Z dzisiejszego wyjazdu rapa braciaka na raptora 8 od Tomka
Wieści znad Wisły 2013
Sezon wędkarski 2013
Nawigacja
Wisła powoli zaczyna opadać, woda też robić się będzie klarowniejsza...:)
A ku pokrzepieniu serc tym co się niecierpliwią - kilka widoczków z dzisiejszego wieczorka. Do koryta na moim odcinku oczywiście dotrzeć się jeszcze nie da, ale w krzakach też ładnie...😏
Aha - komary wcale nie takie straszne😄
A ku pokrzepieniu serc tym co się niecierpliwią - kilka widoczków z dzisiejszego wieczorka. Do koryta na moim odcinku oczywiście dotrzeć się jeszcze nie da, ale w krzakach też ładnie...😏
Aha - komary wcale nie takie straszne😄
PO
11.06.2013 20:09 · Odpowiedź #46343
Dzisiejszy bolonek z dużej wody.
KF
11.06.2013 20:46 · Odpowiedź #46345
Brawo! Z takiej wody każda rybka cieszy.Dzisiaj u nas w Płocku ciągle rośnie jeszcze poziom Wisły.
@Paweł
Ładne starorzecze.Tam z UL spinn można by polatać:)
@Wojtek
Gratuluje rapiszona,3masz formę:) Na co się skusił??
@Wojtek
PO
11.06.2013 21:20 · Odpowiedź #46352
@Paweł
@Wojtek
na raptora 7, wersja alu.
nieźe @pieczywko. podczas wysokiej wody większość siedzi w domu a ty łowisz.
Prawie po pas wodą i z rowerem na plecach, ale dotarłem dziś do koryta🎉
No i spotkałem... Drakersa:)
Marcin - pozdrawiam👋
No i spotkałem... Drakersa:)
Marcin - pozdrawiam👋
Byliśmy dziś z braciakiem połowić w tym kakao które płynie,kilka maluszków i jeden taki sobie.Póki ta woda się nie uspokoi ,trzeba cieszyć się tym co jest.Pozdro dla wszystkich którzy próbują łowić w tym zamieszaniu które teraz panuje na środkowej Wiśle. Rybki na raptorka.
Podziwiam Cię Paweł za hart ducha👏 Marcina też pozdrawiam i licze,że był jakis efekt tej wyprawy:)
Drakersi to jednak twardziele są 🎉 Pawełku a jak w rzeczywistości wygląda opadanie wody, bo Pogodynka chyba trochę mija się z prawdą ?
Drakersi to jednak twardziele są 🎉 Pawełku a jak w rzeczywistości wygląda opadanie wody, bo Pogodynka chyba trochę mija się z prawdą ?
Pogodynka prawdę mówi mniej więcej😄:)
Wody opadło kilkadziesiąt centymetrów, prawie pod metr i powoli sie klaruje...
Ale ponoć niedługo znowu w górę:bezradny:
Pogodynka prawdę mówi mniej więcej😄:)
Wody opadło kilkadziesiąt centymetrów, prawie pod metr i powoli sie klaruje...
Ale ponoć niedługo znowu w górę:bezradny:
Wygląda na to, że mamy kilkudniowe okienko, kiedy od biedy można połowić, a potem znowu w górę...
Fajny rapciak,meta znajoma;) I paluchy nie wepchnięte w skrzela👍
PO
13.06.2013 20:06 · Odpowiedź #46416
@Sajdol 👍👍
@Sajdol 👍👍
@Sajdol 👍👍
@Sajdol 👍👍
Ja przez ostatnie trzy wieczory raczej tylko tlenu złapałem, jednak dziś znowu ruszam w zalane chaszcze bo to latanie po podtopionych krzakach w blasku zachodzącego słońca ma swój niepowtarzalny urok:)
Ale chyba prócz zestawu "boleń" dodam do sprzętu również opcję "sandacz" - na po zmroku:)
[quote='pieczywko' pid='66701' dateline='1371153961']
@Sajdol 👍👍
@Sajdol 👍👍
@Sajdol 👍👍
Ja przez ostatnie trzy wieczory raczej tylko tlenu złapałem, jednak dziś znowu ruszam w zalane chaszcze bo to latanie po podtopionych krzakach w blasku zachodzącego słońca ma swój niepowtarzalny urok:)
Ale chyba prócz zestawu "boleń" dodam do sprzętu również opcję "sandacz" - na po zmroku:)
[/quote]
Paweł koniecznie daj znać jak było po zmroku. Trzymam kciuki :)
Paweł, masz zacięcie że dotarłeś do rzeki, nadbrzeże wyglądało naprawdę mocno przylane.. Drakersi jednak są wytrwali :)
U mnie tego wieczora niestety na zero. Jutro atakuję ponownie koło 17.
Pozdrowienia.
U mnie tego wieczora niestety na zero. Jutro atakuję ponownie koło 17.
Pozdrowienia.
PO
14.06.2013 15:45 · Odpowiedź #46460
Dzisiejsze dwa bolonki, 60 i 65 cm.RH 85 i Hermes na agrafce.Podbieranie większego przypłaciłem kąpielą (podmyty brzeg), stąd tez rybka trochę nie za czysta.Co większych estetów proszę o wyrozumiałość w związku z tym.
Okulary na nosie i od razu dwa bolki się zameldowały.Super Wojtek,moje gratulacje.Na wysokiej wodzie ciężko namierzyc rozproszone ryby👍👏
Zaloguj się aby dodać odpowiedź.