Ładnie @Pieczywko strzeliłeś, gratulacje👏. Obstawiam, że miał ok 70cm.
Wieści znad Wisły 2013
Sezon wędkarski 2013
Nawigacja
PO
21.10.2013 17:35 · Odpowiedź #50200
Dzięki panowie.
Ryba szybko mierzona i szybko fotografowana z wiadomych wiślakom powodów.68 cm tak na szybko. Wabik to mikado fishunter 10,5 cm na 30 g. główce.Miejsce to głęboki dołek - jakieś 5-6 m, kamienie na dnie, umiarkowany uciąg.
Ryba szybko mierzona i szybko fotografowana z wiadomych wiślakom powodów.68 cm tak na szybko. Wabik to mikado fishunter 10,5 cm na 30 g. główce.Miejsce to głęboki dołek - jakieś 5-6 m, kamienie na dnie, umiarkowany uciąg.
Wow Pieczywko !!! Gratki 👏👏👏👏. Piękny Wilk. Pozazdroscić 👏
No ładnie przywaliłeś Wojtek - fajny zed👏
A taki dołek 5-6m przy tej wodzie i do tego dostępny z brzegu to prawdziwy skarb!!!
Czuję, że teraz się zacznie;)
A taki dołek 5-6m przy tej wodzie i do tego dostępny z brzegu to prawdziwy skarb!!!
Czuję, że teraz się zacznie;)
Czterogodzinny spacer ze spinem od mostu Łazienkowskiego do mostu Śląsko-Dąbrowskiego przyniósł efekt tylko w postaci obciętego ogonka w gumie.
Pogoda dzisiaj byla taka ze nie mozna bylo wysiedziec w domu. Wyskoczylem na trzy godziny nad Wisle, gdzie ostatnio namierzylem fajna miejscowke z drobnica schowana za glazami, 3 metrowa woda, dnem usianym patykami i srednim uciagiem. Na 11cm Minnow Rapa Rapali zameldowal sie okolowymiarowy sandacz. Wrocimy tam noca😏
MO
28.10.2013 08:21 · Odpowiedź #50357
Wczoraj wybrałem się na Gassy, ludzi zatrzęsienie po prostu pielgrzymki nad wodą. Większość łowiła na spławik i grunt, biała ryba widać że żeruje. Ja wcisnąłem się ze spinem i miałem dwa brania, na obrotówkę uczepił się mikro boleń, drugie nie zacięte. Pogoda piękna, szkoda że dziś do roboty trzeba było iść.
Miałem nie wstawiać standardowej 60 tki bo rozmiar ryby nie powala, ale ten wątek wymaga ożywienia.Ryba złowiona poniżej Warszawy.
Piękna ryba, gratylacje @Krzyko 👏. Marzy mi się chociaż taki w tym sezonie. Na pocieszenie trafiłem dziś szczpłego 57cm z opadu na koguta od @kojoto
Gratuluję 👏
Ja w tym sezonie nie mogę przekroczyć tych 60 cm. Więc dla mnie ryba gigant :D
Ja w tym sezonie nie mogę przekroczyć tych 60 cm. Więc dla mnie ryba gigant :D
wobek ciekawy.To plytkochodzacy?
Taki standard jak dla mnie od 1m do 1,5m pływający.
AA
30.10.2013 15:52 · Odpowiedź #50486
dzięki ;) oby z górki ... na białe kopytko 10cm
Gratulacje Krzysiek,będzie zimniej będą większe,czego życzę.
Mój wczorajszy ryb 65cm skusił się na Twojego woblera.
Mój wczorajszy ryb 65cm skusił się na Twojego woblera.
Bogdan, gratuluję szczupaka 👏 👏 👏
DarekP, wobki Krzycha to prawdziwe killery 👍 Ja sandacze ( i nie tylko) łowię głównie na nie. Na focie potwierdzenie 👍
DarekP, wobki Krzycha to prawdziwe killery 👍 Ja sandacze ( i nie tylko) łowię głównie na nie. Na focie potwierdzenie 👍
Super że w naszej Wisełce da się jeszcze coś złowić :oczko:.Fajne rybki panowie 👍
Gratuluję Panowie, piękne rybki wieczorową porą to jest TO:)!!!
Zaloguj się aby dodać odpowiedź.