Adaś gratulacje 👏 👏 👏 Coś czuję że będzie "Gruba woda II" 👍 Pozdrawiam :papa2:
Wieści znad Wisły 2013
Sezon wędkarski 2013
Nawigacja
Adaś - graty - tez czekam jako i Kiks na "Gruba woda II" - tylko prośba - napisz zimą po jesiennych połowach - coś czuję że wtedy to będzie o czym z przyjemnością poczytać 👍👍👍👍
Gratki 👏👏👏👏👏👏
Gratki 👏👏👏👏👏👏
Konkretny wilk z Królowej.Graty Adam;)
Wiedziałem,że nie odpuścisz i pokażesz jak zawsze klasę prawdziwego Wiślaka👏
Wiedziałem,że nie odpuścisz i pokażesz jak zawsze klasę prawdziwego Wiślaka👏
Adam,
poprzednicy już chyba wyczerpali temat, ale nie byłbym sobą gdyby nie napisał....GRATULACJE👏
Naprawdę chylę czoła! Podziwiam wytrwałość, konsekwencję i umiejętność zlokalizowania Wilków - jeszcze raz gratuluję👍
I wiem, że teraz to Twój czas....oj będzie się działo:)
pozdrawiam,
malcz
poprzednicy już chyba wyczerpali temat, ale nie byłbym sobą gdyby nie napisał....GRATULACJE👏
Naprawdę chylę czoła! Podziwiam wytrwałość, konsekwencję i umiejętność zlokalizowania Wilków - jeszcze raz gratuluję👍
I wiem, że teraz to Twój czas....oj będzie się działo:)
pozdrawiam,
malcz
MO
10.09.2013 14:31 · Odpowiedź #49055
Ja dzisiaj wyskoczyłem nad Wisłę dokładnie na Siekierki, niestety bez kontaktu z rybami, ale wreszcie mnie Policja skontrolowała, ostatni raz chyba z 10 lat temu więc tym bardziej się cieszę, że się trochę ruszają. Do tej pory zawsze widziałem jak sobie pływają w tą i z powrotem.
Dorzucę jeszcze taką panoramkę zrobioną telefonem.
Dorzucę jeszcze taką panoramkę zrobioną telefonem.
No pięknie Panowie, pięknie!
Krew się gotuje, że czasu brak na wyskok nad wodę :zly:
Krew się gotuje, że czasu brak na wyskok nad wodę :zly:
Wczoraj miałem boleniowe łupnięcie w Shadkę, niestety pojedynczy hak na "grzbiecie" czasem nie wystarczy :bezradny: Dzisiaj lepiej 👍 RH85 expresem i opaskowy grubasek ma fotkę 📷
Pozdrawiam :papa2:
Pozdrawiam :papa2:
Dzisiaj trafiła mi się pierwsza wymiarowa rybka od końca lipca i też nie powala wielkością - boluś 50+. Niestety totalny brak czasu lub bezrybie nad Królową nie pozwoliły połowić od tego czasu. Kabany 70+ i większe pokazywały się ale poza zasięgiem rzutu. Wisła przed wschodem słońca ma niepowtarzalny klimat.
Brawo Krzychu.Coś zaczyna sie wkońcu ruszać w tej wodzie,gratuluję
👏
@pawello
Po słabym okresie nadchodzi ten lepszy,więc życzę conajmniej 80-tki👍
👏
@pawello
Po słabym okresie nadchodzi ten lepszy,więc życzę conajmniej 80-tki👍
Fajnie że wiślane bolki dają się trochę poławiać.Pawello woda u Ciebie fajnie płynie, tak że rybki bedą się meldowały już nie długo 👍.Krzychu zaskakujesz mnie, co wypad jedna lub dwie ryby 🎉👏
Brawo Krzysiek wstrzeliłeś się w bolki oby tak dalej z 8 z przodu.
PO
11.09.2013 13:58 · Odpowiedź #49081
@kiks👍👍,
Adam - szacun, piękny wiślany smok.
Rapka z wczorajszego wieczora.
Adam - szacun, piękny wiślany smok.
Rapka z wczorajszego wieczora.
Kolejne gratulacje @Wojtek za ladnego bolka.Zamieszkiwał ten przelewik co na foto???
KF
12.09.2013 17:55 · Odpowiedź #49105
Łapaj pieczywko ,bo koniec rapowania się zbliża ,no i można trafić naprawdę konkretne, srebrne rybki.
Nie długo trzeba będzie popróbować zająć się mętnookimi .
Gratki dla wszystkich co połowili .
Nie długo trzeba będzie popróbować zająć się mętnookimi .
Gratki dla wszystkich co połowili .
PO
13.09.2013 15:15 · Odpowiedź #49110
@Królu jak zwykle dobre oko :oczko:
@Krystekwolf łapam :oczko: , dzisiaj pomimo piątku 13, deszczu i zimna trochę powalczyłem...
@Krystekwolf łapam :oczko: , dzisiaj pomimo piątku 13, deszczu i zimna trochę powalczyłem...
KF
13.09.2013 16:49 · Odpowiedź #49113
@Królu jak zwykle dobre oko :oczko:
No to luks że łowisz ,ja niestety praca i praca.
Popróbuj trochę inaczej ,może zgarniesz coś większego ,taka wisienka na torcie.
Nie wiem czy drakersi organizują w tym roku wigilię bo chętnie bym się wprosił ,może byś znalazł chwilę czasu to byśmy pogadali o naszych ulubionych rybkach.W przyszłym sezonie zmieniamy okręg na mazowiecki to może pojeżdzimy pod Warszawkę ,chociaż popatrzyć.
Ale obiecuję że jeszcze spróbujemy z braciakiem coś większego ukuć .
Pozdrówka dla wszystkich .
Podziwiam Twój upór,ale jak widać masz dobrego wędkarskiego nosa do ryb.Teraz na wodą zostają tylko najwytrwalsi👏👏
Czekam na gruubasa w Twoim wykonaniu.
Staram się wyłapywać dobre mety;)
Czekam na gruubasa w Twoim wykonaniu.
Staram się wyłapywać dobre mety;)
Odnośnie Shrapowej Wigilii to mam cichą nadzieję,że będzie;)
Więcej info zapewne bliżej terminu poda @Bysior.
Więcej info zapewne bliżej terminu poda @Bysior.
KF
14.09.2013 10:35 · Odpowiedź #49130
No to czekamy.
Bysior. Gdybyś jeszcze w tym tygodniu ozdobił forum w bąbki , choinki i włosia anielskie..... bylibyśmy pierwsi przed hipermarketami. Jak mówi mądre przysłowie piersi w pracy piersi w zabawie.
Bysior. Gdybyś jeszcze w tym tygodniu ozdobił forum w bąbki , choinki i włosia anielskie..... bylibyśmy pierwsi przed hipermarketami. Jak mówi mądre przysłowie piersi w pracy piersi w zabawie.
I w spadające z góry przeglądarki gwiazdki :P
OT:
Co do Wigilii to pod koniec września będziemy głosować na knajpami i terminami :)
Zaloguj się aby dodać odpowiedź.