Tak trzymać Tomuś 👏
Już wkrótce.... 😜 😏 heheheheh
Już wkrótce.... 😜 😏 heheheheh
Sezon wędkarski 2013
Ty Kaczy jeszcze tego Wąsa przez duże "W" w tym roku złowisz. 😎 Tak czuję w kościach 😎
Póki co gratki za fajnego Bolka 👏👏👏 i Okonia co to nie chciał kariery modela zrobić ;)
@Siwek dobra robota, w takich warunkach każdy bolek cieszy👍 No i wreszcie Twoje Raptory nabiorą trochę pokory bo pewnie już się nieźle panoszyły w pudełku, pozostałe wobki były zaszczute😜
Ja wczoraj też walczyłem u siebie, ale tak jak mówisz w wodzie nie widać nic, mimo tego miałem dwa kontakty. Jeden niecelny strzał w Thrilla, tylko fala poszła i spad bolka ~60 na Soula, strzał, zjazd z hamulca, wir na wodzie i pustka:bezradny: Do przyszłego tygodnia chyba odpuszczam Wisełkę.
Niestety przy wypinaniu jak był grzeczny tak zwariował i wbił mi kotwice w rękaw i tak mnie z tym zostawił. Oceniam na +-65 centów.
Niestety przy wypinaniu jak był grzeczny tak zwariował i wbił mi kotwice w rękaw i tak mnie z tym zostawił. Oceniam na +-65 centów.
to się ciesz że kotwica wbiła się w rękaw a nie w palec czy dłoń, ja już kilka razy miałem tą wątpliwą przyjemność...
Zapięty był na obie kotwy z zewnątrz ?
Pytam bo widzę sporo juchy, a takie akcje zdarzały mi się nieraz, jak kotwy miałem z grotami, ale to była jesień jak łykały po sam przełyk.
Zagięcie grotów w kotwicach daje naprawdę wiele. Jeżeli już bolek dostanie po łukach ( co jak wyżej napisałem, zdarza się szczególnie jesienią, gdzie łykały mi ukleje po sam gardziel) to taką kotwę bardzo łatwo usunąć. Najczęściej zostaje nieduża dziurka, którą zwyczajnie woda zasklepia. Przy porwanych blaszkach od łuków skrzelowych, temat się komplikuje :(
Gratuluję bolka. Też miałem w tym roku udane chrzciny nowej szpady :)
Zaloguj się aby dodać odpowiedź.