Powtarzam Ci drugi raz ... Idź do siedziby OC zapytaj o operaty i będziesz wiedział ... Po co klepac w klawiaturę niepotrzebne przypuszczenia jak można zapytać u źródła... Masz blisko
I usłyszę jak na PW że "wszystkiego nie można napisać/powiedzieć na ogólnym forum".
Generalnie OC jest gites i w ogóle, a szukać nie ma czego, bo po co 😜
W klawiaturę lubię klepać, nawet bezsensu, hobby takie na jesienno zimowe wieczory. Nie musisz czytać i odpowiadać, poproś Bysiora niech wprowadzi opcję na forum ignorowania użytkowników 👍.
[quote='STRUS' pid='82837' dateline='1419267092']
A czemu pytasz o OC skoro tam nie lowisz... Poszperaj w OM ile w 2014 wpuścili ryb na obwód nr 7 rzeki Narew ...
Czyli jak beceluję kasę na OC to OC jest z tego zadowolony. Jak chcę odnaleźć informacje ile operat określił OC zarybić i ile faktycznie OC zarybił to już mam tego nie niuchać?. A co okaże się że OC nie zrobił niczego niż operat nakazywał, a może nie zarybił tyle ile miał zarybić.
Zabawne podejście 😄.
Jak w przyszłym roku opłacę w OM to w 2016r dokładnie takich danych będę szukał w zarybieniach OM 👍. Do tej pory przez kilka lat płaciłem w OC dlatego też szukam tych danych a nie np. danych zarybienia waleniem w morskim oku 👍.
No to życzę powodzenia z pytaniami do OM ... Sacha ich pyta od 8 lat i nie usłyszał żadnej odpowiedzi ... Myślisz że Tobie się uda ?
[/quote]
Zresztą nie muszę. Członkowie z OC już mówią/piszą od dawna że moja kasa w OM zostanie rozdupcona na starcie, pogodziłem się z tym. Dla mnie ważniejsze od tego jak rozdysponowane zostaną moje pieniądze jest to czy będę mógł łowić na wodzie, którą mam pod nosem 👍.