Gratulacje Pioo, jeszcze kilka takich fotek a zapewne zmotywuje mnie to na wiślaną przechadzkę z wędką. Póki co dostaje tęgie lanie ;] na tym łowisku.
Wieści znad Wisły 2013
Sezon wędkarski 2013
Nawigacja
Rybka niby nie duża ale dała sporo uciechy no i energii do dalszych zmagań a zwątpienie już pukało do drzwi.
Dzięki Panowie:)
Dzięki Panowie:)
Witam
Dla tych chwil warto być nad Wisłą.
Branko na kopyto i opadzik.
Pozdrawiam.
http://zapodaj.net/images/e367738a0443d.jpg
Dla tych chwil warto być nad Wisłą.
Branko na kopyto i opadzik.
Pozdrawiam.
http://zapodaj.net/images/e367738a0443d.jpg
Kurcze, nie widzę co za rybę wyholował Marcin bo jakiś krzyżyk mi się pokazuje:bezradny:
Ale cóż, i tak pochwalę się swoim dzisiejszym maleństwem:)
Nie wiem dlaczego na fotce wyglądam na zdziwionego wszak świadomie po ciemku wrzuciłem do Wisły ripperka na leciutkiej główce coby złowić właśnie mętnookiego😄
Nie wiem dlaczego na fotce wyglądam na zdziwionego wszak świadomie po ciemku wrzuciłem do Wisły ripperka na leciutkiej główce coby złowić właśnie mętnookiego😄
Paweł życzę Ci więcej takich maleństw, powiem więcej życzę sobie też jak najwięcej takich maleństw 😄.A co do miny to zdziwienie jest całkiem naturalne bo każdy łowca sandaczy wie że do kopytka zakłada się główkę 15 -30 gr a nie jakąś tam lekką ;P:D
Paweł życzę Ci więcej takich maleństw, powiem więcej życzę sobie też jak najwięcej takich maleństw 😄.A co do miny to zdziwienie jest całkiem naturalne bo każdy łowca sandaczy wie że do kopytka zakłada się główkę 15 -30 gr a nie jakąś tam lekką ;P:D
Krzysiu, tak naprawdę główka lekka nie była - całe 5 gram😄! Bo trójki i półtorówki wyrwałem🤪
Krzysiu, tak naprawdę główka lekka nie była - całe 5 gram😄!
Wytłumacz to Bysiorowi ;P, a 5gr jest jak najbardziej w porządku 👍
Krzysiu, tak naprawdę główka lekka nie była - całe 5 gram😄!
Wytłumacz to Bysiorowi ;P, a 5gr jest jak najbardziej w porządku 👍
5g???Przecież to nie tonie 😜
Fajny sandacz Pawełku 👏👏👏
Są woblery pływające to widocznie pływające główki ołowiane też są. Swoją drogą nie wiem czy jakaś nagroda się Pawłowi należy za udowodnienie że ołów nie tonie 👍
Są woblery pływające to widocznie pływające główki ołowiane też są. Swoją drogą nie wiem czy jakaś nagroda się Pawłowi należy za udowodnienie że ołów nie tonie 👍
Żarcik Darku ;)
Swoją drogą sam nigdy sandaczy tak lekko nie łowiłem i ciekaw jestem szczegółów takiego łowienia.1,5grama?
To może być bardzo przyjemne łowienie w przeciwieństwie do "ciężkiej wiślanej orki" 😜 bo,że skuteczne to już wiemy 😄
Pozdrawiam
Swoją drogą sam nigdy sandaczy tak lekko nie łowiłem i ciekaw jestem szczegółów takiego łowienia.1,5grama?
To może być bardzo przyjemne łowienie w przeciwieństwie do "ciężkiej wiślanej orki" 😜 bo,że skuteczne to już wiemy 😄
Pozdrawiam
Darku szczegóły masz obiecane a ja od poniedziałku jestem na urlopie, czyli jest szansa na lekcje praktyczne ;)
Pozdrawiam
Darku szczegóły masz obiecane a ja od poniedziałku jestem na urlopie, czyli jest szansa na lekcje praktyczne ;)
🎉 Będzie okazja żebym zaprezentował Ci mój nowy zakup 🤐 😏
Gratki Pawle, fajny zanderek.
..a mojego nie widać.. nie wiem czemu..
..a mojego nie widać.. nie wiem czemu..
PO
@pieczywko
(edytowany 12 lat temu)
25.09.2013 21:09 · Odpowiedź #49368
Gratulacje Panowie👍
Zdobyczy @Marcina - K co prawda nie widać ale jb. pl mówi że to sandacz ( choć też nie widać:()
Zdobyczy @Marcina - K co prawda nie widać ale jb. pl mówi że to sandacz ( choć też nie widać:()
Ryby Marcina też nie widziałem, ale z tego co wiem to wygląda na zdrową "mamuśkę"🤐
Paweł mina mówi wszystko, w końcu to nie bolek...🤔
Super Koledzy, to są tzw nagrody fundowane przez Wisłę🎉
Gratki👏👏👏
Paweł mina mówi wszystko, w końcu to nie bolek...🤔
Super Koledzy, to są tzw nagrody fundowane przez Wisłę🎉
Gratki👏👏👏
Paweł 👏, ładna sztuka :). Mierzyłeś go?
Marcin ciekawość mnie zżera coś Ty tam wytarmosił. Duży był?
Gratulacje Panowie:)
Marcin ciekawość mnie zżera coś Ty tam wytarmosił. Duży był?
Gratulacje Panowie:)
Fajna ryba gratulacje Paweł
Jak zobaczę co złapał Marcin to też pogratuluję.
Jak zobaczę co złapał Marcin to też pogratuluję.
Ja z opadu raczej nie łowię choć największe sandacze tak właśnie dostałem. Gdyby się dało zrezygnowałbym całkiem z ołowiu przy ripperkach. Tylko jak tym rzucić 30metrów. Na bocznego nie biorą. Wreszcie sandacze się pojawiły na shrapie. Mam boleniowstręt ciężki. Ale wszystkim gratuluję połowów.
Gratuluję @Paweł fajnego zanderka z Wisły👏
@marcin-k
Fotka się nie otwiera:(
@marcin-k
Fotka się nie otwiera:(
Mam nadzieję, że teraz widać fotkę.
Mam nadzieję, że teraz widać fotkę.
http://fotoo.pl//out.php?i=622009_sam-4672.jpg&id=cfae1480b4e3f206323138393738
Niestety:(
widać!!! Niezły byk👍 Marcin opowiedz coś o połowie, ciężka główka? Wachlarzem czy wzdłuż burty?😄
Gratuluję!👏
Gratuluję!👏
WoW ale bestia. Ile miał cm, na co się skusił ?
Gratulacje.👏👏
Gratulacje.👏👏
Zaloguj się aby dodać odpowiedź.