Ładna rapka 👍 gratki ...
Wieści znad Wisły 2013
Sezon wędkarski 2013
Nawigacja
@Krzyko, @Kiks fajne nocne wilki, opaskowe? "Zazdraszczam" :dokuczacz: Jednak poważnie, rybki wychodzone więc nie ma zazdrościć tylko trzeba zasuwać....
@Bogdan Twój kaczor również bardzo sympatyczny jak na realia urban fishing, bo zdaje się że z deptaku po lewej stronie?😜
Daliście do myślenia i wybyłem dzisiaj na Gassy, jednak wynik taki jakiego się spodziewałem...15:30-17:30 bez kontaktu. Gumowanie wszelkiej maści, opad na lekko, opad na ciężko, wleczenie, dziuganie w toni - bez efektu. Woda martwa:bezradny:
pozdrawiam,
malcz
@Bogdan Twój kaczor również bardzo sympatyczny jak na realia urban fishing, bo zdaje się że z deptaku po lewej stronie?😜
Daliście do myślenia i wybyłem dzisiaj na Gassy, jednak wynik taki jakiego się spodziewałem...15:30-17:30 bez kontaktu. Gumowanie wszelkiej maści, opad na lekko, opad na ciężko, wleczenie, dziuganie w toni - bez efektu. Woda martwa:bezradny:
pozdrawiam,
malcz
Krzyko, Boguś, Kiks - piękne rybki. Gratulacje 👏👏👏
Tomo - wspaniały Rapiszon 👏👏👏
Tomo - wspaniały Rapiszon 👏👏👏
AA
29.10.2013 20:40 · Odpowiedź #50437
54 cm pierwszy wymiarowy:)
A mówili, że nie ma już sandaczy w okolicach W-wy.... 😜
Tym większe gratulacje dla wszystkich łowców 👏
Tym większe gratulacje dla wszystkich łowców 👏
@acnalogia graty, teraz będzie już z górki:). Na co się skusił?
Sandacze chyba rzeczywiście jeszcze jakieś w Wiśle się ostały 👍 I nawet coś tam "zagryzają" 👍 Niestety mnie 60 cm wciąż nie udaje się przekroczyć :beczy:
Pozdrawiam :papa2:
Wojtuś, dzięki za fotkę 😎
Pozdrawiam :papa2:
Wojtuś, dzięki za fotkę 😎
Gratulacje Krzysiek będą 70+.
Widzę na zdjęciu że nadal biorą dziwnie,kotwice wbite w bok paszczy.U mnie kilka ostatnich niestety krótkich też tak było zaciętych.
Jeszcze raz graty👏
Widzę na zdjęciu że nadal biorą dziwnie,kotwice wbite w bok paszczy.U mnie kilka ostatnich niestety krótkich też tak było zaciętych.
Jeszcze raz graty👏
Narzekacie, narzekacie, a ryby łowicie :) 👏 A o Krzykowych bąblerach legendy nawet w Pułtusku nad Narwią chodzą 😂
A o Krzykowych bąblerach legendy nawet w Pułtusku nad Narwią chodzą 😂
To znaczy, ktoś coś słyszał ale nikt nie widział 😄😂
Gratulacje dla teamu Kiks&Krzyko i oczywiscie Bogdana.Ladne drapolki, niema co.
Dla reszty łowców także piatka za polowy.
Mam nadzieje, ze to dobry poczatek 👍
Dla reszty łowców także piatka za polowy.
Mam nadzieje, ze to dobry poczatek 👍
62 cm złowione we słońcu😄
Połów sandacza w dzień to dla mnie irracjonalne doświadczenie:krzyk:, dodatkowo trzeba fotkę robić w iście traperski sposób, żeby ciekawskie oczy nie wypatrzyły, ale jakoś udało się👋
Połów sandacza w dzień to dla mnie irracjonalne doświadczenie:krzyk:, dodatkowo trzeba fotkę robić w iście traperski sposób, żeby ciekawskie oczy nie wypatrzyły, ale jakoś udało się👋
ładnie Paweł. przydałoby się ożywić temat. nie bardzo jest czym ale jakoś ostatnio...
Panowie, brawa za fajne sandacze👏
Dla odmiany wrzucam dzisiejszego, przedpołudniowego szczupaczka, ot taki wiślany sześćdziesiątak.
Miałem jeszcze na kiju małą lokomotywę, ale niestety nie dane mi było ją obejrzeć i sfotografować - wypięła się po kilkunastu sekundach holu:bezradny:
Dla odmiany wrzucam dzisiejszego, przedpołudniowego szczupaczka, ot taki wiślany sześćdziesiątak.
Miałem jeszcze na kiju małą lokomotywę, ale niestety nie dane mi było ją obejrzeć i sfotografować - wypięła się po kilkunastu sekundach holu:bezradny:
Gratulacje Panowie, piękne rybki👏
Tomku,czy miejsce to te o ktorym myślę??
Moze to zeszloroczna mamuśka podrosla i pokazała kto tym razem jest górą;)
Tomku,czy miejsce to te o ktorym myślę??
Moze to zeszloroczna mamuśka podrosla i pokazała kto tym razem jest górą;)
Panowie gratulację, na prawdę zgrabne rybki👏
@Paweł, pora rzeczywiście dziwna ale to w końcu już listopad, miejsce chociaż sandaczowe?🤔
@Rychu, jak myślisz co to za rybka Cie przechytrzyła?
U mnie mało czasu żeby łowić a jak już się uda wyrwać to niestety regularnie bez efektów:bezradny:
Jednak nie ma co się smarkać i składać broni, próbuję dalej i liczę, że jeszcze uda się wrzucić jakieś📷 na zakończenie sezonu😏
pozdrawiam,
malcz
@Paweł, pora rzeczywiście dziwna ale to w końcu już listopad, miejsce chociaż sandaczowe?🤔
U mnie mało czasu żeby łowić a jak już się uda wyrwać to niestety regularnie bez efektów:bezradny:
Jednak nie ma co się smarkać i składać broni, próbuję dalej i liczę, że jeszcze uda się wrzucić jakieś📷 na zakończenie sezonu😏
pozdrawiam,
malcz
Widzę że coś się dzieje, miło popatrzeć :)
Oczywiście przyłączam się do gratulacji dla łowców.
Oczywiście przyłączam się do gratulacji dla łowców.
Jeszcze do teraz zachodzę w głowę, co to mogło być i co zrobiłem źle...i tak myślę, że chyba zapomniałem z wrażenia jej zaciąć, bo uderzyła mi z 5 metrów od brzegu i zaczęła płynąć pod prąd w moją stronę, a potem pod nogami był zwrot o 90st w nurt, kołowrotek pięknie zagrał, ale ryba po chwili się wypięła :bezradny:
Podejrzewam szczupaka, bo ten sam wobler co przy 60-taku, miejscówka i sposób brania też praktycznie identyczne, ale kto go tam wie...
Najważniejsze, że coś się w końcu dzieje🎉, bo od miesiąca szło mi jak po grudzie i morale zaczynało spadać do niebezpiecznego poziomu.
Zaloguj się aby dodać odpowiedź.