Piękne kijaneczki gratulacjie 👏 👏 👏
Wieści znad Narwi 2012
Sezon wędkarski 2012
Nawigacja
Brawo Krzysiu! 👏 Przegoniłeś ze swojego terenu bolki i sumy sobie przygruchałeś? :D
Krzysiu brawo i Ty rownież złowiłeś pięknego suma brawa wielkie👏👏👏
Tomek czekam na relacje kurcze walka musiała byc niezła oj dawaj jak najszybciej relację👏
Piękne sumy Krzysiu. Zapewne dostarczyły wiele emocji. I o to chodzi !!! Gratki 👏👏👏👏👏
Fajne wąsy chłopaki łowicie a ten Tomka to już robi wrażenie.
Witam
w ostatnim tygodniu spiningowałem trochę na odcinku od zapory w Siemianówce w dół rzeki tak na odcinku 2 km oraz drugi w okolicach mostu na Narwi na trasie Bielsk Podlaski Białystok. Niestety kontaktu z rybą zero.
Widziałem tylko kilku wędkarzy, którzy też marudzili na połowy.
Odczekam trochę i dopiero w październiku ruszę ze spiningiem.
w ostatnim tygodniu spiningowałem trochę na odcinku od zapory w Siemianówce w dół rzeki tak na odcinku 2 km oraz drugi w okolicach mostu na Narwi na trasie Bielsk Podlaski Białystok. Niestety kontaktu z rybą zero.
Widziałem tylko kilku wędkarzy, którzy też marudzili na połowy.
Odczekam trochę i dopiero w październiku ruszę ze spiningiem.
Dziś po długiej przerwie z rybami pojechałem na narew i na początek nic potem jak zwijałem się padł szczupak 30-35cm i trzy okonki pod wymiar.
Z reguły w weekendy nie bywam z wędko nad wodą 👍 Dziś wyjątkowo wyskoczyłem ze spinem , bardziej po to żeby sprawdzić czy " wakacyjni wędkarze " zakończyli sezon 😏 Widziałem tylko jednego trolingowca i parę spławikowców ... Złowiłem sporą okoniowej młodzieży ( na oko w przedziale 15 - 25 cm ) 😄
Trafił się też bardzo fajny przyłów 😏 Jazik 44cm
Skusił się na wobka kupionego ostatnio na Szrapie od Adam-z82
Trafił się też bardzo fajny przyłów 😏 Jazik 44cm
Skusił się na wobka kupionego ostatnio na Szrapie od Adam-z82
R4
17.09.2012 20:00 · Odpowiedź #37513
Po części w wyniku zbiegu okoliczności a po części na zaproszenie kolegów trafiłem dziś na troche mniej mi znany odcinek Narwi i ......... wreszcie się udało. Czekałem na Niego cały sezon 🎉 . W takich momentach zapomina się o setkach godzin nad wodą spędzonych bez brania.
Po części w wyniku zbiegu okoliczności a po części na zaproszenie kolegów trafiłem dziś na troche mniej mi znany odcinek Narwi i ......... wreszcie się udało. Czekałem na Niego cały sezon 🎉 . W takich momentach zapomina się o setkach godzin nad wodą spędzonych bez brania.
Wow! Piękny sandał! Na jakim odcinku Narwii takie smoki pływają? 👏
KF
18.09.2012 10:10 · Odpowiedź #37531
[Wow! Piękny sandał! Na jakim odcinku Narwii takie smoki pływają? 👏
takich rzeczy się nie zdradza :)
najprzyjemniejsza jest ryba z własnej namierzonej i wypracowanej miejscówki...
[Wow! Piękny sandał! Na jakim odcinku Narwii takie smoki pływają? 👏
takich rzeczy się nie zdradza :)
najprzyjemniejsza jest ryba z własnej namierzonej i wypracowanej miejscówki...
Nie pytałem o konkretną miejscówkę. Chodziło mi o orientacyjnie szeroko pojęty odcinek Narwii - po prostu jestem ciekawy, czy ten odcinek Narwii jest w moim zasięgu (raczej dalej niż w okolice Pułtuska się nie zapuszczam - z braku czasu).
Konkretne rybsko !!! Graty , graty i jeszcze raz graty 👏 👏 👏 ( ale Bysiorowi musi gul chodzić 😄 😄 😄 )
Ps. Tak z czystej wrodzonej ciekawości ,. Ile ta rybka miała cm ?
Wielkie gratulacje @Robert0304👍👏👏👏
Podniosłeś ciśnienie Bysiorowi tym
"Wilkiem", ale nie tylko jemu, mnie
również po obejrzeniu tego smoka,
goni nad wodę. Brawo, tak trzymaj👍👏👏👏
Pozdrawiam waldi-54
No Robert! Klasa!!! 👏 👏 👏 Przepiękna ryba! Musiał już trochę pojeździć! Brawo 🎵 📷 👏 Opowiadaj bardziej szczegółowo :)
I jak tu nie pogratulować.👏👏👏👏👏
Przepiękny "Wilk". 🎵
@moczykij. :luzik:
Przepiękny "Wilk". 🎵
@moczykij. :luzik:
Robert, gratulacje ! 👏
Skrobnij parę słów o okolicznościach i przynęcie🤐
Skrobnij parę słów o okolicznościach i przynęcie🤐
To jest właśnie kwintesencja wędkarstwa...można całymi dniami, czy tygodniami chodzić, pływać, machać wędą bez kontaktu z rybą...aż tu nagle trafia się nam wymarzony smok!!!
Robert gratuluję pięknego sandacza👏👏
Robert gratuluję pięknego sandacza👏👏
R4
18.09.2012 06:55 · Odpowiedź #37526
Dzięki wszystkim za miłe słowa :). Miejscówka bardzo typowa jak na ten odcinek rzeki. Wysoka piaszczysta burta z grubą wodą i średnim uciągiem. Kiedyś porosnięta drzewami, które aktualnie zalegają na dnie. Łowienie na gumę w dzień trochę mija sie z celem bo najwięcej czasu poświęca sie na wiązanie nowych przynęt. Ale może własnie dzieki temu grube ryby lubią tą wodę. Byłem tam cztery razy i za każdym razem było coś na kiju. W zeszłym roku w czerwcu sandacz podobnej wielkości odczepił sie koledze pod nogami. W tym roku temu samemu koledze sum zdemolował zestaw. Moja ryby złowiona koło 20.30 na woblera, glooga nike (nie lubię kombinować z przynetami, zawsze wybieram te najprostsze) 😜 . Sandacza nie mierzyłem, bo jakoś nigdy nie było mi po drodze z miarką. Myślę jednak, że do metra troszke zabrakło. Hol dość krótki, sandacz jest chyba najsłabszym rzecznym drapieżnikiem, co nie zmienia faktu, że zdecydowanie najpiękniejszym :).
gratulację :), jak ja bym chciał żeby jakiś sum zdemolował mi sprzęt.
Zaloguj się aby dodać odpowiedź.