy ze 2x,Tomka pewnie też.Wybór restauracji mnie mało obchodzi ale rzecz dosyć istotna:
W "Szwejku" bywały piwne spotkania WCWI na których bywałem kilka razy,byłem też na imprezie zorganizowanej przez znajomych.Wadą "Szwejka" jest to że nie słychać własnych myśli:bezradny:,jest taki harmider że do sąsiada obok trzeba mówić podniesionym głosem a do osoby siedzącej 2 krzesła dalej trzeba krzyczeć.Sznycel w "Szwejku" ma grubość 5mm z czego 4mm to panierka,golonki nie jadłem w "Szwejku" ale biorąc pod uwagę masówkę i popularność miejsca jest to przerób hurtowy.
Niech na chwile obecną będzie tak,że na Wigilii każdy sam siebie zasponsoruje i po kłopocie ;)
Ja ciągle mam nadzieję że się dogadacie i spotkamy się w Pikanterii :(
Myślę że to bardziej złożony problem między jak to ktoś napisał "panami redaktorami"...
Wigilia jest 16 grudnia w Pikanterii.
Mam nadzieję że będą wszyscy bez wyjątków, nawet ci co muszą pogadać w cztery oczy :)
Wigilia jest 16 grudnia w Pikanterii.
Mam nadzieję że będą wszyscy bez wyjątków, nawet ci co muszą pogadać w cztery oczy :)
Proszę o wciągnięcie mnie i golonki na listę 😏 . Dziękuję i do zobaczenia. 👋
Na listę dodaję:
Wujek z Mazur + 1 --> golonka + łosoś :)
Wujek z Mazur + 1 --> golonka + łosoś :)
Jeśli to jeszcze możliwe to proszę o przenosiny. Z pole position na 4 miejsce ławki rezerwowej :)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
witam
jesli mozna to poprosze o rezerwacje miejsca i golonki :]
pozdrawiam
jesli mozna to poprosze o rezerwacje miejsca i golonki :]
pozdrawiam
Poprosze o wpisanie mnie na listę rezerwową, być może zawitam ale na 100% to nie wiem. A jak już będę to na krótko może 2h. Niestety ale muszę pogodzić pracę z przyjemnościa, gdyby te spotkania były w sobotę to chyba wszystkim by pasowało, a tak piątki to są pracujące.
Przepraszam za małe zamieszanie ale po krótkich negocjacjach w pracy załatwiłem sobie piątek wolny i potwierdzam swoją obecność na wigilii na 100% :-)
Szkoda że to piątek, po pracy nie zdążę dojechać a i sobota pewnie będzie pracująca.Niestety nie mogę pojawić się na tak ważnym spotkaniu. Pozdrawiam.
A ja chętnie zawitam ale uprzedzam że z półgodzinnym opóźnieniem ( max bo praca ).
Po rezerwujcie więc kolejne miejsce dla Gasparda - Krzyśka, który chętnie by pożarł pierś pod pierzynką z pomidorów i mozzarelli.
Serdeczne pozdro :)
Po rezerwujcie więc kolejne miejsce dla Gasparda - Krzyśka, który chętnie by pożarł pierś pod pierzynką z pomidorów i mozzarelli.
Serdeczne pozdro :)
Witam
Proszę o dopisanie kolejnej osoby na listę - Joanna + drineczki
Zabieram swoją kobietę na spotkanie 🎉 żeby poznała troszkę świata :dokuczacz: :dokuczacz: :dokuczacz:
Proszę o dopisanie kolejnej osoby na listę - Joanna + drineczki
Zabieram swoją kobietę na spotkanie 🎉 żeby poznała troszkę świata :dokuczacz: :dokuczacz: :dokuczacz:
@bysior
(edytowany 14 lat temu)
23.11.2011 11:22 · Odpowiedź #24476
Suuuuuper 🎉
Zaloguj się aby dodać odpowiedź.