Chetnie bym zniwelował kumpla z drugiego planu który pssuje fote:D C&R
Bolenie 2009
Ryby
Nawigacja
A czy można dodać jeszcze zdjęcia z 2009r ??? Mam parę i mogę się pochwalić bolkami.
A co do foto powyżej kolegi Mariano Italiano to rybka fajna ale jedno szpeci zdjęcie-chwytak :(
Ale nie mój cyrk i nie moje małpy :) boluś ładny.
pozdro
A co do foto powyżej kolegi Mariano Italiano to rybka fajna ale jedno szpeci zdjęcie-chwytak :(
Ale nie mój cyrk i nie moje małpy :) boluś ładny.
pozdro
No to parę ciekawych fotek wstawie (tylko tyle zdjęć :( znalazłem z 2009r. )
Akcja:
Łowię też małe patrolowce, nie tylko duże się trafiają.
Miał być kleń :)
Tu też polowałem na klenia a tu rapka spora uderzyła w mojego wobka :)
Akcja:
Pływa dalej tak jak wszystkie które złowiłem :)
Kolejna rapka tym razem okaz z Grochali :)
Tyle wystarczy, ten sezon będzie bardziej obfitował w zdjęcia i filmy.
Akcja:
Łowię też małe patrolowce, nie tylko duże się trafiają.
Miał być kleń :)
Tu też polowałem na klenia a tu rapka spora uderzyła w mojego wobka :)
Akcja:
Pływa dalej tak jak wszystkie które złowiłem :)
Kolejna rapka tym razem okaz z Grochali :)
Tyle wystarczy, ten sezon będzie bardziej obfitował w zdjęcia i filmy.
👏 miło popatrzeć na taką serię... super zdjęcie rapy w wodzie! :D
@Slavko
Niema co zazdrościć :) trzeba łowić
@bysior
z 2008r. mam tez pare fotek ładnych bolków :) i to z samych Grochali
Mój aktualny rekord bolka to 83cm/5,05kg nad Odrą w miejscowości Głogów
A ja zazdroszcze tym co złowili kiedyś lub łowią brzany albo pstrąga.
Nie miałem jeszcze okazji powalczyć z tymi rybkami :( ale kiedyś może to się zmieni i gdzieś się wybiore na te rybki.
Póki co to bolenie dostarczają mi duzo emocji, wiekszość jest bardzo walecznych. W 2008r i w zeszłym łowiłem takie torpedy po 70cm/78cm że rozginałay mi kółeczka łącznikowe, agrafki i kotwice 😎
Takie były silne, jedną z nich jest ten boluś z filmu, siłował się ze mną aż mnie ręka bolała.
Niema co zazdrościć :) trzeba łowić
@bysior
z 2008r. mam tez pare fotek ładnych bolków :) i to z samych Grochali
Mój aktualny rekord bolka to 83cm/5,05kg nad Odrą w miejscowości Głogów
A ja zazdroszcze tym co złowili kiedyś lub łowią brzany albo pstrąga.
Nie miałem jeszcze okazji powalczyć z tymi rybkami :( ale kiedyś może to się zmieni i gdzieś się wybiore na te rybki.
Póki co to bolenie dostarczają mi duzo emocji, wiekszość jest bardzo walecznych. W 2008r i w zeszłym łowiłem takie torpedy po 70cm/78cm że rozginałay mi kółeczka łącznikowe, agrafki i kotwice 😎
Takie były silne, jedną z nich jest ten boluś z filmu, siłował się ze mną aż mnie ręka bolała.
MO
09.04.2010 13:07 · Odpowiedź #7670
Piękne rybki, mi się raz udało złowić boleczka przez przypadek miał może ze 35cm. A jeśli chodzi o pstrągi to polecam łowisko Okoń na małe wobki lub spławik i białe robaki biorą jak głupie. :)
Piękne Bolki Kystek. Oby w 2010 r siadały takie ze kazdy następny bedzie ciut większy od poprzednika !
witam po długiej nieobecności.Dzisiejszy deszczowy,poranny rekonesans na Wiśle w Nowym Dworze-kompletne zero,jedna obcięta guma,pare nieśmiałych wyjść Aspiusowskiej młodzieży.Wróciłem przed chwilą znad Narwi-bolenie 50 i 74cm-niestety dla mnie i dla Was bez fotek ale ku zdrowotności rybom.pozdrawiam
BN
02.05.2010 19:37 · Odpowiedź #8446
witam po długiej nieobecności.Dzisiejszy deszczowy,poranny rekonesans na Wiśle w Nowym Dworze-kompletne zero,jedna obcięta guma,pare nieśmiałych wyjść Aspiusowskiej młodzieży.Wróciłem przed chwilą znad Narwi-bolenie 50 i 74cm-niestety dla mnie i dla Was bez fotek ale ku zdrowotności rybom.pozdrawiam
Może warto utworzyć nowy watek Bolenie 2010 :)
Witaj
Jeśli masz fotki to śmiało możesz otworzyć nowy wątek BOLENIE 2010r.
Chętnie popatrzymy :)
Jeśli masz fotki to śmiało możesz otworzyć nowy wątek BOLENIE 2010r.
Chętnie popatrzymy :)
Zaloguj się aby dodać odpowiedź.