Pieczywko gratki - nieźle dajesz z tymi Bolkami - tak po Profesorsku !! 👏👏
Tomo gratki 👏👏 - życzę kolejnych pięknych godnych Ryb
Tomo gratki 👏👏 - życzę kolejnych pięknych godnych Ryb
Sezon wędkarski 2013
Piękne bolenie i zdjęcia Panowie 👏 Oby takich więcej było w tym sezonie :D
Piękne bolenie i zdjęcia Panowie 👏 Oby takich więcej było w tym sezonie :D
jestem pewien że teraz się zacznie
W taką pogodę to tylko Twardziele przez duże T wychodzą nad wodę.Pełen szacun i jestem pewien że teraz się zacznie 👍
Pełen szacun i jestem pewien że teraz się zacznie 👍
Pełen szacun i jestem pewien że teraz się zacznie 👍
Ja miałem na myśli wrześniowe żerowanie boleni ;P, na temat sandaczy nie zabieram głosu, bo nawet takiego niepoprawnego optymistę jak ja dzisiejsza wiślana rzeczywistość zaskakuje.
U Ciebie Daniel to przyłowy zazwyczaj.Czekam na Twoje zanderowe poczynania;)
U Ciebie Daniel to przyłowy zazwyczaj.Czekam na Twoje zanderowe poczynania;)
Oj możesz się nie doczekać :)
Po pierwsze od dawna praktycznie nic nie wrzucam do netu, a po drugie nie ma sandaczy w Wiśle.
Dawno mnie tu nie było, nowa praca i korpo-życie... :)
Tak informacyjnie, byłem na wałach Narwiańskich w Nowym Dworze z żoną w zeszły weekend i widziałem w stanicy PZW przypiętego do pomostu na linie żywego suma ok. 200cm.
Ryba była wyholowana w Wiśle, rozmawiałem z łowcą i twierdził, że tydzień wcześniej złowił 216cm. Oba na żywca w środku dnia i oba podobno wróciły do wody (ten 200cm miał być za chwile wypuszczony- łowca sam bez pytania oznajmił, że nie zabija takich okazów).
Biorąc pod uwagę mięsiarską klikę z koła PZW Nowy Dwór Maz. z panem komendantem SSR na czele, chłopaki niezłą gulę musieli mieć jak się dowiedzieli :dokuczacz:
Dawno mnie tu nie było, nowa praca i korpo-życie... :)
Tak informacyjnie, byłem na wałach Narwiańskich w Nowym Dworze z żoną w zeszły weekend i widziałem w stanicy PZW przypiętego do pomostu na linie żywego suma ok. 200cm.
Ryba była wyholowana w Wiśle, rozmawiałem z łowcą i twierdził, że tydzień wcześniej złowił 216cm. Oba na żywca w środku dnia i oba podobno wróciły do wody (ten 200cm miał być za chwile wypuszczony- łowca sam bez pytania oznajmił, że nie zabija takich okazów).
Biorąc pod uwagę mięsiarską klikę z koła PZW Nowy Dwór Maz. z panem komendantem SSR na czele, chłopaki niezłą gulę musieli mieć jak się dowiedzieli :dokuczacz:
Zaloguj się aby dodać odpowiedź.