Piękny zębaty!!!! GRATUJĘ!!!:) Widzisz bo Narew to jednak Narew!!!:) ps. Dzisiaj wracając z pracy do domu zajechałem na chwilę nad wodę w mojej okolicy i też padł zębaty ale troszkę mniejszy:) okolo 100cm i 8kg. Co najlepsze na białego robaka😂
Najlepsze było to że jak go wętylowaliśmy podszedł gostek który słynie z zabierania szczupaczków po 30 cm :bezradny: i moje słowa " widzisz pizdzielcu ? te trzydziestaki które zabierasz mogą dorosnąć do takich rozmiarów :klotnia: Najlepszy jest sprzęt na jaki go wyrwałem 😄 Beast master do 30 gram Kpłowrotek Daiwa laguna w rozmiarze 2500 , tania żyłja yorka 0.25 , przypon stalmar do 10 kg a Przynęta naszego forumowicza 😏 tylko nie wiem czy się chce ujawniać 😄 bo ja średnio lubiany na SZrapie jestem 😄
Księzniczka na koniec sezonu obdarowuje swoich rycerzy pieknymi rybami:) Cięzko bedzie pobić rekordy😄
Miejmy nadzieje @Moczykij,że może dotrze do tego pustego łba ktory beretuje takie niewymiarki,że warto spojrzec bardziej przyszłościowo na to wszystko.
Za akcje z kłusolami nazywali mnie zjebem :bezradny: kłusolom zawsze stałem na odcisku 😏 ale po dzisiejszym holu 😏 wyjebane mam na wszystko !!!! Mianuję sie samozwańczym Królem 170 km Narwi !!! a Ty mi Bysior szybko zmieniaj nick na _ Króla 170 km 😄
Dzięki Panowie :zawstydzony: Urwa miała być taka piękna relacja :bezradny: ale tak to bywa jak na ostrej bani zamiast iść spać siada się do kompa :bezradny: 🤔 ale że zgodnie z wędkarskim zwyczajem nie dodałem kilku cm i chociaż ze 2 kilo 😂
No i ja jako ortodoksyjny Wiślak stojący niezmiennie w opozycji do Narwańców ;P:D muszę Ci Moczykiju pogratulować tej przepięknej ryby.Szczęście dla nas że miał kto uwiecznić ten piękny okaz rodzimego szczupaka.Zasłużyłeś sobie na taką nagrodę a i tak sobie myślę że może rzeka Ci wynagrodziła zwalczanie kłusownictwa w Twoim rejonie 🤔.
pozdrawiam
Moczykij ale bydlak!!! 👏 🎉 🎉 🎉 👏 Ogromne gratulacje za tego potwora 👏 👏 👏, ale musiałeś mieć jazdę!!! 🎉 🎉 🎉 Czekam na relację ze szczegółami - na główną oczywiście :D :D :D
Taka ryba trafia sie raz, dwa razy w życiu! Stary, ale zazdroszczę EMOCJI! Piekny Szczupal! No i sandał Colednicka również kosmiczny, chociaż nie wiedzieć czemu nie wkleił go na Shrapa ... Za takimi rybami mozna chodzić o cały żywot wędkarski i nie trafić. Tym bardziej zazdroszczę :)
Używamy plików cookies niezbędnych do działania serwisu (sesja, bezpieczeństwo, koszyk).
Za Twoją zgodą możemy uruchomić statystykę (np. Google Analytics), reklamy (np. Google AdSense) oraz zapisać identyfikator urządzenia dla polubień bez konta.
Motyw jasny/ciemny jest w localStorage przeglądarki.
Pełna informacja w polityce prywatności.