dzię[/align]ki koledzy:)
Tajne wody 2012
Sezon wędkarski 2012
Nawigacja
LH
08.01.2012 12:57 · Odpowiedź #26985
Dzięki wszystkim za gratulacje.Zdjęcia zostały zmienione.
@Darku to teraz zdjęcia są dwa więc podwójne gratulacje, do twarzy Ci z rybką na pierwszej focie
Samczor w bardzo dobrej kondycji, cudnej urody, skaczący podczas holu, złowiony na płytkiej i bardzo czystej wodzie....................Darek jak tam totolotek?
Totolotek zawalił sprawę i Nowa Zelandia musi jeszcze poczekac na nas:beczy:
LH
@linekmatch
(edytowany 14 lat temu)
09.01.2012 21:46 · Odpowiedź #27099
Płoć 27 cm na kojotowego mikrojiga imitacja ochotki wzięła bardzo energicznie:)
Mistrzostwo świata dla mnie łapać płotki na mikro jigi! A w ogóle to jak ja dawno płotki nie widziałem :D 👏 👏 👏
👏👏👏👏
widać rybki dalej lubią moje mikroochotki :)
A łowienie białorybu na spina to świetna zabawa:) A jak siądzie taka z pół kilo wzdręga albo większa to jazda na całego:)
widać rybki dalej lubią moje mikroochotki :)
A łowienie białorybu na spina to świetna zabawa:) A jak siądzie taka z pół kilo wzdręga albo większa to jazda na całego:)
No z Twoim arsenałem Kojoto to na płociach się nie skończy.Stanowczo się sprzeciwiam Twoim połową nad Bzurą bez nadzoru.☝️Chcę tam czasem jeszcze coś złowić..😎
No z Twoim arsenałem Kojoto to na płociach się nie skończy.Stanowczo się sprzeciwiam Twoim połową nad Bzurą bez nadzoru.☝️Chcę tam czasem jeszcze coś złowić..😎
hahahaa :) mnie się nie obawiaj:) rybki wypuszczam. A co do arsenału to raz biorą raz nie jak to ze wszystkim bywa:)
Kwestia zabawy i malej alternatywy do "normalnego" spinningu :)
Wypuszczasz,nie wypuszczasz-diabli Cie wiedzą😄Wole Cie mieć na oku :oczko:Pokłujesz mi wszystko a potem się będę przez rok po chabaziach na darmo przedzierał😄
No to w takim razie zapraszam.Zaznaczam że wedki masz skonfiskowane kilometr od lustra wody,:).Taka strefa zdemilitaryzowana dla tych co za dużo łowią :).Aparat Ci zostawie żebyś miał co wspominać:👍
No to w takim razie zapraszam.Zaznaczam że wedki masz skonfiskowane kilometr od lustra wody,:).Taka strefa zdemilitaryzowana dla tych co za dużo łowią :).Aparat Ci zostawie żebyś miał co wspominać:👍
:beczy: hehehehe spoko :) Mogę robić fotki...a potem w nocy się zakradnę z wędkami i....! :P
Co prawda nie mój a kolegi 43cm szczęścia, jest to jego pierwszy i oby nie ostatni przedstawiciel tego gatunku złowiony na spin na rzece x.
Gusto to Ty masz takie fajne wody u siebie ,w których żyją takie piękne kropasy? Tylko pozazdrościć 🎵
Ale za to nie ma sandaczowej Wisły :dokuczacz: A pstrągal-śliczny.👏
Zaloguj się aby dodać odpowiedź.